kızlar dönence almak istiyorum yardımcı olun
bizde çukur gibi geldiğinden dolayı rahatsız olur diye kullanamadık hiç. chicconun oto koltuğunu almıştık içinde ayrı destek bölümü var. destek minderi dediğin daha farklı bişeymi canım farklı bişeyse resmini ekleyebilirmisin birde nerden aldın nette varmı?
kızlar sizinkiler nasıl emzik verdinizmi valla benim kadar karşı çıkan varmıydı bilmiyorum emziğe ama mecburen vermek zorunda kaldık ileride diş yapısını bozmasından korkuyorum damak yapısı bozulmaması için ne yapılabilirki acaba gerçi bende uzun süre emmişim emzik ama maaşallah damak diş sorun yok çok şükür.
nestlecim göz kanalları bizimde tıkalı doktor krem verdi masaj yapıyoruz günde 10 dk tabi 1 dk 1 dk yapıyoruz.
kaynamış soğumuş suyla temizle gergün iltihap çapak olmaz canım ben her gün temizliyorum azaldı çapak sulanma var ama 1 yaşına kadar geçermiş canım.
nestlecim canım çok geçmiş olsun canım.ucuz atlatmışsınız.aynısı benimde bekarken başıma gelmişti. oto koltuğu bencede çok rahatsız benim oğlan içinde çok ağlıyor çok çukur geliyor rahatsız oluyor.
bende çok karşıydım başlarda. ama bi noktadan sonra
inanılmaz kurtarıcı oluyo.
Bizimkde almıodu. Hatta baştan almadıysa asla almaz dediler.
Ama şimdi sıkıştığımda veriyorum.
Alıştırmaya gelince bende birinden duymuştum denedim.
Emziği kendi sütünle ıslat biraz tadı hoşuna gidiyo sonra alışıyo zaten.:ecrin_bebek:
Kızlar naber hafta sonu gezme , temizlik , ve pazartesi yine gezme ile geçti şimdi okudum yazdıklarınızı ASİYE iyikidoğdun canım iyi ve mutlu bir hayatın olsun Eşinle bebeğinle kaynanasız :)))
NESTLE çok büyük geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış gerçekten .
EMZİK bende alıştırdım ama pişmanım sanki beni emmek zor geliyor boş memeyi emiyor gıcık yaa kavga dövüş bıraktırıcam ben emziği
Ay bir sürü şey daha vardı aklımda unuttum bak .
Biz bugün Derine bir sürü oyuncak aldık kızlar yaaaaaa çok güzeller sabırsızlanıyorum oynamak için ekliyorum resimlerini hemen yuppppiiiiiii
kızlar yardımınıza ihtiyacım var oğlum hafif bi gribal enfeksiyon geçiriyor bugün kontroldeydik antibiyotik ve ateş düşürücü verdi doktor bu durumlarda bebeğe nasıl bakılır neler yapılır hiç bir fikrim yok yardım edermisiniz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?