Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiakşamlar herkes iftar teleaşında sanırım
kızlar kardeşimin kız arkadaşı geldi bugün bana
27 ağustos doğumgünümdü parfüm getirmiş opuyorumnanaktan
hediye kardelenede bir paket cici bebe bide aptamil mama getirmiş sağolsun
kardelen içmiyorduya aptamili yaptım şimdi lıkır lıkır içtiii
Nice mutlu huzurlu ve saglikli yillar dilerim canim kizin ve esinle,a.s.
sevgicim cnm yas günün kutlu olsun
saolun kizlar,
tanin atesi iniyor fitil vermeden indirmeye calistik suanda 37,8
ev doktorunu aradim hastaneye gitseniz bile fitil verirler bol su verin yarin doktora gidin dediler
daha dün gece 39,7 di suanda 37,8 sanirim umarim daha da düser
iyiyim sevgicim çok sağol.ewet 1 eylülde başlıyoruz ama bizimkiler bayrama doğru gelecekler.
ilk 1-2 gün efeyle beraber gideceğiz okula,sonrada arkadaşım bakacak.eğer zorlanırsak rapor alıcam 15 günlük falan.
ay valla nasıl zor geliyor şimdi okula gitmek anlatamam.bide yakında değil ya,2 vesait gidiorum artık efeyle gittiğim günlerde taksiyle gideceğim oda 20 kağıt nerden baksan.yani aldığımdan fazlasını yola vercem bari hiç gitmiyim rapora bişiy demezlerse diyorum ya, bakalım artık nasıl olacak
çok dertliyim çok offff hepiniz ek gıdaya başladınız yardımınıza ihtiyacım var bende kızıma başlamayı deniyorum ama kesinlikle kabul etmiyor hergün bir kaşıkta olsa deniyorum ama yemiyor sizlerinki okuyunca dahada gözüm korktu maşallah allah nazarlardan saklasın öğün olrak yedirebiliyorsunuz ilk başta sizinkilerdemi böle oldu nasıl bir yol izlemeliyim