slm kızlar, öncelikle hülyacım hoşgeldin canım.. büyük geçmiş olsun,hem ev taşıma hem suçiçeği kötü denk gelmiş. umarım şimdş iyisindir,
huriyecim sende hoşgeldin.. tatil iyide eve dönüş iş güç onları hiç sormayalım dimi :)neyse umarım iyi eğlenmişsindir sende...
şafakcım seni erdem paşamızı kocaman öpüyoruz sende yazlıkdasın galiba.. sizede iyi eğlenceler canım,
ve özlemcimm sende hoşgeldin,, bak okadar sıkıntı etmiştin kendine oteli herşey yolunda gitmiş senin adına çok sevindim canım.. hem sibellede buluşup görüşmüşsünüz resimlerini gördük facede sizin adınıza çok sevindik. vee düğün tatil resimlerini merakla bekliyoruzz..
ve asiş en sona sen kaldın kızz tatil için.. ben sezonu açtım sende kapat bari :)) hadi bakalım sanada iyi eğlenceler canım.
ve gelelim bize bizde bişey yok kızlar evdeyiz annem memlekette babam bende,, biliyorsunuz benim tadilat boya badana işlerim vardı onları yaptırdım, temizliğimde bitti mis gibi oturuyorum rabbim ağız tadıyla oturup kirletmeyi nasip etsin , berra çok iştahsız hiç kilo almıyor doktorada gitmedik nezamandır çok şükür hasta olmadı ,doktorumuza kızmıştık o yüzden gitmiyoruz, yeni bi doktor abca bulmamız lazım gerçi hepsi aynı bu doktorların ama... neyse çok uzattım bi kaçgün girmeyince çenem düşmüş :)))
hepinizi kocaman öpüyoruzz