ay kızlar amma kaynatmışsınız
oku oku zor bitirdim
hayır aslında işim de var ama dedim bitireyim yazayım sonra işime bakarım
haftasonu eşimle başbaşa kalmaktan bahsetmişisn canancım
valla bayağı bir güldüm
sanırım benim için hayal artık bu
iyiden iyiye sinirlerim bozuluyor
neyse onu geniş zamanda yazarım
Çınarımız perşembe 3. ayını dolduracak ne çabukk geçti
ben gündüz yüzüstü gece sırtüstü yatırıyorum oğluşu
zaten gündüz sırtüstü yatırırsam en fazla 5-10 dak. sonra uyanıyor ya da daha yatağa koyarken gözlerini açıyor
kanguru ben chicco nun you&me modelini almıştım belim rahatsız diye
fakat o kadar para verdik tamam güzel destekliyor ama bebişler biraz daha ağırlaştığında taşıyabilmek mümkün olmayacak sanırım
çınar 6 kg iken bir tek pazarda gezme süresince taşıdım 2 gün bel ağrısından öldüm
belki benim belim problemli diyedir
bizim evde rutubet ve dolayısıyla da küf problemi olmuştu
cuma temizlikte yardımcı vardı kıyafet dolabımızı tamamen boşaltıp içindekilerin hepsini yıkamaya başladık dolap havalansın diye temizleyip açık bıraktık heryerini
ev felaket bir halde bir de üstüne hava yağmurlu olunca evin her yerinde kurutmaya çalıştığımız çamaşırlar serili
biraz daha böyle durursa bırakıp kaçacağım sanırım :))
özlemcim derinin sitesi çok güzel oluyor
ben de heves ettim aguagu.comda daha önce üyelik yapmıştım şimdi yavaş yavaş bilgileri giriyorum
canancım erkek milletine ara sıra böyle oyun krizi geliyor ne yapalım onlar da bizim çocuklarımız gibiler
gerçekten çocuklarla ilgileniyormuş gibi davranmamızı bekliyolar bazen
yasağınız bitsin o oyuna oturdukça sen yasağın bittiğini hatırlatırsın bir süre oyundan soğur belki
ama çok ümitlenme
alışkanlıklar zor bırakılır etki etmeyebilir de
kocişin de senin gibi hoş, güzel becerikli bir hatunu bulmuş da bunuyor sanırm
daha olmadı gönder bu taraflara onu şöyle bi temiz dövelim

P aklını başına alsın
dövme grubu kurarsak benim kayınvalideyle kayınpederi de ortalarına atıvereyim
dün sabah kalktık eşimle kahvaltıdan sonra oğluşu uyuttuk dolap kapısında problem vardı onu halletmeye çalışıyoruz kapı çaldı eşim bu kim şimdi dedi
ben de sence kim olabilir dedim
tabi ki kayınvalide ve kayınpeder
neyseki çınar uyuyodu
geldiler biz o zaman pazara gidelim dediler ama kayınvalde örgüsüyle gelmiş belli bütün gün bizde
sanki bütün hafta arası gelmiyormuş gibi
bunlar pazara gitti biz de eşimle yatak odasında kıyafetleri ayırıyoruz ben arada üstüme oluyorlar mı olmuyorlar mı kontrol ediyorum bir ses oldu
bir baktık kayınvalidemler anahtarla kapıyı açıp içeri girdiler :1shok::1shok: Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

klava:

klava:
eşime dedim yuh yani bu kadar da olmaz ayıp bu yaptıkları
tam sinirimi çıkartıcam surat yapacam benimki yanıma gelip asma suratını bana benim suçum yok haklısın demesin mi
kızamadım
surat yapsam kesin üstlerine alınmayacaklar eşimle tartıştık sanacaklar
ay çok çenem düşmüş
ben şimdi giyinmeye gideceğim eşim 2 gibi bizi alıp çarşıya kadar götürecek dönüşte görüşürüz