2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydınnnnnn.kızlar nasılsınız özledim vallahi sizi ankaradan ablam geldi evde bir bayram havası zeynebime bir kucak daha oldu dün hiç uyumadı gece de sabaha kadar ve hala uyuyor gündüz hiç kaka yapmadı gece yaptı sadece iki gündür böyle önceden günde 2-3 kere yapıyordu sizce normal mi hafif te ishal gibi tam ishal de değil.
ya kızlar zeynep müthhiş kucağa alıştı uyandığı zamn kendi kendine falan zaman geçirmiyor annem daha çok küçük ne bilsin diyor ama iyice emdiğinde bile yatırdığım zamn ya da oturma koltuğuna koyduğum zamn hemen ağlıyor kucağa alın diyor
bir de benim kızın verem aşısı hiç belli değil en ufak iz yok zeynepppppppp uyandıııııı:1no2:

symslow canım verem aşısı benim oğluşta 1 haftadan beri belli olmaya başladı
5-6 hafta sonrasında belli olmaya başlıyor panik yapma

bebişler büyüdükçe çok şeyler değişiyor
kucağa alışmak mı gezmek istemek mi bilmem ama bizimki niyetini çok güzel belli ediyor
gezerken keyfi yerinde beyefendinin bir iş yapmak için bazen elimden bırakayım diyorum daha yatağa bir yeri değer değmez basıyor yaygarayı
canavar kesiliyor sanki birden
:))
alınca susuyor tekrar koyarsan yine yaygara
ciddi anlamda bu sıpalar bizi parmaklarında oynatacaklar
sevgi allah kolaylık versin canım sana
vidinin dediği gibi mamayla da olsa biberon almaya alışsn sonra biberondan süt almaya da alışır bence
önemli olan biberonun emziğini kavrayabilmesi

canan bizim için de oyna valla en azından oğluşu bahane edersin :))
ben önceden voleybolcuydum ama malum takım oyunu üniversitede biraz daha oynadıktan sonra oynayacak kimse bulamayınca kaldı öylece- herkes sevgili derdine düşünce sporu boşverdi :)))

kızlar bende röfle yaptırmak istiyorum yaptırsammı emzirirken zararlımı acaba
canancım sen yaptırmışmıydın

kızlar sizin bebeklerde böylemi
bizimki 2 gündür ya emiyor ya uyuyor ya da kucakta
bunların dışında hep ağlıyor
o kadar da dikat ediyorm yediklerime
nolucak bu gaz bilmiyorum
bakü ceyhan boru hattı mübarek.:CüvCüv:

bende sacımı boyatcam yeter gariii ne bu paspallık ya canıma yetti valla para yokmus baanneeeee olmassa olmasın öff hıcbısey olmuyo zatıı kılolarda kaldı ustume cınnetın esıgındeyım kescem bırılerını bısı dııl /(ınsallah yannıslıkla kayganayı keserım) canıma yettı valla

aynalara kustum ya eskı gruntulere ve resımlere bakıyorumda neler almıs goturmus hamılelık benden yuzme bakılmıo ya eskıden cok cıtırdım halbukı:roflol: ben sımdı hangısıne yanayım kocayla desen gorusemıyoruz nerdeyse kaygana desen nufus cuzdanını getırse ustume yazdırcam yapıstı bana dıde desen masallah az daha kalsa sırf cene doğcakmıs kız delikafadulden hersey ustume ustume gelıo
nasıl vercem ben bu kıloları yaa

cdgmabky,
canım yaa bunalım takılıyon anlasılann bence kayınvalıdene bırak cocugu kendı keyfıne bak azcıkta dısarı cık gez tek basına kafanı dınle bırazda sureklı evde v e bebısle gecırme vaktını bunalıma gırersın ıyıce canım.
Benım ıcınde cocuk dogduktan sonra cok uyardılar eve kapanma dıye bende mumkun oldugu kadar kendıme vakıt ayırmaya kafamı dınlemeye gezmeye tozmaya calısıyorum canım...

kızlar saçlarımı baoyatmayı düşünmüyorum emzirme döneminde ama bende şeklini değiştirdim farklı makyaj biraz alış veriş insana yetiyo valla hamilelikte ve doğum sonrası felaket kötü olmuştum hem ruhen hem bedenen para yok felan dinlemiyorum kendime bakıyorum ancak toparlanıyorum yoksa hergün evde daha ağır depresyona giriyorum

kayganaya degıl kızımı pabucumu bılem bırakmam bunalıma gırerım daha ıyı :)

aynen öyle bebeğimi kucağına aldığı an bile bir bahane bulup nasıl alsam diye plan kuruyorum bende allahtan benim oğlanda sanki beni anlıyormuş gibi hemen ağlıyorkaydirigubbakcemile3

tam girdim benimki aglamaya basladi tam okuyamadim yazilari ama emekbebek canim ben yaptirmak istiyorum ama ebem ve doktorum önermedi kimyasallar sütten bebege gider diye ..... yanliz bakalim bir iki ay sonra eger kuaförüm sac dibine boya degdirmeden yapabilirim derse yaptirmayi düsünüyorum yoksa artik bi 6 ay daha beklicem
gerci esim tutturmus uzun emzir diye ( walla en fazla 7- 8 . aya kadar
tuandayken yasadim biliyorum büyüdügünde birakmasi cok zor oluyor büyük cocugun emmeside garip geliyor bana ( birbucuk yasina kadar emzirmistim cok fena olmustu yemek falan yemeyip emmek istiyordu hep ) bencilcemi düsüünüyorum bilmiyorum ama 8. aydan sonra emzirmek istemiyorum en önemli zaman zaten ilk 6 ay degilmi kizlar ??

cigdemcim dersuya kattiliyorum walla bende düsünmüyorum paramiz varmi yokmu olmasin banane ben genede gidiyorumm para harcamaya ohhh iyide yapiyorum 100euroyu esimle paylascaksak ben 70euro aliyorum esime 30euro veriyorum delikafadulden zawallim oda bisiy diyemiyor
kilo konusunda ben bisey buldum durun linke bi bakiyim

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...a-sirkesibalsuquot-formuluyle-zayiflayin.html

bunu uygulasakmi acaba ? Benim zaten cok istahim yok ama cikolata falan yiyorum :CüvCüv:

bugün uyandim deliler gibi cikolata cekti canim hamislikten mi kaldi ne bu huy
sütün tadini falan etkilermi acaba sirke ?? yada migdemize bi zarari olurmu ?
aslinda ben diyetlere böyle seylere karsiyim ama gitcegi yok bu kilolarin kizlar gitmiyorda yani kot pantalonum oluyor ama belim yanlardan cikan kilolar ve azcik göbek isi b..... ediyor :1no2:
offffffffff
dogumda 9 kilo gitti bir aydada 5 kilo verebildim anca ..... simdi kac kiloyum bilmiyorum

o linkte kizlara sormustumm onlar onaylamadilar bende ara veriyorum
sorumu cevaplamislar saolsunlar gercekten cok istah kesiyormus ben vazgectim bu konudan en iyisi sporla zayiflamak

Son düzenleyen: Moderatör:

aynen hayatim a.s.

bnde ole yapcem alcam kocısı yarın dıscıden sonra carsıya gıtcem ekndıme yenı cıcıler alcem sacımı boyatmasammı acaba bende emzırme donemı oldugu ıcın dusunuyorum ama boyatırsam sankı yenılık gelcekmıs gıbı kendımı ıyı hıssetcem sankı ne bılım ya

ben boyattım sacımı gecen hafta.
Kuaföre sordum bısıcıkler olmaz dedı.Ama ben sen yınede dıplere pek ellemeden ıslemını yap dedımm.
röfle yaptırdım ben begendım ıykı yaptırdım pek guzel oldu.Epeydır boyatamamıstım hamılelıkten bu yana.Bakımlı olmak ve öyle görünmek güzel ayrıca kendı pskolojınde düzeliyor.
Bunalım takılmayın kendınızı yenıleyın...

valla aynen kızlar para yok ama yinede bakım gerekli hemde moral açısından
hamileliktede boyatmadım sarışınım ama yinede biraz tuhaf duruyor
emek çınarda kucağımda mızmız bu akşam ayaklarımda uyuyor bırakasıya uyanyor şimdide kucağımda ıkınıyor
buakşam kimsecikler yok
canancım sen nerelerdesin
boyatalım saçlarımızı kızlar bizde öle resimlerimizi ekleyelim
hep bebeklermi mankenlik yapçak

ahaa süper yeni bi konu acariz dogumdan sonraki halimiz boydan fotograf bide kuaförden sonra yeni imajli fotografimiz delikafadulden delikafadulden
cok iyi fikir sekerim walla ben warim diplerini elletmeden yaptiricam boyami röfle düsünüyorum bende yada perma istiyorum aslinda ama yakisirmi bilmiyorum :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…