Offf kızlar ya başlamış gaz sohbetleri bizimkininde var sanırım ben ne kadar dirensemde 2 gündür Nurse Harvey vermeye başladım Dr.umuz bir aylık olmadan vermeyelim demişti ama dayanamadım valla çatlıcak çocuk bir de dr.browns biberon aldım ama kullanmak nasip olmadı daha onuda boşuna almışım gerçi ablama getirmiştim yurtdışından bir biberon anlayamamıştık garip birşeydi bir baktım aynı sistemmiş
((
Benimde araba sorunum var kızlar yaa ne olur fikirlerinizi söyleyin benim istediklerim biraz pahalı değermi diyorum acaba BEBE CONFORT lar hoşuma gitmeye başladı .Eşimde bugün Chicconun ct 02 sini beğenmiş kararsız kaldım
((
Birde sütlerim azalmaya başladı sabahtan beri içmediğim kalamdı eskiden bir göğüsten 110 ml çıkardı şimdi 40 falan anca çıkıyor çok üzgünüm yaa

Benimde araba sorunum var kızlar yaa ne olur fikirlerinizi söyleyin benim istediklerim biraz pahalı değermi diyorum acaba BEBE CONFORT lar hoşuma gitmeye başladı .Eşimde bugün Chicconun ct 02 sini beğenmiş kararsız kaldım

Birde sütlerim azalmaya başladı sabahtan beri içmediğim kalamdı eskiden bir göğüsten 110 ml çıkardı şimdi 40 falan anca çıkıyor çok üzgünüm yaa