kızlar bebekle dışarı çıkarken ne kullanıyosunuz.
ben portbebeyle çıkıyorum ama pek rahat olmuyo.
anakucağında ve pusette zaten oturamıyooo
siz napıyosunuz?
kızlar bebekle dışarı çıkarken ne kullanıyosunuz.
ben portbebeyle çıkıyorum ama pek rahat olmuyo.
anakucağında ve pusette zaten oturamıyooo
siz napıyosunuz?
haklısın canım şiddet alkol falan olayı olsa düşünmeden o kararı alırdım ama bende bir şans vermeye karar verdim.benim eşim sigara içmez çok bakımlıdır ama bakımı dışarıya evde bunun böyle olduğunu görseler kimse inanmaz.demekki dışardakiler benden daha değerli diye düşünüyorum.neyse bakalım gelişmeleri anlatırım öpüyorum sanada allah kolaylık versin.asiye canim ben esimi alip pazartesi hem kahvaltiya hemde sicak biseyler icmeye davet edicem
ozaman oturup konuscam ciddi olarak ya kendine düzene sokar yada ben yokum diye
ama tartisarak degil ona destek olarak konusmayi düsünüyorum belki ozaman birbirimizi anlariz
kücük bi cocugu heleki yeni bi dogmus bebegi sadece bu sebebden dolayi babasiz büyütmeye hakkim yok
dayak siddet olsaydi farkli olurdu ama oda yok
neyse canim benim sende esini al disari cikin basbasa gezin yemek yiyin oturun biseyler icin konusun
mutlaka parlicaklar ama biz alttann almaya calisirsak onlarda bizi anlarlar
ben geene konusmaya denicem baska bi cözüm yolu bulamiyorum simdilik
az önce gelmis bana gülerek bekle senle konuscaz dedim kücük cocuk gibi iceri kacti
pazartesi tuan yokken cikicaz disari konuscaz bakalim umarim biraz destek olur iliskimize
sende dene canim bu sekilde umarim umarim biraz anlayisli olurlar
Ay valla Sibel sonuna kadar haklısın garip bu kadın bir anlatsam yaptıklarını aklınız almaz ay valla .
NİSANNNNN nereye gittiniz çok zevkli dimi bebeklerle gezmek büyüyorlar valla hiç anlamadan ve sizde farkındamısınız kızlar Derin olduktan sonra çok çabuk geçiyor günler bana hiç anlamadan akşam oluyor hiç anlamadan hafta sonu geliyor ve bir hafta sonu klasiği olan görümcemler geliyor((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?