2009 Şubat Anneleri

iyi geceler arkadaşlar hasta olan arkadaşlarım hepinize çok geçmiş olsun

daha önceki sayfalarda yazmıştım sorunlu bi gebelik geçiriyorum diye

ekim 14 de amniyosentez yapıldı az önce aradılar sonuçları söylemek için

çok şükür temiz çıkmış şu ana 25+5 haftalık olduk bu sevincimi sizlerle

paylaşmak istedim daha önceki sayfalarda neşe1 rumuzla giriyordum

ama nedense artık giremiyorum siteye bende nur1 rumuzla girmeye başladım

bu arada tatoş arkadaşımın da inşallah sevindirici haberlerini bekliyoruz.

hepinize hayırlı akşamlar.

elifertürk-beyazbulut
geçmiş olsun kendinize ve bebişlerinize dikkat edin

nur1 gözünaydın canım

iyi aksamlar kızlar.misafirler gitti nihayet bende oturdum kanepeye keyif yapıyom.sagolsun arkadas gelirken tatlı yapmıs cayın yanına bende sigara böregi yaptım tuzlu olarak.meyve falan derken baya yoruldum.belim asırı agrıo

sekerim gecmis olsun bel agrisi cok fena cidden bendede cok SIK oluyor bel agrilari
otururken arkana yatsik koy cnm iyi geliyor

Anneden bebeğine öldüren öpücük! 30 Ekim 2008 04:56
İngiliz kadının dudağında doğum yaptıktan 1 gün sonra uçuk çıktı. Anne bu şekilde bebeğini öptü. Ancak yavrusunun virüs kapıp öleceğini hesaba katmamıştı.
İngiltere'te tıp litaretürüne geçecek acı bir olay yaşandı. İlk defa anne olan Charlotte'nin (32) hastanede doğum yaptıktan 1 gün sonra dudağında uçuk çıktı. Bu halde bebeğini öpen anne, dudaktaki yaranın bebeğine zarar verip vermeyeceğini hemşireye sordu.

Hemşire panik yapmaya gerek olmadığını, uçuğun minik yavruya zarar vermesinin söz konusu olmayacağını söyledi. Ancak bebek 2 gün sonra yaşamını yitirdi. Acı haberi alan kadın, yavrusunun ölüm nedenini doktorların ağzından öğrenince adeta yıkıldı. Çünkü bebek, annesinin dudağında çıkan uçuktan virüs kapmıştı ve bağışıklık sistemi bu virüse karşı savaşamadığı için hayatını kaybetmişti.

kızlar eşim isim bulmuş canım benim yaa.berru olsun diyor.hem allahın 99 isminde de yer alıyor.güzelmi sizce

iyi geceler kızlar kociş uyudu bende hemen fırsat bilip girdim
demirciim bence çook güzel bi isim,Allah'ın isimlerinden olmasıda ayrıca güzel olmuş

ooo bizim hamisler uyudu sanırım neyse bizde yatalım artık çok geç olmuş walla.hepinize bebişlerinizle dolu tatlı rüyalar diliyoruz teyzeleri:1closedeyes:

iyi geceler kızlarrrr...herkes mısılll mısılll uyuyor tabi...ben uyudum uyudum uyandım...şimdide uykum kactı...kızımda bir tekmeliyor bir tekmeliyor suan masallah ikimizde ayaktayız bu saatte..babamızda uyuyor suan mısıl mısıl...yanımızda:)) eee nasılsınız arkadaslar..durumlarınız nasıl umarım herkes iyidir bi sorun yoktur..

allah rahatlık versin iyi uykular tatlı rüyalar bebişlerinizi görün rüyanızda...öpüyorum sizleri saglıcakla allaha emanet olun...

vidicim fotolarına baktım bende merak ettim kusuruma bakma fotoğrafçıdamı çektirdin fotoları çok profesyonel görünüyor da çok da güsel çıkmışsın ayrıca.Yok evde çektirdiysen püf noktalarını öğrenip bende çektirteyim dedimm

günaydın arkadaşlar
vidi çok güzel çıkmışsınız :) çok beyendim
akşam bende fotolarımı eklicektim ama hep hata verdi ekleyemedim

günaydin kizlar
bu sabah ben cooooooook mutlu uyandim :)))
dün 27 haftalik dogan bi bebegin fotografini buldum bizimkilerde yaklasik o büyüklükte
fotografa bakarken cok heyecanlandim bizim icimizdede öyle bi bebis war :))
aman allahim masallah onlara coookk tatli kizlar yaaaa
ne kadar olagan üstü bisey icimizde bi canli büyütüyoruz
sanki ilk defa anne olcakmisim gibi heyecanliyim :))

ya kızlar ben demin düştüm bi yerim acımadı ama korkuyorum şimdi oğluşuma bişe olmamıştır dimi

kizlar benim cok migde bulantim war napicam ben yaa nefret ediyorum su bulantilardan dün hafif bulantim vardi ama cikarmadim simdi tekrar basladi gidip uzanicam

cimcime elinden geldiği kadar kusmamaya çalış çünkü kusmalar erken doğum sancısını başlatıyor diye duydum Allah korusun

ya kızlar ben demin düştüm bi yerim acımadı ama korkuyorum şimdi oğluşuma bişe olmamıştır dimi

tatlim korkam cok kötü düsmediysen bebisin suyu onu koruyor :teselli:
süpelenirsen gir doktora tatlim
bende 3-4 aylik hamileyken büyük oglum karnima cok siddetli tekme atmisti cok sükür bebisim iyiydi :teselli:
ben duramicam kizlar cok kötüyüm
öpt sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…