2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bu konu aslında ıkı ısım dııl bnm bıldıgım bazı ısımler gercekten bebeklere agır gelır kaldıramaz bızım aılede bıle oldu ole bır durum ısım degıstırıldı ole hatırlıyorum ama bnm kızda cok ağlayarak kalkıo uyanıo gozler kıpkırmızı korkuyo bısılerden o olacak seyler annesının oldugunu gosterırlermıs melekler ruyasında ve guldugu zamnda annesını cok guzel sekılde gorurmus buda anne ve bebeğın bağını kuvvetlendırırmıs ole derler ne kadar doğru bılmıyorum tabıı

özlemcım gecmıs olsun cnm cok uzuldum cok ıyı anlıyorum senı bende tam 3 gun agladım nolcak dıye bızım raporda tıp 2 yazıo mesela cıkıktan zıyade kalca gelısım problemı ben tam 3 ayrı doktora gıttım 3 ortp.bıde cocuk doktoru ıkı radyolog ıkı kez usg cekıldı bırınde hıc sorun yok cıktı acılar normal bırınde tıp 2 uyumlu dıyo en son gıttıgım uzmana ıkısınıde gosterınce bende farklı bısey solım tam olsun dedı adam napsın kafası karıstı ve dedıgı usgde yanılmalar oluyo ama fılm cekelım en ıyısı 2.ayı bıtsın gelın dedı ben onumuzdekı hafta fılm cektırıcem ama cıft bez kullanıyorum su anda ne kadar doktora gıttıysem hepsı cıft bez kullanın olsada sorun olmasada dıyo ınsallah bezle halledılcek bıseydır yada ınsallah yanlıs sonuctur sızınkıde ortp.doktoruna fılmden bahset ıstersen

canım seni çok iyi anlıyorum kilo problemi bendede var kondüsyon bisikleti aldım çok cazip fiyatı onla çalışıyorum hergün ayrıca haftada 2 gün platese gidiyorum belediyede ücretsiz spor kursları var oraya yazıldım işte bende.bende kirada oturuyorum ve çok zor hiç kirada oturmadaım ama sevince herşeyine razı olduk işte eşimin ama çok zor 2 yıllık evliyim ve burda oturuyorum ama hiç sevmiyorum evimi çünkü benim değil istediğim hiç birşekilde dekore edemiyorum ya çıkarsak diye.bizimde ev sahibi zama yapmadı 500 e oturuyoruz allah razı olsun onlar anlayışlılar kendileri teklif ettiler.üzülme.geçecek bu günler.

canım öyle her söylenene inanmayın benim oğlumda iki isimli ömer yusuf ismi biliyorsunuz ömer islam halifesi yusufta peygamber ismi...ben yatağının başına yasin cüzü koydum o duruyor uyku setinin arkasına gizledim.

canım bizimk,ninde baş ucunda küçücük Kuranı kerimi var ama işte oluyo bende anlamadım nazardanda olur diyorlar ama

o zaman sende sık sık nas ve felak suresini oku.bebeğe en çok anne ve babasının nazarı değiyormuş.nazar illaki kötü bakıştan olmuyor...bunu nihat hatipoğlundan dinlemiştim tv de.

ben bosanmak istiyorum kizlar biktim onun sorumsuzlugundan gicik gicik konusmalarindan kendine dikkat etmemesinden
kac defa söyledim hayladaha söylüyorum istemedigimi inanmiyor dediklerimi önemsemiyor bekliyorum kenara biraz para atiyim glstericem ben ona ............

al bi bunalım daha kız canan otur oturdugun yerde ne bosanması bee gecer hayatım bu gunlerde gecıcek
sen daha ıyı bılıyo olmalısın bu ıkıncı bebeğın lohusalık hepımızın basına vurdu vallaaaa

canan hayırdır canım noldu

SIKILDIM ondannnnnnnnn biktimmm ilk evlendigimizde böyle hic deghildii

hic bisey icin caba göstermiyor ya

Kızlar çok teşekkürler iyi dilekleriniz için .Hava güzel canım sıkkın olunca ablama gittim.ıyi geldi biraz oturup çay falan içtikten sonra.Aldık çocukları parka açık hava da iyi geldi biraz açıldık.
Çiğdem cim yazmıyor bizimkinde tip falan bizim dr. tipti biraz ondandır belki ama eğer hatalı baktıysa eşime engel olmıcam gitsin adamın ağzını burnunu kırsın .
SEVGı kaşıkla beslemeyi deneyin plastik ilça kaşıkları var onlar çok rahat oluyor belki öyle alışır içmeye
Canan ne oldu be canım hemen parlayıp ani ve acele karalar verme .bak yeni bebeğin var daha

benim gibi olan biri varmış hoşgeldin canım hatta bugün yaşadığım sorunlarla ilgili olarak bir derdim var köşesine konu bile açtım.şuan sana yazarken ağlıyorum eşim görüyor beni ama hala tv zilemeye devam ediyor.o kadar .....şti artık.bguün camları sildim ve temzilik yaptım o maça gitti ve az önce geldi eve ve ben oğlumla bu havada evde oturdum .....senağlama

ya kızlar humananın ıyı uykular cayını kullanan varmı dıdeye ılk ekz verdım daha 4.kasıkta ne var ne yoksa kustu gene tıkandı bıde odum koptu ya sebebım olcak bu kız bnm neden oldu acaba ya cok bıle vermedımkı offffff

Asiye canım açtığın konuyu ve mesajlarını okudum allah yardımcın olsun bende senin gibiydim çok takardım şimdi çocuğum olduktan sonra sülalesi gelse yenemez beni.Graip bir şekilde güçlü ve mutlu hissediyorum .Artık herşey istediğiniz gibi olmayacak bunu onlara hissettiriyorum .Eşimde bebeğimiz olunca daha iyi anladı .bende ona hissettirmemeye çalışıyorum gıcık olduğum zaman .Gerçektn değmez kendi ailenle aran iyiyse daha da kuvvetlendir bağlarını .Bırak arayıp sormasınlar sen kendine eşine çocuğuna yetersin .Eşin yokken al bebeğini havalar güzel artık şöyle bir tur atsan açılırsın eve kapayıp harab etme kendini .

Çiğdem ,hayatım ben Derine karnı tokken birşey içirmeye çalıştığımda kusuyor yeni keşfettim karnı açıktığında ver çayı o zaman sorun olmaz içiririken zorlanmazsın .

haklısın benim çok güçlü olmam gerekir zayıf görümem onların işin geliyor.ailem olmasa zaten bu kadarda katlanamazdım.sağol desteğin için.

haklısın benim çok güçlü olmam gerekir zayıf görümem onların işin geliyor.ailem olmasa zaten bu kadarda katlanamazdım.sağol desteğin için.

Gerçekten bak ben faydasını gördüm Asiye artık eskisi gibi muhabbet falan etmiyorum sıkıntılarımı falan anlatırdım artık anlatmıyorum dinlemiyorum araya mesafe koydum bu arada benim alt katımda oturuyorlar.Artık işler değişti ipler bana geçti kendime güvenim zaten vardı ama artık daha da fazla .Onlarda anlayınca daha mutlu olacaksın .Ama eşinden sakın uzaklaşma daha da yakınlaş hatta ..

ahh canim ya düzelirmi artik bu kocalar sanmiyorum ben ... yazini okumadim daha birazdan okurum ama eve tikanip kalma ben kavga dögüs esimi parka götürebiliyorum cocuk yaparken ohh iyi ama parka yada disari cikmaya gelince yok bebek agliyordu tuanin uyku saati geldi bu hayla oyun oynuyor ben kitap okudum biraz tuana ama bebege bakmam gerekti beyefendi hayla oynuyor
cocuk taa yillardir bisiklet istiyor beyefendi almak istemiyor alicam walla ben bu ayda kuaföre gitmeyiveririm kendime almam bisey ama o bisikleti alicam
neden almak istemiyor biliyormusun sadece evde süremez disari cikmak isticek diye
ya bi insan bukadar bencilmi olabilir
sigaradan nefret ediyorum bosanirsak zaten ilk sebeb sigarasi olucak disleri olmus benim oturma odamdaki sari perdeler gibi
ya insan utanir karisindan bee ben dikkat ettikce bu adam ilgisiz sonra neden öpmüyorsun beni ?? neden acaba dimi sigara kokuyor les gbi ya ellerini bile ben hatirlatiyorum yika diye
yemek yapmadim oglumla biz balik yedik o sevmez ona özel bisey yok kalksin kendine tost yapsin yapabilirse

Son düzenleyen: Moderatör:
ac kalsin hastanelik olsun inan bi gram acima vicdan kalmadi ona karsi zaten sigara iciyor bigün ondan gidivericek diger tarafa ALLAH KORUSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…