2009 Şubat Anneleri

Bende bende kendim ve bebek ile ilgili öğrendiğim bu tür ilaç krem isimleri olunca bir kenara not alıyorum.Sonrasında lazım olabilir diye.

teşekkür ederim canım bizimde 26 şubat gözüküyor ama sanmam o kadar duracağımı ben lol sağlığı yerinde olsunda 1 hafta önce 1 hafta sonra farketmez canım.ben ilk 3 ay her hafta gittim sıkıntım vardı çünkü çok şükür 2 aydır 20 günde bir gidiyorum ayın 13 nde kontrolümüz var birde şeker yüklemesi yapılcak inş güzel haberlerle geliriz hepimiz doktorlarımızdan.ayrıca bende çok özlüyorum ya ama kızlar benim oğlum pek uslu ya öyle sizin anlattığınız gibi şiddetli tekmeler atmıyor ama neyse iyi ya uslu olsada olur benim canım oğlum :teytey:

Bana da Bella B nin meme ucu için olan kremini tavsiye ettiler hatta bi arkadaşın tanıdığı ağlayarak emziriyormuş bebeğini o derece caı yanıyormuş kızın bu kremi sürdükten bikaç gün sonra geçmiş 7.-8. ayda başlamak gerekiyormuş

aynen benimde kızım öle çok tekmeler atmıyor hatta belli bile olmuyor bende 1 hafta geri olduğu için diye düşünüyordum, demekki bizim haftalarımızda daha öle şidedetli tekmeleri olmuyormuş... anlatılanları okuyorum top gibi yuvarlanıyor filan diye daha benim hamile olduğum bile belli değil karnım hiç büyümedi ama ben zaten kiloluydum iç karnım geniş sanırım :)) hamilelik giymeye başladım göbüş olduğu için değil kilo aldığım için hiç bişeyim olmuyor :)) gerçi göbekli olmamanın artıları var istediğim gibi yatıyorum beni rahatsız etmiyor kızım insan oğlu işte nankör oluyoruz biraz göbek olsa ay haraket edemiyom diyoruz olmasa, hiç belli değil hamile olduğum diyoruz :) neyse sağlıklı sıhatli olsunlarda inşallah en önemlisi bu hepimiz için

ben bu kremide not alıyorum diğer aldığım iyi gelmezse bunuda denerim :)
paylaşımın için teşekkürler özlemim

Çon fazla soru sordum sanırım Sonbir sorum vardı Bu 140 lardaki değer tokluktan 1 saat sonraki mi? 2 saat sonraki mi? Benim evde kullandığım alet çok ilginç yeni farkettim.Üstüste iki ölçüm yaptım . Biri 174 aradan saniyeler geçti diğeri 155 çıktı normal mi bu? Ya da ölçüm yaparken hata mı yapıyorum acaba?

slm arkadaşlar çok uzun zamandır giremiyodum nete bi bakayım dedim...ya tetanoz aşısından bahsetmişsiniz ilk defa duydum doktorum bahsetmedi hiç şaşırdım okuyunca cumartesi detaylı ultrason çekilicez biz daha

ben bu kremide not alıyorum diğer aldığım iyi gelmezse bunuda denerim :)
paylaşımın için teşekkürler özlemim

canım ben çatlaklar için krem söylemiştim daha önce tummy honey diye
esas markası Bella B sanırım size yazdığım kremin cinsiymiş :)
hem kaşıntıyı hem çatlakları önlüyor ve oluşanları da iyileştiriyormuş - bu kısmını zamanla göreceğim :) çünkü çatladıktan sonra sorup almıştım drdan

Canımm sana en yakın bir sağlık ocağını ar sor istersen kaç haftalık olduğunu soruyorlar ona göre gün verip aşını ücretsiz yaptırabiliyorsun.Aşı zorunlu değil ama genellikle tüm hamilelere yapılıyor aşı.

Halay kullandığın cihaza taktığın test çubuklarının ölçüm aralığını kontrol et
mesela benimkisi 101-135 arasını okuyor
ölçtüğün değerler seninkinin ölçüm aralığında değilse yanlış ölçüyordur
mesela sürekli takip ettiğim dönemde bir öğün sonrası standart diyetime devam ederken 176 ölçtü cihaz şekerimi panik yaptık tabi
allahtan babam evdeydi o da diyabetli kendi ölçüm cihazı var onun test çubukları 130-180 arası için ayarlı hemen onunki ile ölçtük değer 146 çıktı
yani esas şeker değeri benimkinin aralığı olan 135in üzerinde olduğundan abuk sabuk bir değer gösteriyor

kızlar benim karnımda çok büyüdü dışardan bile gören herkes oğlun mu olacak diyolar aynı top yutmuş gibiyim :))))

Gerçekten oğlu olacak hamişlerin göbişleri daha bi yuvarlak ve hatta sivri oluyor.Bende aynen senin durumundayım :)

bu arada elimde dr tarafından verilmiş tanıtıcı bir broşürü var Bella B nin
emzirme öncesi/sonrası kullanım için meme başı çatlak kreminin adı Nipple Nurture butter

almayı düşünenler olursa hangi şehirlerde hangi eczanelerde bulunduğuna dair bir liste var
mesela izmirde sadece karşıyakada bir eczanede var
bana sorarsanız listeden eczane ismi ile telini yazabilirim

Bunu hiç bilmiyordum bakayım. Teşekkürler. Ama o aralığı ölçen şeker aleti ne işe yarar ki ? Önemli olan yükseği de göstermesi değil mi?

20-500 aralığı ölçen bir cihazmış baktım hemen. Teşekkürler yine de bilgi için.

Ramazan da otobüste yanımda oturan bayanla sohbet ederken konu açıldı bayanda bu firmada çalışıyormuş ve bi arkadaşına numune krem götürüyormuş bana da verdi hem karın hem meme için 7. ayında bi kullan dene dedi belki alerji falan yapabilirmiş cilde birşey yapmazsa alır kullanırsın fiyatları da çok uçuk değilmiş ve dediğin gibi her eczane de yokmuş canım sanırım netten de sipariş edilebiliyor bazı eczanelerdenkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…