benim kız çok korkuyor biliyosunuzdur bağırarak uyanıyor kaskatı şekilde bayadır olmuyor bugün yine oldu gelenlerden biri dediki iki isim çocuğa çok ağarlık yapar korkuturlamış sürekli:1shok: ben inanmadım tabi ama annem inanır hemen öyle şeylere ayy bizimkide ondanmı çok korkuyor demezmi :bbo: ne ilgisi var allah aşkına dedim insanlar artık ne uydurucağını şaşırmışlar
kızlar zeynep reyyan ishaldi ya test yaptırdık çok şükür temiz çıktı sütü yapıyor demiş
kızlar bulgur pilavı müthiş süt yapıyor ne olur yiyin
cimcimecim şu ballı sirkeli formül bebeklere gaz yapr mı acaba ama ben 100ün altına inemiyorum ya sinirlerim çok yıprandı az da yiyorum ama gr gitmiyor ne yapacağımı şaşırdım
saç boyatmak konusunda sizinle hemfikirim saçlarım zaten ırsi olarak çok beyaz ama kuaförün birşey olmaz demesine güvenemiyorum hangi markayla boyatmalıki hepsinin üstünde doğal yazıyor
bu ay ev kiramız artacaktı adama doğum yaptım maaşım yarı yarıya azaldı masrafım çok oldu dedim bana bu sene aynı fiyattan oturun ama seneye 500 yaparım yoksa kendinize başka bir ev bakın dedi ki bu adamlar sırf yaşlılar diye sürekli hatırlarını saydığım birileri insalar nasıl bu kadar tok konuşuyorlar anlamıyorum bebeğimin küçük olmasını kullandı biliyorki bu sene taşınamam vallahi çoğu evsahibi kiracı bulamıyor elindekini kaçırmamak için indirim yapıyor evimi de br görseniz 300 den fazla etmez adamın da 20ye yakın evi var Allah daha çok versin gözüm yok ama zenginler biraz pinti oluyorlar karı koca öğretmen olmamızın faturalrı ödememizin kirayı geciktirmeyişimizin hiç bir önemi yok önemli olan para para para
ben de sana kiracı çoksa bana da ev çok amca kafanı yorma sen dedim zaten zayıflayamıyorum ablam geldi ankaradan demiştim ya çubuk gibi sanki ben onun ablası gibi duruyorum
kafanızı şişirdim kızlar ama çok doluyum Allah evi olmayanlara hayırlısından ev evladı olmayanlara da hayırlı evlat nasip etsin inşallah
benim kız çok korkuyor biliyosunuzdur bağırarak uyanıyor kaskatı şekilde bayadır olmuyor bugün yine oldu gelenlerden biri dediki iki isim çocuğa çok ağarlık yapar korkuturlamış sürekli:1shok: ben inanmadım tabi ama annem inanır hemen öyle şeylere ayy bizimkide ondanmı çok korkuyor demezmi :bbo: ne ilgisi var allah aşkına dedim insanlar artık ne uydurucağını şaşırmışlar
canım öyle her söylenene inanmayın benim oğlumda iki isimli ömer yusuf ismi biliyorsunuz ömer islam halifesi yusufta peygamber ismi...ben yatağının başına yasin cüzü koydum o duruyor uyku setinin arkasına gizledim.
ben bosanmak istiyorum kizlar biktim onun sorumsuzlugundan gicik gicik konusmalarindan kendine dikkat etmemesinden
kac defa söyledim hayladaha söylüyorum istemedigimi inanmiyor dediklerimi önemsemiyor bekliyorum kenara biraz para atiyim glstericem ben ona ............
ben bosanmak istiyorum kizlar biktim onun sorumsuzlugundan gicik gicik konusmalarindan kendine dikkat etmemesinden
kac defa söyledim hayladaha söylüyorum istemedigimi inanmiyor dediklerimi önemsemiyor bekliyorum kenara biraz para atiyim glstericem ben ona ............
Çiğdem ,hayatım ben Derine karnı tokken birşey içirmeye çalıştığımda kusuyor yeni keşfettim karnı açıktığında ver çayı o zaman sorun olmaz içiririken zorlanmazsın .ya kızlar humananın ıyı uykular cayını kullanan varmı dıdeye ılk ekz verdım daha 4.kasıkta ne var ne yoksa kustu gene tıkandı bıde odum koptu ya sebebım olcak bu kız bnm neden oldu acaba ya cok bıle vermedımkı offffff
Asiye canım açtığın konuyu ve mesajlarını okudum allah yardımcın olsun bende senin gibiydim çok takardım şimdi çocuğum olduktan sonra sülalesi gelse yenemez beni.Graip bir şekilde güçlü ve mutlu hissediyorum .Artık herşey istediğiniz gibi olmayacak bunu onlara hissettiriyorum .Eşimde bebeğimiz olunca daha iyi anladı .bende ona hissettirmemeye çalışıyorum gıcık olduğum zaman .Gerçektn değmez kendi ailenle aran iyiyse daha da kuvvetlendir bağlarını .Bırak arayıp sormasınlar sen kendine eşine çocuğuna yetersin .Eşin yokken al bebeğini havalar güzel artık şöyle bir tur atsan açılırsın eve kapayıp harab etme kendini .
haklısın benim çok güçlü olmam gerekir zayıf görümem onların işin geliyor.ailem olmasa zaten bu kadarda katlanamazdım.sağol desteğin için.
benim gibi olan biri varmış hoşgeldin canım hatta bugün yaşadığım sorunlarla ilgili olarak bir derdim var köşesine konu bile açtım.şuan sana yazarken ağlıyorum eşim görüyor beni ama hala tv zilemeye devam ediyor.o kadar .....şti artık.bguün camları sildim ve temzilik yaptım o maça gitti ve az önce geldi eve ve ben oğlumla bu havada evde oturdum .....senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?