2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Slm arkadaslar ..epeydır yazamıyordum ozlemısım sızlerı..benım haftasonum kafa ıznıyle gecıyor bebegımı gorumceme bıraktım magzama kostum iş yerimi cok ozlemişim..bırazdan cıkıcam oglumuda ozlrdım cunku..sezon acıcam nasıl ıkısını bır arada goturecem hıc bılmıyorum...okadar bana ıhtıyacı var kı gogsumde butun sıkıntıları gıdıyor hıckırıgı,gazı huysuzlugu hemde ıcımı sıcacık yapıyor nasıl onu bırakıp işe konsantre olucam offffff derın bır durum.

canancım büyük birşey atlatmışınız allah korumuş geçmiş olsun
emekbebek benim oğlumda da oldu kendiliğinden geçti

kızlar nasılsınız hafta sonu nasıl geçiyor umarım güzeldir çünki benimki berbat geçiyor kendimi çok kötü hissediyorum :((

canım sıkma canını benimkide kötü geçiyor :teselli:
burada devamlı yağmur var hava kapalı iç karartıyo resmen havalar ısınsa da rahat raht dışarı çıkıp gezsek:icecream:

off hangisini yazsamki bilmiyorum eşimle kavga ettik 15 nisanda iş başı yapıcam kızımı nasıl bırakıcam onu düşünüyorum nasıl olcak emiyo yavrum offf offf bir yandan kriz maddi durumlar zorluyo canımda sıkıldı iyice kaçıp gitmek istiyorum yaaadelikafadulden

bı ben dıılım galıba ıcı sıkılan kendımı atcem bıyerlerden assa az kaldı he kızım olmasa alcem basmı gıtcem ne yapsam begenılmıo kaynanam desen bebeğı nsl tutcama bıle karısıyo yasına hurmet etmesem gagalıcam kadını az kaldı
oğku desen burda toz var burda bunun ne ısı var kapıyı kapattın cocuk korktu hasta ettı benı ya gunde 3 ogun gagalıyorum ama ona fayda etmıo bende napım sınırden ağlıyorum sureklı evde bunaldım o bı yandan ısler gucler o kadar kotukı yarınla ılgılı hıcbır fıkrım yok o bı yandan en cokta bu karmasada kızıma vermem gerektığını verememekten korkuyorum ohh beeeee rahatladım

kızlar merhaba umarım herkes ve bebişler iyidir..ya benimde psikolojim bozuk aynı evdeyiz ama konuşmuyoz kayınvalidemle bi bilseniz en ufak şeye alınıp bi kulp buluyo bir an önce gitsede ikibuçuk ay oldu bende..kafayı yiycem annemler bile gelemiyo bana ...offffffff

iyi akşam üstleri arkadaşlar
hepimiz aynı durumdamıyız yaa bi ben böyleyim zannediyodum eşimle aramız limoni kayınvaldeme biraz yüksek sesle konuştum diye tartıştık
içim bunalıyo zaten psikolojim bozuldu benim ya sürekli evdeyim allahtan dün kırkımız çıktı da bugün rahatla annemlere geldim

bu arada topiği yenii gördüm hemen geldim hayırlı olsun :))

arkadaşlar bişi sorcam sizin aıntınız devam ediyormu geçtimi durumlar nasıl

ahh kızlar bu erkeklerin annelerine deymeyin çok kıymetliler kötükedihüso bizimkide laf ettirmiyo ama o yokken ediyorum bende lülülülülülü ama onlarda fazla karısmayıversinler gelinlere yafff :jeyyar: sanki herşeyi en iyi onlar biliyor :kahve:

kızlar benimde kırkımdan sonra kanamam bitti ama şu anda hafif bir sarı renkli akıntım var..bir de ilişki yasağınız bitti mi? ben henüz doktoruma gidemediğim için konuşamadım da..ayrıca korunma yöntemi olarak ne tercih ettiniz? benim doktorum spiral takarız kırkın çıkınca demişti..ayrıca smear testi de yapılacakmış...

kızlar bu kaynanaları ne yapmalı :oklava: herşeye karışmasalar olmaz doğruyu onlar bilir en iyisi hiç kafaya takmamak.alınmaları zaten insanı öldürür, birde surat asamaları hele oğullarının yanında birşey yokmuş gibi davranmaları yokmu oyuncu bunlarkötükedihüso

kızlar benimde kırkımdan sonra kanamam bitti ama şu anda hafif bir sarı renkli akıntım var..bir de ilişki yasağınız bitti mi? ben henüz doktoruma gidemediğim için konuşamadım da..ayrıca korunma yöntemi olarak ne tercih ettiniz? benim doktorum spiral takarız kırkın çıkınca demişti..ayrıca smear testi de yapılacakmış...

bende doktora henüz gitmedim bu hafta gidicem gidince konuşucam. bende rahim ağzı kanseri ile ilgili ne yapmalıyım onu öğrenmek istiyorum

bizim kırkımız dün çıktı kanama bitti ama hafif akıntı var onu merak etmiştim acaba bitmesi lazımmı yoksa normalmi diye bizim dr ilişki için kırk günden sonra olabilir demişti ama ben korkuyorum yaa napcaz şimdi

Selam kızlar ben de dünün yorgunluğunu atmaya çalışıyorum.Bu gece yine misafirimiz var gerçi ama olsun çok sevdiğimiz arkadaşlarımız geliyor .
Ay kayınvalide konusunu açmayın hiç valla bizimki şuanda burda .Hepiniz haklısınız kesinlikle laf söyletmiyorlar annelerine tamam söyletmesinler ama haklıyı haksızı da ayırt etsinler .
ıBŞA neler var kız yeni sezonda ben valla eve tıkıldığımdan beri deliricem alışveriş için en son dayanamayıp internetten kzızma çok tatlı takım aldım eşim duymasın valla kesecek beni .
KANAMA konusuna gelince benim zaten ilk günler biraz oldu 1 .haftadan sonra ilk adet günü kadar geliyor sadece .
CıNSEL konulara hiç girmeyin benim dr.da 40 gün sonra serbest dedi .Korunma yöntemine birlikte karar vericez ama ben spiral falan istemiyorum .

ya kizlar benim ilk günlerde kanamam geldi adet kanamasi gibisonra azaldi leke gibi geldi bi gün geldi diger gün gelmedi 2. haftanin sonundada tamamen kesildi
simdi hic bisey yok 40 imin cikmasina daha 20 gün var

saolun kizlar herkezin durumu ayni sanirim benim kaynana sorunum yok ama oglum ve annem rahat birakmiyorlar
bugün uyuyakalmisim Tuanim saolsun yemek yapmaya calismis gene ..pirincler baharatlar tüm tozlu yiyecekler oturma odamda masanin üstünde tencerenin icinde ......bulasik makinama ilac koncak yere kadar koymus pirinclerden ,tüm makinam pirinc doluydu süprizzzzz
inanilmaz sinirlendim odasina gönderdim esimle saatlerdir temizliyoruz evi
buralarrda yakinlarda yemek pisirme kurslari varsa bakiyimda tuani oraya gönderiyim dedim
esimde haa ögrensin daha cokmu yapsin dedi delikafadulden
babasi aldi onu birlikte disari basbasa yemege ciktilar sinemayada gitceklerdi ama kücük cocuklar icin film yoktu ....kiskanclikta var bebek güzel ben cirkinim diyor onu sevmedigimizi dsüsünüyor

ya bnım sezeryandan uc gun sonra kanamam kesıldı lekelenmede cok olmadı ole ıyımı kotumu bılmıorum cınsellık desen ben cok korkuyorum uzun zaman alıcak bnm ıcın eskısı gıbı olmak uff ya hersey bırbırıne gırdı sankı kafam kazan gıbı hıcbıseyı tam anlamıyla dusunup sonuclandıramıyorum bnm doktor 40 cıkınca kontrole falan gel demedı gıtmek gerekırmı sızce

Back
X