2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bizimkide canı istediğinde alıyor istemiyosa öğürüp çıkarıyordu ama bi kaç gündür baya alıştı sanki, uyuturken veriyorum daha kolay uyuyor hem sakin oluyor

evet hayatım destek minderi ayrı bir parça...e-bebek ten aldım ben...çamlıca mağazasından...ama istersen internetten de sipariş verebilirsin..20 tl civarıydı sanırım..epey rahat etti benim oğlan...tüm oto koltuklarıyla uyumlu...

valla özel steril solüsyonla siliyorum...damlalar, pomatlar neler kullandık..ama çocuğun gözü resmen yapışıyor açılmıyor...çarşambaya dünya göz den randevu aldım...çocuk bölümünden..hem bir genel kontrol olur hem de işin uzmanından duyalım bakalım ne diyecek canım...

sağol hayatım..verilmiş sadakamız varmış cidden...dediğim gibi destek minderi çok işe yaradı..tüm yolculuk boyunca oto koltuğundaydı...

Kızlar naber hafta sonu gezme , temizlik , ve pazartesi yine gezme ile geçti şimdi okudum yazdıklarınızı ASıYE iyikidoğdun canım iyi ve mutlu bir hayatın olsun Eşinle bebeğinle kaynanasız :)))
NESTLE çok büyük geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış gerçekten .
EMZıK bende alıştırdım ama pişmanım sanki beni emmek zor geliyor boş memeyi emiyor gıcık yaa kavga dövüş bıraktırıcam ben emziği
Ay bir sürü şey daha vardı aklımda unuttum bak .
Biz bugün Derine bir sürü oyuncak aldık kızlar yaaaaaa çok güzeller sabırsızlanıyorum oynamak için ekliyorum resimlerini hemen yuppppiiiiiii

aaaaaaaaa ewet bak bu mantıklı bi deneyim bakim süt olayını
birde alışkanlık edindi memede uyuyor o nedenle emzik almasını istiyorum
hastanede almıştı ama ilk günler çok uyuduğu için unutuyordu emziği bende vermeyi unutuyordum ama şimdi almıyor ve almasını istiyorum
bebekler emzik emerken kendilerini güvende hissediyorlarmış

derinin oyuncaklarıda çok güzelmiş bizde bugün oğluma şapka ve ayakkabı aldık bende resimlerini eklim şimdi
eşimde görünce bayıldı oyuncaklara hemen playskoolun sitesine gir diye tutturdu
iyi günlerde oynasın derin bebek

bananeee bende ıstıyom bu oncaklardanhihoyyyt ulen zatıı fesatım bıde goyuyyonus resımlerını catlıcem orta yerımden ıkıye garpuz gıbı hee:roflol:bişi diil kocıs ınternetı kapattırcak alısverıs yapmım dıye carsıya tek basıma gondermıo aksam bı gelıo netten bı suru alısverıs yapmısım kredı kartı ekstresı gelınde nette kumarmı oynuyon dıyo bana :roflol:valla yasaklıcak yakında kk yı bide msnı tabee

gamyoncuiremsu
AMİNNNNNNNNNN.
çok sağol arkadaşım.bu arada aldığınız oyuncaklara bayıldım...

kızlar bişiy sorucam bizim kız gaz sancısı olduğunda
kucağıma alınca rahatlıyo tabi bağırsaklardan gürül gürül ses gelerek
çok acı çekiyor ama bu ses çıkarken.
gaz sancısı böylemi oluyo
yani o bağırsak hareketimi canını yakıyo.

kızlar yardımınıza ihtiyacım var oğlum hafif bi gribal enfeksiyon geçiriyor bugün kontroldeydik antibiyotik ve ateş düşürücü verdi doktor bu durumlarda bebeğe nasıl bakılır neler yapılır hiç bir fikrim yok yardım edermisiniz bana

birde bebişin kemik gelişimi yetersizmiş devit3 günde 10damlaya çıkardı çevreden duymuştum kemik gelişimi için badem yağ balık yağ gibi şeyler veriliyormuş bebeğe veren varmı yada bilgisi olan

canım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda atlatırsnız.hiç bir bilgim yok canım balık yağı konusunda ama şunu söyleyeyim benim doktorum devit 3 yerine bana multi tabs diye daha kapsamlı vitamin verdi günde on damla veriyorum ilk günden beri onu kullanıyorum.bu daha kapsamlıymış doktoruna danışıp bunu kullanabilirsin

çok geçmiş olsun eyşan ben de çok korkuyorum bebeğimin hasta olmasından ve antibiyotik kullanmaktan. Keşke ilaç kullanmak zorunda kalmasak. ama ateş düşürücü verirken çok dikkat et sadece ateşi yükseldiğinde kullan .. Başka yapabileceğin bişey de yok zaten emziriyosan kendi beslenmene dikkat et bal, portakal suyu ve vitaminli yiyecekler tüket tekrar geçmiş olsun

kızlar benim oğlan dünden beri hiç durmuyor..uyumuyor..sürekli ağlıyor..ne yapacağımı şaşırdım...gece kesintisiz uyuyor ama sabah oldu mu kıyamet halinde...2 gündür perişan etti beni...şimdi bir yarım fitil verdim..belki bir yeri ağrıyordur diye...her huysuzlandığında da doktora gitmek istemiyorum...bakalım yarın da devam ederse bir doktora götüreceğim..bu arada barsakları da tembelleşti 20 gündür...önce fitille yaptı...sonra 5 gün geçti dupalac la yaptı..şimdi gene 3 gün geçti tık yok...mama miktarı da arttı ya acaba kaka yapamamak mı zorluyor çocuğu anlamadım ki....dupalac vericem yine birazdan...yedikleri ağzına geliyor sanki...diliyle damağını filan kaşıyor...ağzından devamlı salya akıyor..üşüttük mü acaba..ateşi yok ama...rektal ölçüyorum 37.5...başladı yineeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…