2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

iyiakşamlar herkes iftar teleaşında sanırım
kızlar kardeşimin kız arkadaşı geldi bugün bana
27 ağustos doğumgünümdü parfüm getirmiş opuyorumnanaktan
hediye kardelenede bir paket cici bebe bide aptamil mama getirmiş sağolsun
kardelen içmiyorduya aptamili yaptım şimdi lıkır lıkır içtiii

Nice mutlu huzurlu ve saglikli yillar dilerim canim kizin ve esinle,a.s.

sevgicim cnm yas günün kutlu olsun
saolun kizlar,
tanin atesi iniyor fitil vermeden indirmeye calistik suanda 37,8
ev doktorunu aradim hastaneye gitseniz bile fitil verirler bol su verin yarin doktora gidin dediler
daha dün gece 39,7 di suanda 37,8 sanirim umarim daha da düser

sağol canancım sizede takrar geçmiş olsun inşallah çabuk atlatır kuzucuk
ılık duşa ldır istersen oda düşürür ateşini

Doğum günün kutlu olsun canım... sağlıklı,huzurlu uzun ömür diliyorum minik kuzun ve eşinle birlikde..
kızımla seni kocaman öpüyoruz .a.s.

canan geçmiş olsun canım enfeksiyon mu acaba çünkü dişler bu kadar ateş yapmazmış
sevgicim doğum günün kutlu olsun nice mutlu seneler

benim çok ağrım var kızlar ya sırtım boynum fibromiyalji ağrıları azdı anlayacağınız acayip gerginim oklava yutmuş gibiyim nerdeyse boynumu hiç çeviremiyorum

iyi geceler kızlar kaçgündür iş güç bakamadım bi türlü sizlere ama hep aklımdasınız:)
canancım,selmacım geçmiş olsun.okuyamadım geçmişi tam hasta olan başka anniş ve bebişlerimiz varsa onlarada geçmiş olsun..
sevgicim sanada kocaman mutlu sağlıklı bi ömür diliyorum...

iyiyim sevgicim çok sağol.ewet 1 eylülde başlıyoruz ama bizimkiler bayrama doğru gelecekler.
ilk 1-2 gün efeyle beraber gideceğiz okula,sonrada arkadaşım bakacak.eğer zorlanırsak rapor alıcam 15 günlük falan.
ay valla nasıl zor geliyor şimdi okula gitmek anlatamam.bide yakında değil ya,2 vesait gidiorum artık efeyle gittiğim günlerde taksiyle gideceğim oda 20 kağıt nerden baksan.yani aldığımdan fazlasını yola vercem bari hiç gitmiyim rapora bişiy demezlerse diyorum ya, bakalım artık nasıl olacak

iyiyim sevgicim çok sağol.ewet 1 eylülde başlıyoruz ama bizimkiler bayrama doğru gelecekler.
ilk 1-2 gün efeyle beraber gideceğiz okula,sonrada arkadaşım bakacak.eğer zorlanırsak rapor alıcam 15 günlük falan.
ay valla nasıl zor geliyor şimdi okula gitmek anlatamam.bide yakında değil ya,2 vesait gidiorum artık efeyle gittiğim günlerde taksiyle gideceğim oda 20 kağıt nerden baksan.yani aldığımdan fazlasını yola vercem bari hiç gitmiyim rapora bişiy demezlerse diyorum ya, bakalım artık nasıl olacak

hayırlısı olsun senin için bunca zaman sonra başlamak zor olur tabi
bayada uzakmış inşallah rapor alabilirsin çocukla zor olur yollarda gerçekten

inşallah canım.bakalım yarın son tatil günümüz hiç bişey yapmadan tadını çıkarayım diyorum:))

neyse bayaa geç olmuş yine artık yatma zamanıdır:) öptüm canım sizi.iyi geceler..

günaydın herkese geç saatlere kadar oturunca sabah uyanamadım
eşim işe geç kaldııı:gitme: sinirli şekilde çıktı evden haklıda ikikeredir
zor durumda bırakıyorum adamı bu işyerinin geç kalmaya affı yok
işten çıkarabilirlermişmafoldumben erkenden yatmam lazım artık

bugün güne süper başladım gerçekten
az öncede kardelen için koyduğum yumurtayı yaktım :((
saat kaç oldu hala kahvaltı edicek oda yatakta uyuya kalmış

çok dertliyim çok offff hepiniz ek gıdaya başladınız yardımınıza ihtiyacım var bende kızıma başlamayı deniyorum ama kesinlikle kabul etmiyor hergün bir kaşıkta olsa deniyorum ama yemiyor sizlerinki okuyunca dahada gözüm korktu maşallah allah nazarlardan saklasın öğün olrak yedirebiliyorsunuz ilk başta sizinkilerdemi böle oldu nasıl bir yol izlemeliyim

ve tatill bittiiiiiiiiiiii......döndük yine kürkçü dükkanına kızlar...bir çamaşır var dağ şeklinde...giderken zaten bir dağ ütüm vardı..şimdi ikiz tepeler oldu ütü işi...makine habire çalışıyor..gitmesi iyi de şu dönmeler perişan ediyor insanı...oğluşta sersem oldu....sabahları deniz kenarında arabasında uyutuyordum..şimdi evde uyumak istemiyor tabi...yarın oğlanı göz doktoruna götürücem...sol gözünde kayma varmış gibi geliyor..bakalım ne diycek doktor..inşallah birşey yoktur...iyice hareketlendi oğlan...komanda gibi her yere sürünerek gidiyor...dişler hala kaşınıyor..gelen giden yok..tatilde sorun çıkarmadı allahtan...yalnız ishal desen ishal değil..bir garip kaka yapıyor...incir içi gibi beyaz benekli ve hafif sümüksü..nedendir acaba kızlar?? onun içinde doktora götürsem mi acaba? tatile çıktığımızdan beri böyle..ateşi filan yok..Carpe Diem Hotel bu da otelimizdi kızlar...pek temizdi..bir de şef harika kıymalı pideler, cevizli baklavalar, waffle lar filan yapıyordu..aldım kiloları geriye...yeniden diyetisyene başlanacak yani...ayrıca şu spa olayını da gördüm nihayet..masajlar yaptırdım kızlar...thai food masaj, aroma terapi filan..onlarda süperdi...babamdan da iyi haber geldi..valla iyiydik yani 10 gün...

çok dertliyim çok offff hepiniz ek gıdaya başladınız yardımınıza ihtiyacım var bende kızıma başlamayı deniyorum ama kesinlikle kabul etmiyor hergün bir kaşıkta olsa deniyorum ama yemiyor sizlerinki okuyunca dahada gözüm korktu maşallah allah nazarlardan saklasın öğün olrak yedirebiliyorsunuz ilk başta sizinkilerdemi böle oldu nasıl bir yol izlemeliyim

canım sen yeni başlamışsın normal bilmiyor başka tatdları ondan istem,iyordur
ben başlayalı 2.5 ay oldu hala zorla yediriyorum

hoşgeldin aylinncim senin adna sevindim 10 gün kafa dinlemişsin ne güzel
inşallah doktor danda güzel haberlerle dönersin

huuuuu şubat anaları nerdesiniz beee
hafta sonu kimse yok hafta arasıda artık herkes işte olur
terketildi buralar

Back
X