kızlar iyi geceler yazdıklarınızı okudum ne kadar bilgilisiniz / nst- 20 dakika falan )hamilelikte ki testler konusunda özellikle ssaslan sana teşekkür etmek istiyorum her konuda yardımcı oluyorsun
Bu arada ben daha çantamı hazırlamaya başlamadım daha erken diye düşünmek istiyorum aralık ortası gibi başlasam çok mu geç kalmış oluruz yani yıkanması falan lazım alınanların kirlenmezmi tekrar ?
bebeklerimizin cicilerini neyle yıkıyorsunuz ben daha yıkamadım makineyle normal dederjanlamıbenneyaptımki
Güleda sabah yazdıklarını gördüm ne kadar güzel doğum şekline bile karar vermişsin ben düşünmek bile istemiyorum ne yaptın dr. işini hangi dr.a başlıyorsun sana özelde mesaj göndermiştim farketmedin sanırım testlerle ilgili falan cevabını bekliyorum canım kaydirigubbakcemile5
kizlar hepinize günaydin tesekkür ederim sorumu yanitladiginiz icin :1hug:
bende genelde erken kalkarim oglum icin ama simdi dahada erken kalkmam gerekiyor kursa yazildim kizlar hihoyyyt gitcegim yer allahtan yakin yaklasik 1 km yürümem gerek kursa gidene kadar
18 ocaga kadar kurs devam ediyor
31 ocakta sinavim var ayni anda aralik basindada yaklasik 14 kitap geliyor nisan ayinda sinav var tüm kitaplardan
bu arada kendi istegimle kurstan cikamiyorum bisey olursa artik doktorum hasta raporu yazicak :CüvCüv:
saat 8:30 da basliyor kursum öglen 12:30 a kadar devam edicek
anca sabah 6:30 kalkip dusumu alirim oglumun kahvaltisi onu hazirlamak falan derken zaman gecer umarim zor olmaz
18 ocakta bu kursum bittiginde ilk yardim kursunada yazilmak istiyorum aama o uzun sürmüyor sanirim bu kadar kaydirigubbakcemile5
ben saat 13 :00 de eve gelsem oglumda 13:30 eve gelicek
onunla ilgilenip ev isleri yemek derken saat 20:00 oglumun uyku saati gelicek
2 saatte ders calisiyorum saat 22:00 olucak
sabah yorgun kalkmamam icin saat 22:00 de uyumam yeterli olur dimi kizlar :uhm:
tamam kolay gelsinde her seferinde rapor verir gibi yazmana gerek yok...unca işin arasında o kadar kiloyu nasıl alıyorsun onu merak ediyorum canım ve şunu da söyleyeyim...hamilelikte hareket çok iyi iyi ancak bebek için son bir ay dinlenmek gerekmiş..bebğin anne karnında daha çok bakıma ve dinlenmeye ihtiyacı varmış...biz karnımızda et parçası taşımıyoruz...artık onlarında duyguları var...ve ben oğlunun faaaliyet dersleri ile ne ara ilgilendiğini anlayamadım...oğlun şuan herşeyden ve herkesten daha çok ilgiye ihtiyaç duyuyor...ben derimki onunla şu son zamanlarda daha çok ilgilen...diyeceksin ki ben onunla da ilgileniyorum...ama zannetmiyorumm verdiğin proğramda onu sadece yedirmek okula götürmek ve yatırmak var...anladığım kadarı ile sen biraz övülmeyi seviyorsun...ben de seni öveyim çok çalışkansın...ama her seferinde senin raporlarını almak istemiyorummm...kusura bakma kırıcı olmuşum gibi gelebilir....ama karnındaki bebk ve oğlun daha önemliii...eminim bu formdaki kaç insanlar günlük hayatında ne işlerle uğraşıyor ama hiçbiri liste halinde yazmıyor ve brası duygulkarı paylaşma yeriii canım....
tamam kolay gelsinde her seferinde rapor verir gibi yazmana gerek yok...unca işin arasında o kadar kiloyu nasıl alıyorsun onu merak ediyorum canım ve şunu da söyleyeyim...hamilelikte hareket çok iyi iyi ancak bebek için son bir ay dinlenmek gerekmiş..bebğin anne karnında daha çok bakıma ve dinlenmeye ihtiyacı varmış...biz karnımızda et parçası taşımıyoruz...artık onlarında duyguları var...ve ben oğlunun faaaliyet dersleri ile ne ara ilgilendiğini anlayamadım...oğlun şuan herşeyden ve herkesten daha çok ilgiye ihtiyaç duyuyor...ben derimki onunla şu son zamanlarda daha çok ilgilen...diyeceksin ki ben onunla da ilgileniyorum...ama zannetmiyorumm verdiğin proğramda onu sadece yedirmek okula götürmek ve yatırmak var...anladığım kadarı ile sen biraz övülmeyi seviyorsun...ben de seni öveyim çok çalışkansın...ama her seferinde senin raporlarını almak istemiyorummm...kusura bakma kırıcı olmuşum gibi gelebilir....ama karnındaki bebk ve oğlun daha önemliii...eminim bu formdaki kaç insanlar günlük hayatında ne işlerle uğraşıyor ama hiçbiri liste halinde yazmıyor ve brası duygulkarı paylaşma yeriii canım....
canım arkadaşın kusuruna bakma yaa hormonlar yüzünden kendini frenleyemedi farkında olmadan ayrıca o nasıl düşünce öyle kk olarak aile gibiyiz zaten biz ama aile arasında da tartışmalar olur aile gibi kalmayı sağlamakta bizim elimizde kızma a.s.ben kimseye rapor vermiyorum buna ihtiyacimda yok sadece sizi kendime yakin buldugum icin paylasmak istedim
eger ilgilenmiyorsan cevap yazma
oglumada hamileyken cok hareketliydim sonucta 20 kilo aldim doguma giderken
ama dogum sonrasida cok kolay kilo verdim ,baska kadinlar gibi dogum sonrasi kilo sorunu yasamadim !! ayrica ilk defa gebelik gecirmiyorum nasil davranicagimi senden iyi biliyorum
ogluma gelince oglumla nasil nekadar ilgilendigimi sen nasil bilebilirsin kii
onunla oturup yapboz yapiyoruz,kitap okuyoruz,renkleri sayilari ögreniyoruz bir saat disari cikiyoruz parka ...
oraya oglumla neler yaptigimi yazmadiysam bu ogluma zaman ayirmadigim anlamina gelmez dimii,en azindan tipik türk kadinlari gibi zamanimi komsularda günlerde gecirerek zamanimi harcamiyorum
evet fazlasiyla kirici konusmussun en iyisi ne sen benim yazdiklarima nede ben senin yazdiklarina cevap veriyim
övülmeyi sevmiyorum buna ihtiyacim oldugunuda sanmiyorum
kk nin bi aile gibi oldugunu düsünmüstüm yanilmisim
ayrıca benim başka bir derdim var bu bebeklere ne giydircez biz 3-4 tane daha hastane çıkışı alsam yetermi işte battaniyesi yün hırkası çorabı v.s dışında hani hastane çışılarında herşey oluyor ya o açıdan sordum. Kızlaaarrr napicam ben yaaa yardımcı olan kimsem yok eşimin akrabaları bu güne kadar nasılsın bişeye ihtiyacın var mı falan diye aramadı bile.Hoş,artık kimseden beklentim de kalmadı herşeyimi kendim halletmeye çalışıcam ama çok tecrübesizim
ayrıca benim başka bir derdim var bu bebeklere ne giydircez biz 3-4 tane daha hastane çıkışı alsam yetermi işte battaniyesi yün hırkası çorabı v.s dışında hani hastane çışılarında herşey oluyor ya o açıdan sordum. Kızlaaarrr napicam ben yaaa yardımcı olan kimsem yok eşimin akrabaları bu güne kadar nasılsın bişeye ihtiyacın var mı falan diye aramadı bile.Hoş,artık kimseden beklentim de kalmadı herşeyimi kendim halletmeye çalışıcam ama çok tecrübesizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?