moralim sıfır teyzem hastanede yatıyorduya kaç gündür dün gece doktorlar çok acı çektiği için yoğun bakıma alalım artık çekmesin daha fazla demişler şimdi uyuyor teyzem yoğun bakımda yanına kimseyi almıyorlar.en azından acı çekmiyor diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama böyle ölümünü beklemek çok zor tlf çalınca deliriyorum o haberi alıcam diye.bu cuma vaktinde lütfen hepiniz dua edin kızlar allahım emanetini hayırlı saatte acı çektirmeden alsın teyzeciğimdenmafoldumben
allahım hepimize hayırlı ölüm nasip etsin canım..teyzene de inşallah..bir nefeste can verelim...üzülme demiycem sana..insan mutlaka çok üzülüyor ama rabbim neylerse güzel eyler...her şerden de mutlaka bir hayır çıkar...sende kendini bu habere hazırla canım..bak küçük bir bebeğin var...ölüm allahın emri de ah şu ayrılık olmasa demiş şair..ne güzel demiş...benim de babam şu anda kanser biliyorsun...gerçi erken aşamadayız ama allahım acı çektirmeden alsın canını...yalan dünya be kızlar...bir varmış bir yokmuş herşey...