kızlar merhaba biz döndükten izmir den...korktuğum gibi olmadı hiç..oğlum üzmedi bizi yollarda...gayet sakindi...yalnız giderken çeşme otobanında 3 köpek fırladı yola...birine çarptık..ve araba bayağı hasarlandı...radyatör filan düştü..gece 01 de oldu kaza sabah 5 e kadar uğraştık..polisti-çekiciydi-yedek arabaydı derken bayağı yorulduk ve epey korktum..ama oğlum uyanmadı bile..arka camda torbalar vardı onlar üstüne düştü...yine de tık demedi maşallah...bu da ders oldu..arka cama çocuk varken hiçbir eşya konmamalı...artık o korkudan mıdır nedir sütüm epey azaldı ertesi günü ve hala az maalesef...epeyce mama vermeye başladım...günde 4 kere filan..acaba düzelir mi kızlar?? azalıp sonradan arttığı oluyor mu acep??inşallah artarda şu 4 ayı tamamlarız sütle..bu arada gözü epey kötü olmaya başladı oğluşun..göz yaşı kanalları tıkalı demişti çocuk doktoru ama..şimdi sürekli akıyor, sulanıyor, yapış yapış oluyor çocuğun gözü..birazdan dünya göz hastanesinden randevu alacağım...bir de göz doktoru görsün bakalım..hepiniz iyisinizdir inşallah..yazılanları okuyamadım da...bende haberler şimdilik böyle...
hoşgeldin canım çok geçmiş olsun. neyseki size birşey olmamış.
üzme canım kendini artar yine sütün, çok şükür hiçbirşeyiniz yok onu düşün moralini yüksek tut.
bu arada bebek oto koltuğundamıydı?
arkadaşlar size birşey soracam sezaryanla dogum yapan arkadaşlar sizler adet gördünüzmü kaç ay sonra görülüyor bilginiz varmı
evet canım oto koltuğundaydı...gitmeden oto koltuğu için satılan destek minderlerinden almıştım...bayağı rahat etti oto koltuğunda..ama mindersiz ortası çok çukur gibi geldiği için bana kullanmıyorum...
kızlar sizinkiler nasıl emzik verdinizmi valla benim kadar karşı çıkan varmıydı bilmiyorum emziğe ama mecburen vermek zorunda kaldık ileride diş yapısını bozmasından korkuyorum damak yapısı bozulmaması için ne yapılabilirki acaba gerçi bende uzun süre emmişim emzik ama maaşallah damak diş sorun yok çok şükür.
nestlecim göz kanalları bizimde tıkalı doktor krem verdi masaj yapıyoruz günde 10 dk tabi 1 dk 1 dk yapıyoruz.
kaynamış soğumuş suyla temizle gergün iltihap çapak olmaz canım ben her gün temizliyorum azaldı çapak sulanma var ama 1 yaşına kadar geçermiş canım.
kızlar sizinkiler nasıl emzik verdinizmi valla benim kadar karşı çıkan varmıydı bilmiyorum emziğe ama mecburen vermek zorunda kaldık ileride diş yapısını bozmasından korkuyorum damak yapısı bozulmaması için ne yapılabilirki acaba gerçi bende uzun süre emmişim emzik ama maaşallah damak diş sorun yok çok şükür.
nestlecim göz kanalları bizimde tıkalı doktor krem verdi masaj yapıyoruz günde 10 dk tabi 1 dk 1 dk yapıyoruz.
kaynamış soğumuş suyla temizle gergün iltihap çapak olmaz canım ben her gün temizliyorum azaldı çapak sulanma var ama 1 yaşına kadar geçermiş canım.
kızlar ben bugün dr.browns un biberonunu aldım
benim oğlum emiyor ama dışardayken heryerde emziremiyorum ve çığlığı basıyor o yüzden aldım
umarım alır biberonu
canım valla ben nette araştırdım hatta emzik vermek iyi bile diyordu
benim oğlumda almıyor ne zaman verdiysem yok
keşke benim oğlanda alışsa sen nasıl alıştırdınki bende alıştırmak istiyorum:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?