2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydıınnn
ya ben adet oldummmmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kendimi hazır hissetmiyordum daha ama aksam olmuş
seviniyimmi üzüliyimmi bilemedim.aslında bi nevi iyiydi böyle delikafadulden
o neyse de belim cok agrıyor hareket edemiyorum.bugünde bir sürü işin vardı aksi gibi.salona yeni oturma grubu aldık onlarıın temizligi salonun temizligi falan olucaktı yaaa belimdem yapamicam galiba:çok üzgünüm: her taraf her taraf vallaaaa.pasaklı oldum ben cokkkk kötükedihüso

canım senin sağlığın daha öenmli bırak temzliği o ağrıyla birde ağor falan kaldırma.klava: zaten bebş seni yoruyor bugün kendine zaman ayır

birşey sorcam ya her banyodan sonra bebk yağı kullanıyormusunuz.ben kullanıyorum ama geçen biri bana kullanma dedi kafama takıldı güya zararlıymış ne alaka anlamadım bence cildi besliyor aksine derisi güçleniyor dimi kızlar?

isim konusunda balık hafızası denilen şeye sahibimdir ayıptır söylemesiartık unutmam yazdım köşeye:)

Günaydın kızlar ne güzel adet olmuşsunuz, ben doğum yapalı 3 ay oldu hala tık yok,,birkaç hafta önce bir yumurtlama gibi bir şey hissettim yakındır olacağım dedim ama yok hala bişey.
Ama ya bir yandan da güzel böyle ped yok ağrı yok:)) Ama şişlik var işte hala bi adet olsam rahatlıycam ya hadi neyse artık.
Barı gelmedi yaz boyu da gelmese de yazın rahat etsek bari, olmuyor ya sıcaklarda pedle dolaşmak :1no2:

arkadaşlar size birşey soracam sezaryanla dogum yapan arkadaşlar sizler adet gördünüzmü kaç ay sonra görülüyor bilginiz varmı

gunaydın kızlar ben sezercık oldum ama hala adet olmadım 2,5 ayı gectı hala tık yok bıde bnm kızın kafasında bu konak denen zımbırtıdan oluo galıba olan varmı hıc sacının az oldugu kısımlara konmus konaklar zatii sacı yok bıde konak oldu öffff canım sıkılıo benım ya evde yapcak hıcbısı yok aman beee hayat ıyıce monotonlastı dıdenın kolık cıngırtısıda olmasa hec hareket yok valla

selma canim naptiniz hepsini birden yapma sakin bak bizde dolap falan aldik boya yapicaktik ara verdik ...daha yeni girdik eve tan asi vurulmadi kizlar 2 hafta sonraya gün verdi doktor ...olcak asilarla birlikte pnömokok asisinida yaptirtcaz
ayni gün tuanida götürüp ona ve esimede kene ye karsi asi vurulcak.... bende sorucam emzirdigim icin yapiliyormu yapiliyorsa bende vurulurum ailece asilancaz ogün :))

dilekcim tatlim cok özlüyoruz seni
bebek agliyoooooo uyutayim kuaföre gitmek istiyorum sacim icin alkisalkisalkis

kızlar merhaba biz döndükten izmir den...korktuğum gibi olmadı hiç..oğlum üzmedi bizi yollarda...gayet sakindi...yalnız giderken çeşme otobanında 3 köpek fırladı yola...birine çarptık..ve araba bayağı hasarlandı...radyatör filan düştü..gece 01 de oldu kaza sabah 5 e kadar uğraştık..polisti-çekiciydi-yedek arabaydı derken bayağı yorulduk ve epey korktum..ama oğlum uyanmadı bile..arka camda torbalar vardı onlar üstüne düştü...yine de tık demedi maşallah...bu da ders oldu..arka cama çocuk varken hiçbir eşya konmamalı...artık o korkudan mıdır nedir sütüm epey azaldı ertesi günü ve hala az maalesef...epeyce mama vermeye başladım...günde 4 kere filan..acaba düzelir mi kızlar?? azalıp sonradan arttığı oluyor mu acep??inşallah artarda şu 4 ayı tamamlarız sütle..bu arada gözü epey kötü olmaya başladı oğluşun..göz yaşı kanalları tıkalı demişti çocuk doktoru ama..şimdi sürekli akıyor, sulanıyor, yapış yapış oluyor çocuğun gözü..birazdan dünya göz hastanesinden randevu alacağım...bir de göz doktoru görsün bakalım..hepiniz iyisinizdir inşallah..yazılanları okuyamadım da...bende haberler şimdilik böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…