2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bir de kahvaltıda hangi peyniri yediriyorsunuz be pınarın 8li labnesini aldım ama bana biraz tuzlu geldi zaten zeynep te sevmedi

sütlü kahvaltılıkları var hero babynin onu falan yediği zaman ağzı yanaklarına kadar kızarıyor 10 dak.sonra falan geçiyor
denedim dün milupanın sütlacını yediğinde de oldu

bir de kızlar ben bu ek gıda işinde kutuların üzerinde yazan gluten içerir içermez yazılarına aktım bu konuyu bir araştırmak istiyorum
milıpanın bir kahvaltılığında içerir yazıyor diğerinde içermez nedir bu gluten bebişlere zararı var muhakkak

gluten içermezi ver bebeğe doktruma sordum ben gluten içeren yiyecekler verme dedi zaten aptamil mamalarının dışında da gluten içermez yazıyor, ben araştırmıştım daha önce gluten faydalı deniyor ama çölyak hastalığı olanlar yiyemezmiş bizim bebişte öyle bir hastalık yok ama doktor önermedi yine de

biberonun damaklı damaksızına gelince, ben daha önce damaklı kullandım 2-3 ay kadar benim kızım biberon aldığı halde damaklı d aiçmekte çok çok zorlandı tavsiyem damaksız al çünkü seninki hiç almıyormuş damaklı da iyice inatlaşabilir

slm kızlar,nasılsınız.biz iyiyiz şükür bi problem yok,bu gece takılmayı düşünüyorum fırsat bbulursam o zaman yazarım uzun uzunb neler yapıoz.inşallah kimsede bi sorun yoktur.öpüyorum hepinizi

sağolun kızlar ya biberon kullanmadığımız için söylediğiniz şeylere fransız kaldım bir an mağazaya söyleyim de ona göre versinler artık

bir de damaklı damaksız olayı var o nasıl olacak
cnm ben chiichonun biberonunu kullanıyorum silikonu kabul etmiyor benim kızım chiikonun kauçuklusunu kabul etti emziktede onu deneyebilirsin cnm cam biberonlular çok güzel kademe kademe 1 emzigi var üç kademeli

kızlar benim oğlana nazar değdi..2 gündür kaşıkla mama yememek için direniyor..püskürtüyor...kaşığı damaklarının arasında sıkıyor..diş alameti mi yoksa ne anlayamadım..arada olur mu acaba böle şeyler?? birazkaşığa ara mı versem acaba? bu seferde biberon rahatına alışırsa..offf yaaaaa....

canım benimkide bir ara öyle oldu bende birkaçgün ara verdim sonra düzeldi neyseki çok şükür.bende baya panik yapmıştım ama ısrarcı olmak daha ters tepki yapıyormuş.bir kaçgün ara ver bence sende.merak etme alışmıyorlar biberonun rahatlığına.kolay gelsin.

iyiyim canım sağol.valla tatilin keyifli kısmı bitti.şuan evdeyiz ablamlar falanda izinde onlarda geldiler,hep beraber baba evine toplandık:) efeye yaradı tatil emeklemelere başladık,ama şimdide sürekli başında adam durması gerekiyo odadan çıktığımız an peşimizden gelmeye kalkıyor sıpa:)
giremedim uzun süre kim nasıl pek okuyamadımda,deniz napıo?

ayyy canım yaa yesin onu teyzesi demek artık sürünüyor maaşallah efe ciğime.ama dediğin gibi artık sorunlarda artmaya başlıyor hareketlenmeleriyle birlikte.dikkatli olmak lazım.denizde iyidir teyzesi.henüz sürünmüyor daha baya bir çabalıyor ama sadece dönmeler falan var öyle bir şekilde yer değiştiriyor ama emekleme denmez.sıcaklardan bunaldı yavrum.biz gidemedik bu yıl bir yere.tatile cesaret edemedim denizle zor olur diye düşündüm.ama baya bunaldım hülya hep evde evde.hamilelik falan baya yıpratıcı günler geçirdik aslında.

hülyacım merhaba nasılsın efeyi öpüyorum babaocağı gb var mıdır keyfini çıkar canım ben zor günler geçiriyorum belki okumuşsundur zeynep rahatsız 15 gün idrar yolu enfeksiyonundan dolayı ateşli idrarında hem kumçıktı hem de sol böbreğinde taş

ewet canım ya evde bende çok bunalmıştım iyi geldi doğrusu ama tatilde yanına yardımcı olabilecek birisi yoksa tatil değil işkence olur zaten.ben yanımda kayınvaldem varken bile istediğim gibi yapamadım tatili.yani efe aslında bi sorun çıkarmadı ama malum emdiği için sürekli yanında olmak gereekti,eee öğlende tabi sıcak diye çıkartamıyorum.akşam üstüde onu denize sokup çıkartınca hemen emip uyumak istiyor ben adam gibi yüzemiyorum.öyle böyle geçti işte

akvaryumcum adın neydi canım kusura bakma sanırım bu emekleme ve yürümeye başlama anne babanın bebekliklerine benziyormuş bana çektiyse yandı çünkü 8 aylıkken emeklemişim ama babası 9 aylıkken yürümüş şu an kızım sadece bir tarafına dönüyor öbür tarafa da dönecek ama kolunu kurtaramıyor zayıf acaba ondan mı

evet canım haklısın bebekle biraz zor oluyordur tatil ama yinede bir farkılılık olmuş oldu iyi yaptınız bence:)

symslow canım bebişin nasıl oldu iyileştimi inşallah?

hülyacım merhaba nasılsın efeyi öpüyorum babaocağı gb var mıdır keyfini çıkar canım ben zor günler geçiriyorum belki okumuşsundur zeynep rahatsız 15 gün idrar yolu enfeksiyonundan dolayı ateşli idrarında hem kumçıktı hem de sol böbreğinde taş

canım ya çok geçmiş olsun bende tam şimdi konuya bakıodum valla.tühh ya nasıl üzüldüm anlatamam.konunda sormuştum ama burdanda sorayım,fakülteye nbe zaman götüreceksin? orda profmu bakacak?

canım adım özlem. evet emekleme yürüme falan genetikmiş bende öyle duydum anne babaya çıkıyor genelde bebekler.ama zayıflıkla ilgisi olduğunu zannetmiyorum hatta zayıf bebek daha çabuk hareket eder çok kilolu bebek biraz daha ağır olur vücudunu kolay çeviremez.canım iştahsızmı bebişin anne sütü alıyormu?

alıyor canım ya böbrek taşı kilo aldırmamış çocuğuma salı günü prof bakacak
ben de zühal özlemcim aslında biliyordum adını ama kafa gitti bir an ya kusura bakma

sbah 7 uyanyor emiyor sonra 8 gbtekrar uynaıyor kahvaltılık veriyorum heronun ya da milupanın ama sadece 40 cc kadar 11 gb sebze püresi ya da sütlaç veriyorum uyuyor ama uyumadan gene emiyor 3 gb meyve püresi veriyorum bebelac kavanozda varya onun yarısını yiyor sonra tekrar emip uyuyor 6 gb sebze püresinin kalan yarısını yiyor 8 de meyve suyu yada püresi veriyorum 9 buçukta da gece tahılı gene 40 cc kadar sbaha kadarda bir ya da 2 kere emiyor

k

yoğrt peynir ve içinde süt tozu bulunan mamaları yedğinde kaşığın değdiği yerler ve daha sonra yanaklarına doğru kızarıyor on -onbeş dak devam edip kayvoluyor sanırım alerjisi var süte karşı

Back
X