2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Özlem sağol hayatım biraz daha iyi bugün 2 kaşık çorba içti en azından (

Şafakçım valla haklısın tatil şart ama napalım sağlık olsun iş rastlığı olsun .Valla canım Erdemi bilmiyorum ama Derin çok hareketli biraz da kuduruk olduğundan biz baş edemeyiz diye kız kardeşimi de götürdük ama neeeee 3 ümüzü birden perişan etti valla çok zormuş Ama Erdem biraz daha uysal daha sakin bir bebekse sorun yaşamazsınız .Benim annemler de planımın vardı ramazanda ama marmariste yemin ettim bir daha mı aslaaaaaa diye .... O derece yanii

selam kızlar herkes iyidir umarım ben işyerinde ufak bir kaza geçirdim bikaç gün evdeyim
kardelen buaralar iyice tozuttu ben bukadar inatçı dediğim dedik bir çocuk daha görmedim
istediği olmayınca resmen çığlık atıyor cesaretsizliğinden hala yürümüyor aslında yürüyor
ama korktuğu için yürümek istemiyor dişler peşpeşe geliyor azıların biriki tanesi çıktı
feci sinirli ve inatçı ne yemek düzeni var ne uyku düzeni buna benim çalışmamda sebep tabi
istediği saatte yiyor küçük hanım istediği saatte uyuyor bazen bütün gün aç hala zorla yiyoruz
çok abur cuburcu olucak kabak çekirdeği fıstık leblebi hastası
konuşma çabaları fazlasıyla var bütün gün kendi kendine mırıldanıyor
ve malesef hala mama içmek istiyor günde 2 biberon
sizin bebişlerden hala mama içen varmı
bikaç gündür hala diyordu lala yani :))
dünde ismini söylemeye başladı dalaleeeen diyorr

sevgıcım gecmiş olsun önemlı bısey degıldır umarım. benımkı bıberon emmedı hıc. sut ıcın ıstedım alısmasını memeyı kesınce ama alısmadı. sütü de işte zarzro ııcıyo işte kasıkla süt ıcırıyorum napım.hepsı ayrı model bunların.

sağol özlemcim malesef yüzüm kesildi 2 saniyelik olay işte
merkezi sistem uydu üretimi anten filan yaplılıyor fabrikada
vida tarzı şeyler var makinada sıkılıyor nasıl olduğunu anlamadım
yüzüme fırlattı metali 4 dikiş var allah korudu gözümede gelebilirdi
ucuz atlattm

herkeslere slm..yarın istanbuldan bursaya,oradanda eşimin memleketine balıkesire geçicez 1 hafta dolaşıcaz bursada kuzenimin düğünü var balıkesirede belki ayvalığa geçeriz diye gidiyorum bakalım eşim ailesinden fırsat bulursa geçicez...

cnm çok büyük geçmişolsun verilmiş sadakan varmış kardelenide benim yerime öp cnm

geçmiş olsun.dikişi kim attı acaba.plastik cerrah mı?pratisyen hekim mi?ben plastik cerrahın yanında çalışıyorum yardımcı olabileceğim bişey varsa,sormak istediğiniz yardım etmeye çalışırım.tekrar geçmiş olsun.

günaydın benim canım arkadaşlırım nasılsınız? umarım hepiniz iyisinizdir
ZUHALCİM çok geçmiş olsun canım kadınların baş belası bu mantar bende de olmuştu bir kere
kafa vurma ve ısırma olayı bizde de var
istediği olmayınca kafasını yere duvara nereye denk gelirse küt küt vuruyor
ilgilenmiyorum ama daha çok vuruyor ne yapcaz bilmiyorum
gecen gün banyo temizliyordum domestosla o sırada eşim geldi
ona naptın falan derken bizimkinden ses çıkmıyor diye bir baktımki almış eline domestosu
kapağını kapatayım diye uğraşıyor ama nasıl korktum aklım çıktı nasıl elinden çekip aldıysam
tabi o da inatçı vermemek için kolumu bir ısırdıki resmen saat izi çıktı ve mosmor morardı
sonra kandırmak için eline şişe verdim şişeyi ağzına götürdü hemen
acaba domestosu da yapmış mıdır diye içim içimi yedi
hatta sayesinde ben de domestosun tadına bakmış oldum dilimi değdirdim ucuna acı bir şey
herhalde ağzına götürmediki çok şükür bir şey olmadı
nasıl unutacaklarsa bu kafa vurma ısırma huylarını???
ÖZLEMCİM hoş geldin canımderin kuzuma da çok geçmiş olsun
sibelle fotolarınızı gördük çok hoşşunuz biz bile mutlu olduk doğrusu
ASİYECİM sana da iyi tatiller tatlım iyice dinlen gel de sabahları aç şu dükkanı olmuyor böyle sensiz
SÜMEYYECİM sen de güle güle kirlet evini canım
tertemiz evinde yeni mobilyalarınla huzurlu mutlu sağlıklı günler diliyorum size
bu arada hep soracam unutuyorum sizin çalışmalar nasıl gidiyor hala müjdeyi alamadık biz ))
utkunun annesi ÖZLEMCİM sen de hoş geldin canım
valla hoş geldin güle güle bu ne kız leyleği havada mı gördün bu sene şaka bir yana iyi tatiller size de
ESENCİM evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım biraz geç oldu ama kusurumuza bakma artık
kocişinle ve tuğramızla birlikte nice yıldönümlerine en mutlu günler sizin olsun
ayrıca size de iyi tatiller sen kandırırsın kocanı ne de olsa bak bir dönem onsuz kalacakmışsın iyi gez
yarı dönemde de ataman inşallah gönlünden geçen yere olur da rahat edersiniz canım
SEVGİCİM sana da çok geçmiş olsun canım ya Allah korumuş gözünü çok şükür
maşallah dadelen ne güzel konuşuyor öyle deeeeedi deeedi deyişini gördük facede
yürüme işini de biz çok şükür kıvırdık artık darısı başınıza canım

ay ne kadar uzun yazmışım böyle gelelim benim derdimi biz bakıcı değiştiriyoruz kızlar
bu güne kadar üst komşum bakıyordu o da haftada 2 gün zaten diğer 3 gün eşim bakıyordu
ama artık eşi istemiyormuş eşim de şuan normal mesai çalışıyor
bir başkasının evine hergün götürüp getirmem çok zor olacaktı
biz de eve gelecek bakıcı bulduk 1 haftadır annem bakıyor annem bugün gidecek
en azından yüzü alışsın diye kadını bugünden çağırdık işte annem kadına anlatacak şöyle yiyor böyle içiyor diye
kadın fırsat buldukça ev işlerini de yaparım dedi ya inşallah yapar çok ihtiyacım var buna
ismet anıl da çok inatçı huysuz tüm site öğrendi ne kadar yaramaz olduğumuzu
bizden 3 ay büyük komşunun kızı var onu da site içinden biri bakıyor kız çok masum sakin ama bizimki tam bir canavar
hala reklamlarla yiyoruz hatta oturarak yiyebildiği halde yatarak yemeyi tercih ediyor
eline çubuk kraker ve ekmek dışında bir şey alıp yemiyor
kirazın kabuğunu falan yutamıyor veya işine gelmiyor bilmiyorum yani kirazı rendeleyip de yediriyorum
diğer meyveleri ve kahvaltısını ezerek veriyorum yemeği de öyle çok fazla ezmesem de yine eziyorum
türk kahvesi ve kola dahil her türlü içeceği içmeye bayılıyor ama süt içmiyor (
aşağıya indiği zaman eve girmek istemiyor yerde ne bulduysa ağzına atmaya bayılıyor kum taş kabuk ne bulduysa yani
altını değiştirtmek istemiyor reklamlarla bin takla atarak değiştiriyoruz
fırsatını bulduğu an hem yemek yerken hem alt değiştirirken kaçmaya çalışıyor
bulduğu her şeyi gidip balkondan aşağı atıyor
gel emme yapalım gel baybaya gidelim dışında hiçbir komutumuzu yerine getirmiyor işte topu at
oyuncağını getir elindekini ver baba nerde deyip gösterme gibi bunların hiçbirisini yapmıyor
hatta bir ara bizi anlamadığını düşünüp acaba bir problemimi var diye endişelenmeye başlamıştık ama
baybaya gitme ve emme yapmas özlerini duydumu uçarak geliyor anne baba kelimesini bile işi düştüğünde söylüyor çıkarcı yani
bizi severken bile vuruyor yüzümüzü çiziyor ısırıp tokat atıyor çok vahşi çok besle kargayı oysun gözünü durumları yani
bakalım yeni bakıcımız yola getirir ve inşallah hakkımızda hayırlı olur

Geçmiş olsun sevgicigim hakıkaten verilmiş sadakan varmış senin dalaleeen cok nazlı annesi o yüzden geç yuruycek ...bırak kendi haline yemek olayınıda yürüme olayınıda canı isteyınce herşeyi yapan cinsten bıcırık..bazen şeyi düşünuyorum senin kucagından ınmemek için mi yurumek ıstemıyor acaba...

özlemcigim aynen erdemın arada poposuna bakıyorum bır yerıne ucak motoru falan mı gırdı dıye cocuk yerınde hiç durmuyor sadece uykusunda dinlenıyor oda su ıçın uyanmassa...

şafakçım sen nasılsın yazlıkta mısın hala yoksa bir gelip bir gidiyor musun senin tatil daha güzel be güzelim erdemimi ve seni öpüyoruz

şekerim yazlıktayım merkeze 22 km uzaklıkta oldugu için işime gidip gelmemde engel yok samsun sahil kenti..burdaki bırcok ınsan yazın yazlıklara taşınır olmayan kıralar ..ama karadeniz de ne kadar yaz olursa

huriyecim yeni bakıcınız hayırlı olsun.
umarım ıyı ılgılenır anıl laa
cunku bu dönem ılgısız kalınca daha cok hırcınlasıyorlar.
ev ıslerıne de yardımcı olması güzel olabılır fakat ıs yapacam dıye cocugu ıhmal etmesın canım
onlar bızım ıcın bırıncı sıradalarr...
herseyı ıyı belırle bakıcıyla canım sonradan huzursuzluk yadaa ıyı nıyetı suıstımal durumları hemen oluyor arayı ıyı ayarlamak lazımm haberın olsun.

sağol arkadaşım genel cerrah dikti 4 hastane dolaştık plastik cerrah bulamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…