vidi senin saclarim cok seker duruyor sekerim :smiley-cool:
bide dalgali olmasi daha da havali yapmis seni
bende omzuma kadar kestiririm sanirim kocisten gizli yapicam o istemiyor sacimi kestirmemi :dance: :icecream:
Vidii canım sen röfleni ne zaman yaptırdın ya ben de yaptırmak istiyorum artık dip denmez benimkilere baya uzadı ama cesaret edemiyorum bi zararı yok diyorlar ama kararsızım yani
canım 4. ayda yaptırdım bitkisel boyayla ve kesinlikle diplere değdirmediler.birde röfleden sonra cila atıyorlar ya onu yapmadılar diplere geliyor diye.ayrıca 3 doktora sormuştum 3üde yaptırablirsin dedi.
özlemcim sorunda orda yaa bende kuaförümde dogum sonrasi yaparim artik demistim kuaförüm emzirdiginiz zamanda yapamiyoruz demisti
Röfleyi de mi bitkisel boyayla yapıyor oreal falan kullanmadan mı yaptılar canım
ay vidii çok güzel çıkmışsınız bebişkoosunlaa.yeni gördüm ayol insan bi resim koydum bakın der klava: demin bayo aynasını aldım gectim karsısına göbegimde catlak yoktu orasıda catlamaya başlamış.senağlama senağlama hemde beyaz parlak bunlar.bacaklarımdakiler kırmızıydı ve kırmızılar gecer diye duuydum.moralim bozuldu.bide kızımdan önemlimi diyorum ama dogduktan sonra vucudumla başbaşa kalacagım aklıma geliyorsenağlama
Ben de en son gittiğimde değiştircem tek renk boyayalım karamel rengine dedim liseden beri aynı renk (saçım bir sefer çikolata kahveye döndüm ve 1 sene bile sabredemedim geri sarıya) kesinlikle boyatma dedi kuaförüm sarının tonunu yakalamak zor olduğundan yaptırdıkça güzelleşiyor röfle dedi vazgeç dedi karasız kaldım son ayımda yaptırcam gibi geliyor bana özellikle annecim yaptır yaptır diye aklıma o soktu hep bu boyayı falan :))
teşekkür ederiz bitanem.walla oğluşun güzelliği o.
üzülme güzelim çatlak için napalım artık onlarda bebişlerimizin hediyesi dicez artık.hem bi sürü yöntem çıkıo çatlaklar için,biraz pahalı ama lazerle falan halledilio diyorlar,baktık psikolojimizi bozacak derecede bizde paraları biriktirmeye başlarız artık:a015:
sizin çatlamıyormu yaaa:uhm::uhm: yoksa sadece benmiyim :sm_confused:
cimcime sendemi röfle yaptırmak istiosun? ayy nasıl olur acaba değiştirir baya seni merak ettim şimdi. bende senelerdir böyle sıkıldım doğumdan sonra nasılsa evdeyim değişik bi renk deniyim diyorum yakışmazsa dışarı çıkmak zorunda olmucam nasılsa düzeltene kadar sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?