2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ohh kizlar rahat bi nefes aldim gene :) arkadasimi aradim eczanede calisiyor bir taneden bisey olmaz ama acayip bi durum olursa doktora git dedi
gene onun icin agir bi agri kesici aslinda...
süt ve yogurt vermicekmisiz bu durumlarda paylasmak istedim

canim benim daha yeni gördüm yazini saol
daha iyi oldu canim sadece dikisler var o iplerde ciksa iyice iglestigini hissedicem :)))
tan cok huzursuz ya kac saatten beri uyutmayi deniyorumm

slm kızlar nasılsınız? benimkız bugün erkenden uyku moduna geçti. o uyuyor ama benim henüz uykum yok umarım ezanla dikmez beni:S

çok çabuk büyüyorlşar ya haftaya 3 aylık olucak ay inanamıyorum valla. ben kızımı artık zaptedemiyorum valla kucağımdayken oturmak istiyor artık durmuyor valla zor tutuyorum 1 ay daha sabredecek ama :) haftaya doktora da soracam ne zaman oturtabiliriz diye. kalkmaya çalışıyor ya durmuyor kucakta, benimki de bir cins kucağı istemiyor artık yatırcan yanına yada yatağına dönencenin altına ya konuşcan yada dönenceyi açıcan. kucakta oturmaya çalışıyor oturtmayınca da sinirleniyor:))

Ne yapcaz biz bu bebeleri bilmiyorum türlü türlü huylar üretiyorlar.

Canancım aman kontrole geldiklerinde hap yuttuğunu falan kaçırma sakın ağzından, ilaçları da artık daha güvenli hatta kilitlibiryerlere sakla, tuan büyüdü artık daha dikkatli olmak lazım. Allah korusun.

haklisin dilekcim bisey söylemicem oyuncak kutusunu bosaltip üstüne cikipda ulasmis tüm ilaclari topladik benim bile zor ulastigim bi yere kaldirdik havalarda isiniyor
massallah canim ya necabuk gecmis gercekten 3 ay
daha dogum yaptigin gün konusmustuk ateslenmistin o gece senden haber alaamistim rüyamda görmüstüm dogum yaptigini
ne güzel günlerdi ya
keske daha fazla tadini cikarsaymisim walla o koca göbüsün
basladinizmi bakalim ana kiz almanca konusmaya

ben artik türkce konusuyorum oglumla dilekcim cocuk bir iki kelime türkce biliyor okadar almancayi ana dili gibi ögrettik simdi türkce bilmiyor

dilekyazar canim saol iyi baya zor uyudu
senin bebis nasil oda büyümüstür baya massallah onlara

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım valla konuşim diyorum ama süreklidilim türkçeye kayıyor:))) Unutmaya başlıyorum sanırsam Almanca konuşmayı, e tabii 4 yıldır nerdeyse hiç konuşmayınca. Almanya'dan almanca hikaye ve masal kitapları isteyeceğim onları okuyum bari...
Dün erkenden yattı ya kızım sabahın 3ünde uyandı emzirdim uyur diye bekledim ama uyumadı cadı yaaa saat 5:15de zarzor yatırdım geri 7:15de uyandık tekrar, çok uykum var çooookkk. Umarım birazdan geri uyur da bende yatarım biraz daha yoksa bugün geçmez, hava da kapalı bugün valla tam depresyon havası((

ohh kızlarr günaydınlar hepinisee bende az erken uyandım bugün.tabi gece gene uyumadım
kızım uyuyor şimdi altını aldım emzirdim ohhh banamısın demiyo uyuyo.geceye hazırlık yani.aman uyudsun da ne zaman uyursa uyusun diyorum artık.
bende plates yapıcam şimdi.3 gündür yapamıyorum kendimi kötü hissediyorum vallaaa

günaydin hamislerrrrrrr ben cok mutluyum bugün nedeninide bilmiyorum
dilekcim uyu mutlaka dinlen , dil konusunda ayni seyi ben yasiyorum türkce konusulcak diyorum evde ama gel görki iki kelime türkceden sonra almanca cikiyor agzimdan ....... düzeltmeye caliscam

bugün evdeyim ohhh temizlik yapicam ins, :))

kizlar size bisey sorucam cok önemli
esim oyun oynayip ayni zamanda oynadigi kisilerle kulaklikla konusuyor demistim ya....
bir hafta önce falan berlinden hatta bize yakin oturan bi cocukla tanisti alman oda.... pc le ilgili bi isleri vardi ondan bulustular
cocugu tanimadigi icin bizde degil arkadasinda yaptilar
cocukta bunlari kendine yakin bulup esrar eroin sattigini söylemis
ben dün sok oldum esim onunla muhattabi kescez falan dedi

esim bana tembihledi ben bimiyormusum gibi davrancakmisim esimin baska arkadaslarina
o cocukla daha bulusmazlar ama bu insan baska masum insanlari zehirliyor

polise haber verelim dedim hayir delimisin onun arkasinda mafya vardir bizi mahveder dedi (
üstelik evimizide biliyor bu cocuk
ama diger taraftada susmak cok koyuyor belki yakalanirsa en azindan birilerinin zehirlenmesine engel oluncak

esimden gizli polise sikayet etsem onu olmaz esimide ikna edemiyorum
sussak biz rahat edicez ama baskalarini zehirlemeye devam edicek bu genc
konussak belki bizi rahatsiz edicekler ama birazda olsa baskalarinin zehirlenmesine engel olucaz

Son düzenleyen: Moderatör:
selmaaa kiss uyusana sendeee klava:
berru simdi aksama hazirlik yapiyor enerji topluyor sen enerjini bitiriyorsun klava: uyu iki saat dinlen tatlim aksama sende enerjili ol berruu hanimada sasirsin :))))

Canım benim bana sorarsan ne yap et o cadıyı uyutma gündüzleri ki gece uyusun. Gündüzleri uykusunu alınca gece uyumuyor tabiikide. Valla ben benim kızı alıştırana kadar neler çektim ama şimdi çok rahatım tabii arada bi eski cadılığına geri dönüş oluyor ama arada bi de olsun demi...kaydirigubbakcemile3

Altını aç, emzirirken uyuyorsa uyandır hemen geri sesli konuş tvnin sesini aç, baktın olmadı soy kızı yüzünü ıslak mendille sil ama uyutma, oyun oynayın, ne bilim uyutma işte.
Gece de sakın ha ışıkları yakma, tv'nin olduğu odaya alma kızı, sessiz ve karanlık bir odada(en azından çok loş bir ışık olabilir senin görebilmen için) tut, asla konuşma onunla ve sakın ola oyun oynamaya falan kalkışm :1rolleyes: İlk zamanlar biraz zor olcak ama zamanla oda bu düzene alışacak göreceksin sonra da sen rahat edeceksin :teytey:
Baktın yine olmadı sen o cadıyı bana gönder birkaç günlüğüne de ben onu bi düzene sokim klava: klava: klava: sırnaşık şey sırnaşık şey

Canım aman dikkat edin sen de haklısın ama eşin de haklı adamın arkasında kimler var bilmiyorsunki... Hem sizin evi nerden biliyor arkadaşında buluşmuşlardı hani?
Aman dikkat et canım bak iki tanede yavrunuz var, eşin de artık daha dikkatli olsun öyle internette tanıştığı kişilerle ne işi varmış bakim klava: klava: klava: :mymeka: :mymeka: :mymeka: valla döverim ona göre

dilekcim arkadasinda bulustular esim tuanla gitmisti oraya ... buu cocuk gerekli olan kodu unutmus esim ve arkadasi bizde gelelim sana kodu alip geri gelelim demis esimin arkadasinin arabasi var ondan
ee esimde tuani eve birakmasi gerekti sonra asagida esimi alip arabaya binip gittiler

Canacığım kendinize dikkat edin. Eşin bence o adamla iletişimini kessein Dileğe de katılıyorum internetten tanıştığı adamı niye evinize alıyorsunuz bırakın bir daha görüşmeyin sakında polisi karıştırma tamam bende kimseyi zzehirlemesini istemem ama 2 evladın var onları düşün bence

benim oğlan sabahları çok huysuz oluyor öğleden sonra babası gelince sesini hemen kesiyor sürekli babasını izliyor anam kız olsa diyecem babasına aşık diye ama bu erkek anlamadım. Biraz önce babası telefon etti sesini dinlettim dudaklarını büzerek ağladı hafta sonu babası varken hiç sabahları böyle değil sizlerinkide böylemi şaşırdım ne yapacağımı.

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt geldimm benn
platesimi yaptım tam bi saat :lepi:
nasıl enerjik oldum anlatamammmmm :hooray:
durmak yok her gün devam inşallah.tam yaiyice girmeden ben forma girmem lazım

hihoyyyt iyi yaptin sekerimmm
bende yarim yamalak spor yapiyorum iki gündür hic yapmadim ama simdi temizlik yapiyorum ooooooo bide camlar silincek dedimya ayy evde cift cam olmasi nekadar gicik bi durum ya
bana acil yardim melekleri lazim :tomato:
ayyy selmaaaaaa sen nasil yapiyorsun bu camlari bi günde bitermi acaba benim bu uyusuklugumla
mizik acmak istiyorum ama bebis uyuyor simdi uyanir :bbo:
neyse o uyanmadan ben kalkipda isimin basina gidiyim anacaaaa bitcegini pek sanmiyorum ya neyse laelaelaelaelae

ay canım ben de çok üşeniyorum valla mutfağa bişey dökülmüş diye aldım süpürgeyi evi o arada süpürdüm ama daha oz alıncak yerler silinecek yemek hazırlancak bide tabii sürekli mızmız nevaya koşturup emzik ağıza tıkancak :)))) offff offfffff

kolay gelsin hayatim sanada bende inanilmaz üseniyorum tan emdi simdi biraz
ama uyanip duruyor kusuyor devamli ........ yarinda kadin gelicek en azindan camlari bi silsem tuan gelmeden o gelince silemem cünki

herkese merhabalar ilk önce. ben ağustos anne adayıyım. şu an itibariyle 23+0 günlük hamileyim. sizler ne güzel anne adayıyıken anne oldunuz. darısı bizim başımıza inşallah. ama ben sizin tecrübelerinize dayanarak size bişey sormak istiyorum. kendi dr um bana 16 haftalıkken cinsiyetitiyle ilgili olarak muhtemel kıza benziyo ama ayrıntılı usg ye girdiğinde kesinleşir demişti. bende 19 haftalıken ayrıntılı usg ye girdim ve radyoloji uzmanı dr erkek dedi ve bende dr da pipiyi net olarak gördük. asıl kafa karıştırıcı olya ise şimdi. dün kendi dr uma kontrole gittiğimde ben kız olarak görüyorum. birde 4 boyutlu usg ye gir dedi.ben şimdi kime inanayım yada ne yapayım bilmiyorum.sorduğum herkes de 3 boyutlu yani ayrıntılı usg de söylenen doğru çıkıyo diyolar..
zaten asıl önemli olan cinsiyetinin ne olduğu değil sağlıklı olduğu. ama cinsiyetinde böle tereddüt yaşarken sağlığıyla ilgili yorumlarada güvenemiyorum artık. kafayı yemek üzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…