2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım çok geçmiş olsun. neyseki size birşey olmamış.
üzme canım kendini artar yine sütün, çok şükür hiçbirşeyiniz yok onu düşün moralini yüksek tut.
bu arada bebek oto koltuğundamıydı?

evet canım oto koltuğundaydı...gitmeden oto koltuğu için satılan destek minderlerinden almıştım...bayağı rahat etti oto koltuğunda..ama mindersiz ortası çok çukur gibi geldiği için bana kullanmıyorum...

nestlecim canım çok geçmiş olsun canım.ucuz atlatmışsınız.aynısı benimde bekarken başıma gelmişti. oto koltuğu bencede çok rahatsız benim oğlan içinde çok ağlıyor çok çukur geliyor rahatsız oluyor.

bende regl oldum bitmek üzere bugün 5. gün ama 4 gün boyunca resmen öldüm öldüm dirildim kasık ve bacak ağrısından ve aşırı oldu 2 saatte bi ped değiştirdim kaç tane eşofmanım battı çıktı ıyyyyy..
ne güzeldi 9 ay boyunca :)))

kızlar uzun süren aradan sonra herkese merhaba hepiniz iyisinizdir umarım bebeiş biraz büyüdü artık bende sizinle baraberim bundan sonra

bizde çukur gibi geldiğinden dolayı rahatsız olur diye kullanamadık hiç. chicconun oto koltuğunu almıştık içinde ayrı destek bölümü var. destek minderi dediğin daha farklı bişeymi canım farklı bişeyse resmini ekleyebilirmisin birde nerden aldın nette varmı?

kızlar sizinkiler nasıl emzik verdinizmi valla benim kadar karşı çıkan varmıydı bilmiyorum emziğe ama mecburen vermek zorunda kaldık ileride diş yapısını bozmasından korkuyorum damak yapısı bozulmaması için ne yapılabilirki acaba gerçi bende uzun süre emmişim emzik ama maaşallah damak diş sorun yok çok şükür.
nestlecim göz kanalları bizimde tıkalı doktor krem verdi masaj yapıyoruz günde 10 dk tabi 1 dk 1 dk yapıyoruz.
kaynamış soğumuş suyla temizle gergün iltihap çapak olmaz canım ben her gün temizliyorum azaldı çapak sulanma var ama 1 yaşına kadar geçermiş canım.

canım valla ben nette araştırdım hatta emzik vermek iyi bile diyordu
benim oğlumda almıyor ne zaman verdiysem yok
keşke benim oğlanda alışsa sen nasıl alıştırdınki bende alıştırmak istiyorum:ecrin_bebek:

kızlar ben bugün dr.browns un biberonunu aldım
benim oğlum emiyor ama dışardayken heryerde emziremiyorum ve çığlığı basıyor o yüzden aldım
umarım alır biberonu

canım bende emiziğe başta karşıydım vermeyi hiç düşünmüyordum.
bizim doktorumuz önerdi geceleri huzursuz oluyorsa verebilirsiniz biz öneriyoruz, herhangibir sakıncası yok ama yarım damak olsun dedi. onun üzerine kullanmaya başladık huzursuz olduğunda iyi oluyor.
arkadaşım geceleri hep memesini vermek zorunda kalmış emzik almamış ve kız sık sık üşütüp hastalanıyordu.
bende emziği nasıl bıraktırırım diyordum şansıma gündüzleri emziği hiç aramıyo sadece gece gaz sancıları sırasında...

kızlar ben bugün dr.browns un biberonunu aldım
benim oğlum emiyor ama dışardayken heryerde emziremiyorum ve çığlığı basıyor o yüzden aldım
umarım alır biberonu

aslında çok iyi bir fikir bende düşünüyorum.
sırf emzirme prob. yaşarım diye rahat rahat çarşıya bile çıkamıyorum.
sütünü sağıp yanına mı alacaksın? dışarda kaç saat dayanıyor ki?
dene bakalım canım memnun olursan bizede bildirivera.s

iyi akşamlar güzel annişler benimki bugün ilk defa bu kadar uzun süreli huysuzluk yaptı bana...:çok üzgünüm: odadan çıkınca arkamdan deli gibi ağlamaya başlıyor bir kaç gündür evdeyim ve gelen giden olmadı yalnızlıkan bana sardı herhalde ilgiye alıştı sürekli kucakta olmak istiyor artık oda kesmemeye başladı hem kucağıma alıyorum odaları gezdiriyorum eve baka baka doyamadı:roflol:gezentimi olcak bu oğlan nedirkafamçokkarıştı

bende çok karşıydım başlarda. ama bi noktadan sonra
inanılmaz kurtarıcı oluyo.
Bizimkde almıodu. Hatta baştan almadıysa asla almaz dediler.
Ama şimdi sıkıştığımda veriyorum.
Alıştırmaya gelince bende birinden duymuştum denedim.
Emziği kendi sütünle ıslat biraz tadı hoşuna gidiyo sonra alışıyo zaten.:ecrin_bebek:

yelizcim bende emzige cok alıstırmak istiyordum ama tam aksine almadı bir türlü taaki 10 gün önceye kadar.bbabamız alıstırdı berruyu.ben pes etmiştim artık ama o alıstırdı işte cok da iyi oldu valla.geceleri uykuya dalamayınca veriyorum cok rahat oldu

kızlar emzırme ısını sormusunuz carsıda pazarda ebebkler anne sutu alırken bıberonu cok kolay almıolar bende carsıya cıkamıyordum rahatlıkla ama emzırme ortusu aldım sımdı saatlerce dısarda kalabılıyorum ortu ınanılmaz ısıme yaradı neresı olursa olsun emzırebılıyorum buna cafede dahıl nerde ısteyeceğı bellı olmuo bıberonu almassa sıddetle tavsıye ederım

bizde emziği doğduğu gün verdik aldı ama şimdilerde nazlanıyo istemiyo kendini zorla öğürtüyo çok nadir uyuturken zorla alıyo uyuyunca kendiliğinden atıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…