2009 Şubat Anneleri

kraker baya büyük şok canım gerçekten.ama hayırlısı demekten baska care yok.inşallah en kısa zamanda net bişey söyleyler canım.ama kız yada erkegin kalcayla güzellikle göbekle alakası yok.kız olunca yüz bozulur derler evet ama ben dahada güzelleştim kan geldi yüzüme valla. göbegimde sivri

kızlar nasılsınız bugün misafirim vardı biraz yorulduk kızımla ama çok şükür atlattık gece de hiç uyuyamadım kızlar sırtım çok ağrıdı ya şimdi böyleyim ilerleyen zamanda ne yapacağım bilmiyorum vallahi eşimin yardımı olmasa yatakta dönemeyecektim o derece tutulmuşum gece.KRAKER KIZ BENCE YAŞADIĞIN OLAY SENİN DOKTORUN ACEMİLİĞİYLE ALAKALI BİRŞEY,KIZ MI ERKEK Mİ OLDUĞUNU ANLAMALARI SADECE BEBEĞİN CİNSEL ORGAINI GÖRMELERİYLE ANLAŞILAN BRŞEY DEĞİLKİ KEMİK VE KAS YAPISINDAN ANLAŞILIYORMUŞ ZATEN,ORGANINI GÖRDÜKLERİ ZAMAN DA KESİN KONUŞUYORLAR BENİMKİ 4.AYIMIZI YENİ DOLDURMUŞTUK Kİ KIZ DEDİ ARKASI DÖNÜK AMA KEMİK YAPISI KIZ DEDİ ÖNÜNÜ DÖNDÜĞÜ ZAMAN DA KIZ OLDUĞU ANLAŞILSI.ALLAH HAYIRLISINI VERSİN KIZI OĞLANI YOK AMA TABİKİ YAŞADIĞIN ŞEY SİNİR BOZUCU CANINI SIKMA BAKALIM DOKTORUNU DA DEĞİŞTİR

Ben ilk zamanlar zırt pırt gidiyordum 10-15 günde bir ama daha sonra ultrason ışınlarının da çok nadir de olsa bebeğe zarar verebileceğini okudum o yüzden şimdi ayda bir gidiyorum

bende ayda bir gidiyorum ama aralarda tahliller oluyor.onun için 15 günde falan hastanenin yolunu tutuyorum

ya kızlar 1 ayda çok uzun yaaaa, ben dayanamıyorum vallahi, geçen ay 20 gün zor dayandım hemen başka dokotora gittim, şimdi de haftaya başka dokotra gideceğim

demircool kızının ismini berru koyamaya niyetlisin sanırım, güzel isim ama bence berra daha güzel, istersen bunu da bir düşün, berrra diye bir öğrencim vardı, sırf isminden dolayı o öğrencimi çok severdim

hay allah yaa
kraker kız çok şaşırtıcı bir durum
ama moral bozmayın yaa
aklıma ne geldi
evdeki mavi renkliler canınızı sıkıyorsa aldığınız yerlerle görüşüp -yeşil-sarı-turuncu gibi renklerle değiştirebilirsiniz
hoş değiştirmeseniz de kime ne
en kötüsü de arada kalmak

kızlar belki biliyorsunuzdur ama ben yine de bu siteyi vereyim dedim güzel ilginç isimler var, malum ben de daha kızıma isim bulamadım, ama isim istelerinden en iyisi bu sanırım, altlarında yorumlar da var, bu yorumlar fikir sahibi olmanızı kolaylaştırıyor

http://www.isimarsivi.com/

Son düzenleme:

canım biliyorum ama eşim berru daha güzel diyo.bencede berru daha güzel kibar hem.berra az daha kaba gibi :a015:

iyi akşamlar kızlar,kociş maç seyrediodu bende hemen fırsat bilip girdim.umarım iyisinizdir.
Krakerkız canım ya bak sen şu işe bende şaşırdım walla,neyse canım sağlıklı sıhatli gelsinde bebiş öncelik o nede olsa

teşekkürler canım,profesyonel çekim hayatım onlar hamilelik ve bebek albümü hazırlatıyoruz,bu hafta yenileri çekilecek o zaman onlarıda eklerim.tabi ben şanslıyım çekimi yapan kişi yakın arkadaşım bi aksilik çıkmazsa doğumada girip doğum fotolarını çekecek.

selin25 canım profilimde albüme eklemiştim foto.

tabi canım siz bilirsiniz, öneriydi sadece benimki, bana da berru nun söylenişi daha zor gibi gelmişti ama hergün siz çağıracaksınız sonuçta...:))

bense hala kararsızım,bakalım bizim cadının adı ne olacak, benim beğendiğimi eşim beğenmiyor, eşimin beğendiğini ben beğenmiyorum, aslında ikimizinde beğendiği ortak bir isim var ama onun da anlamını beğenmedik, olmazsa anlamını beğenemişte olsak, o ismi koyacağız,

ceylin e biraz daha yaklaştık ama eşim söylenişi hoş değil deyip duruyor

normalde ayda bir çğırıyor dokotor ama dayan dayanabilirsen , ben 15. gün başka bir doktora daha gidiyorum, özlüyorum kızımı ne yapayım?:CüvCüv:

Valla canım bende ayne senin gibi 2 doktorum var 15 günden fazla süre görmeye dayanamıyorum.

ayyy kızlar sinir oldum yaaa az önce aniden kapı çaldı bilin bakalım kim? eve bakmaya gelmişler bu saatte, habersiz sinir oldum yaaaa evimizi her zmaan düzenli ve tmeiz bırakmaya özen gösteririz ama bugün tatil diye boşvermiştik, yarın yaparım temizliği demiştim, diğer odalar iyiydi ama yatak odasında topladığım çamaşırları daha katlayıp koynanıştım, ve az önce gelen misafirlere de salata yaptıüğım için tezgah domate poşeti, marul poşeti vs. ile doluydu, siniz oldum yaaa, insan habersiz mi ev gezmeye gelir, hele ki saaat 9 olmuş, ne insanlar var yaaaa, tövbe tövbe, müsait değiliz desen olmaz, ne ayıp yaa

kraker kız valla çok ilginç şimdi bende korktum bizim oğlanada kız demesinlerbenim arkadaşımında 6 buçuk aylııkken erkek olucaktı kız dediler kızı oldu ama tabi evlat önemli değilde bu renkler garip oluyor

kızlar geçen gün kan uyuşmazlığı ile ilgili sormuştu biriniz kimdi bakamıyorum net çok kötü çünkü
fakat mutlaka 28. haftada iğnenin yapılması gerekiyormuş sanırım
gündüz dru aradım sordum yaptıracaksın dedi
haber vereyim dedim

bu arada kramplarınız falan varsa magnezyum için en iyi kaynak hurma imiş drum söyledi
3 adet hurma 1 porsiyon meyve oluyor aklınızda bulunsun

slm kızlar herkes iyidir umarım...bende bugün bayağı bişey aldım bebişime,küvet,oto koltuğu,portbebe,kanguru ve çantadan oluşan bir set aldım,,çok güzeller....uzayabilen bebek karyolasıda baktık sipariş verdik renk için çok güzel sallamalı,80 e 180 ölçülü daha sonra yatak,komidin ve pc.masasına dönüşüyo..tavsiye ederim çok kullanışlı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…