2009 Şubat Anneleri

özlem cnm bende yaptirmak istiyorum
kuaförüm yapmiyoruz iyi degil dedi ama tam dipden yapmazsalar bi sorun olmaz degillmi??

vidi senin saclarim cok seker duruyor sekerim :smiley-cool:
bide dalgali olmasi daha da havali yapmis seni
bende omzuma kadar kestiririm sanirim kocisten gizli yapicam o istemiyor sacimi kestirmemi :dance: :icecream:

teşekkürler hayatım,aslında düz saçlarım,foto için jöleyle yaptık bişiyler orda:))

Vidii canım sen röfleni ne zaman yaptırdın ya ben de yaptırmak istiyorum artık dip denmez benimkilere baya uzadı ama cesaret edemiyorum bi zararı yok diyorlar ama kararsızım yani

canım 4. ayda yaptırdım bitkisel boyayla ve kesinlikle diplere değdirmediler.birde röfleden sonra cila atıyorlar ya onu yapmadılar diplere geliyor diye.ayrıca 3 doktora sormuştum 3üde yaptırablirsin dedi.

Benim kuaförümde sabret az daha dedi dr a soramıyorum eşimin yanında boya derdinemi düştün der şimdi offf ya doğum yaptığımda eskisi kadar süslü olmak istiyorummmm

özlemcim sorunda orda yaa bende kuaförümde dogum sonrasi yaparim artik demistim kuaförüm emzirdiginiz zamanda yapamiyoruz demisti

canım 4. ayda yaptırdım bitkisel boyayla ve kesinlikle diplere değdirmediler.birde röfleden sonra cila atıyorlar ya onu yapmadılar diplere geliyor diye.ayrıca 3 doktora sormuştum 3üde yaptırablirsin dedi.

Röfleyi de mi bitkisel boyayla yapıyor oreal falan kullanmadan mı yaptılar canım

özlemcim sorunda orda yaa bende kuaförümde dogum sonrasi yaparim artik demistim kuaförüm emzirdiginiz zamanda yapamiyoruz demisti

cimcime sendemi röfle yaptırmak istiosun? ayy nasıl olur acaba değiştirir baya seni merak ettim şimdi. bende senelerdir böyle sıkıldım doğumdan sonra nasılsa evdeyim değişik bi renk deniyim diyorum yakışmazsa dışarı çıkmak zorunda olmucam nasılsa düzeltene kadar sırnaşık şey

Röfleyi de mi bitkisel boyayla yapıyor oreal falan kullanmadan mı yaptılar canım

ewet canım oreal kullanmadılar,ben zaten öncedende öyle yaptırmıştım 1-2 kez. saçıda hiç yıpratmıyor ve yapılırkende ne bir koku oluyor nede saçta bi ısınma,yanma kaşıntı falan hiç bişiy olmuyor

ay vidii çok güzel çıkmışsınız bebişkoosunlaa. yeni gördüm ayol insan bi resim koydum bakın der klava: demin bayo aynasını aldım gectim karsısına göbegimde catlak yoktu orasıda catlamaya başlamış.senağlama senağlama hemde beyaz parlak bunlar.bacaklarımdakiler kırmızıydı ve kırmızılar gecer diye duuydum.moralim bozuldu.bide kızımdan önemlimi diyorum ama dogduktan sonra vucudumla başbaşa kalacagım aklıma geliyorsenağlama

Ben de en son gittiğimde değiştircem tek renk boyayalım karamel rengine dedim liseden beri aynı renk (saçım bir sefer çikolata kahveye döndüm ve 1 sene bile sabredemedim geri sarıya) kesinlikle boyatma dedi kuaförüm sarının tonunu yakalamak zor olduğundan yaptırdıkça güzelleşiyor röfle dedi vazgeç dedi karasız kaldım son ayımda yaptırcam gibi geliyor bana özellikle annecim yaptır yaptır diye aklıma o soktu hep bu boyayı falan :))

Aslında normaldede bitkisel ürünleri tercih etmek lazım.Oreal acıcı hiç iyi bişi değil.Bende bitkisel boyaları bilmeden önce bir kez açtırmıştım saçları.Ama bundan sonra böyle acıcıları kullandırtmayı düsünmüyorum.Kimyasal sonuçta.Kana karışıyor.

teşekkür ederiz bitanem.walla oğluşun güzelliği o.
üzülme güzelim çatlak için napalım artık onlarda bebişlerimizin hediyesi dicez artık.hem bi sürü yöntem çıkıo çatlaklar için,biraz pahalı ama lazerle falan halledilio diyorlar,baktık psikolojimizi bozacak derecede bizde paraları biriktirmeye başlarız artık:a015:

aynen canım bende bikere değiştirmeye kalktım ertesi gün yolda yürürken falan herkese 'aslında benim saçlarım sarıydı ' diyesim geldi bide ben kızıl tonu yaptırmıştım hemen açamayız dediler bende kısacık kestirdim walla tekrar sarı yapmak için.bakalım bu seferde değiştirmek istiom ama sonra ağlarmıyım bilmiom:1no2:

sizin çatlamıyormu yaaa:uhm::uhm: yoksa sadece benmiyim :sm_confused:

sizin çatlamıyormu yaaa:uhm::uhm: yoksa sadece benmiyim :sm_confused:

benim henüz çatlamadı ama kesin çatlar,çünkü lisedeyken falan bi ara çok kilo almıştım o zamandan kalma 1-2 tane kalçamda var.ve kilo konusundada iyi gidiom yani şimdiden bende 12 kilo aldım ve boğazımdan hala kesemiyorumsırnaşık şey son aylarda kesin çatlarm yani hazırlıom buna kendimi

neyse kızlar ben şimdi biraz hava almaya çıkıcam dönüşte görüşürüz öptükŞeniz hepinizii

evet cnm bende yaptirmak istiyorum gelecek ay evlilik yil dönümümüz ay basinda tamamen bi degisiklik yapmak istiyorum kaydirigubbakcemile2
kiyafetimden sacima tirnaklarima kadar degisipte esime görünmeyi düsünüyorum :dance:
kaydirigubbakcemile2
ama hangi tonda yaptiriyim röfleyi ona karar veremedim ilk defa yaptircam cünkü :içelim:

bebeğim gel artık aramıza hoşgeldin canım.cimcimecim burada kilo konusunda en dertli benim biliyorsun ama önemli olan bebeklerimizin sağlığı.bu hafta hiç kilo almamışım kızlar tam 100 kiloyum:roflol::roflol::roflol:ama bir haftada hiç kilo almamak da bir başarı öyle değil mitoplam da 12 kilo oldu şu ana kadar.cimcimecim dün ben de çok kötüydüm ağlayıp durdum öyle sebepsiz yere sanırım hormonlarımız bizi böyle yapıyor ama bugün daha iyiyim sen de umarım daha iyisindir

kızlar bu 20 li haftalar çok uzun sürdü benim için ya bir an önce 30lu haftalara başlamak istiyorum zaman hiç ilerlemiyor gibi geliyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…