2009 Şubat Anneleri

rica ederim canım
elimden geldiğince çabalıyorum
bu biraz ablamın daha önce 6 aylık bir erken doğum ve bebeğini erken kaybetme hikayesinden, çoğunlukla internetten çok araştırma yapıyor olmamdan ve en önemlisi de birçok şeyi kendi gebeliğimde problemlerle birlikte sizlerden önce yaşıyor olmamdan kaynaklanıyor
e tabi bir de boş boş yatıyorum ya :)))

bebeklerimizin cicilerini neyle yıkıyorsunuz ben daha yıkamadım makineyle normal dederjanlamıbenneyaptımki

canım daha önce yazmıştım burada ama tekrar yazayım gözünden kaçtı sanırım
dalinin deterjan ve yumuşatıcısı var bebekler için ayrıca omonun da bebek deterjanı var
annemler bunlarla yıkıyorlar ve ütüleyip valize kaldırıyorlar

gönderdim canım özelden geldi mi

tamam kolay gelsinde her seferinde rapor verir gibi yazmana gerek yok...unca işin arasında o kadar kiloyu nasıl alıyorsun onu merak ediyorum canım ve şunu da söyleyeyim...hamilelikte hareket çok iyi iyi ancak bebek için son bir ay dinlenmek gerekmiş..bebğin anne karnında daha çok bakıma ve dinlenmeye ihtiyacı varmış...biz karnımızda et parçası taşımıyoruz...artık onlarında duyguları var...ve ben oğlunun faaaliyet dersleri ile ne ara ilgilendiğini anlayamadım...oğlun şuan herşeyden ve herkesten daha çok ilgiye ihtiyaç duyuyor...ben derimki onunla şu son zamanlarda daha çok ilgilen...diyeceksin ki ben onunla da ilgileniyorum...ama zannetmiyorumm verdiğin proğramda onu sadece yedirmek okula götürmek ve yatırmak var...anladığım kadarı ile sen biraz övülmeyi seviyorsun...ben de seni öveyim çok çalışkansın...ama her seferinde senin raporlarını almak istemiyorummm...kusura bakma kırıcı olmuşum gibi gelebilir....ama karnındaki bebk ve oğlun daha önemliii...eminim bu formdaki kaç insanlar günlük hayatında ne işlerle uğraşıyor ama hiçbiri liste halinde yazmıyor ve brası duygulkarı paylaşma yeriii canım....

şimdiden yıkamak için erken değil mi kızlar yaa . gerçi benim daha yıkancak eşya bile yok doğru düzgün

slm kızlarr,şu deterjan işini konuşmanız iyi olmuş bende bugün alıp haftasonu yıkıyım diyorum ne olur olmaz hazırda bişiyler bulunsun.DERİNZLM bi problem çıkmazda yıkadıklarım içime sinmezse çok zaman geçti diye doğuma 1 hafta kala falan tekrar yıkarım nolcek dimi el kadar şeyler,oy oy oy onların cicilerini yıkayıp ütülemek bile ayrı bi keyf olsa gerek:ecrin_bebek:

Canım karışmak gibi olmasın ama bence biraz abartmışın,sonuçta Cimcimede paylaşmak istemiş ewet biçoğumuz biçok şey yapıyor ve isteyende burada paylaşıyor,yani sadece duygularımızı değil herşeyimizi paylaştığımız oluyor bu forumda,o zaman soru falanda sormayalım birbirimize sadece duygumuzu paylaşalım.ayrıca oğluyla ilgili olarakta okuldan geldikten sonraki zamanında belirtmiş dimi kız oğlumla ilgilenmek yemek yapmak falan diye.Sonuçta bir anne olarak oda eminim oğlunu senin düşündüğün kadar düşünüyordur.neyse ben brz uzattım sanırım sende kusura bakma canım

Benim oğluşumun ni tane hastane çıkışıyla bide pijaması var bide dün iş arkadaşım nevresim takımı almış oyyyy çokkk ciciler ama daha çok ıvır zıvır lazım

bence biraz aşırıya kaçmışsın bebiscimkayra
bu kadar sert bir çıkışın anlamı yok
belli ki hormonlarının etkisi altında kalmışsın
bazı arkadaşların yazdıkları seni rahatsız ediyorsa onların yazdıklarını okumadan geçebilirsin
forumu düzenli takip ediyor olsan cimcimenin oğluyla nasıl ilgilendiğinden de haberdar olabilirdin
ve çocukları için daha iyi bir anne olabilmek için nasıl durmadan araştırma yaptığını görürdün
dediğin gibi burada sadece duyguları paylaşmıyoruz
biz hayatımızı yaşadıklarımızı paylaşıyoruz

ben bir kısmını yıkayıp hurca kaldırdım
bile bidaha yıkamayı düşünmüyorum kızlar hurçda bişi olmaz heralde

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Son düzenleyen: Moderatör:
canım arkadaşın kusuruna bakma yaa hormonlar yüzünden kendini frenleyemedi farkında olmadan ayrıca o nasıl düşünce öyle kk olarak aile gibiyiz zaten biz ama aile arasında da tartışmalar olur aile gibi kalmayı sağlamakta bizim elimizde kızma a.s.

Canım biraz kırıcı olmuş yazın.

ayrıca benim başka bir derdim var bu bebeklere ne giydircez biz 3-4 tane daha hastane çıkışı alsam yetermi işte battaniyesi yün hırkası çorabı v.s dışında hani hastane çışılarında herşey oluyor ya o açıdan sordum. Kızlaaarrr napicam ben yaaa yardımcı olan kimsem yok eşimin akrabaları bu güne kadar nasılsın bişeye ihtiyacın var mı falan diye aramadı bile.Hoş,artık kimseden beklentim de kalmadı herşeyimi kendim halletmeye çalışıcam ama çok tecrübesizim

canım walla benimde yanımda kimse yok,herşeyi kendimiz halletmeye çalışıyoruz.bende 1-2 tane hastane çıkışı aldım takım olarak.birde 5-6 tane şu ayaklı altlardan ve kopçalı badylerden aldım.2-3 tanede kadifemsi tulumlardan aldım.ilk etapta bu tarz şeyler yeter heralde doğumdan sonraki günlerde neyi daha rahat kullandığımıza bakarak yenilerini alırız.ben öyle düşündüm bilmiyorum ama fisfisfis

Canım daha iyi kendi beğendiğini alırsın.Canım bolbol oku arastır internette bunlarla ilgili bir sürü site var.Öğreniyo insan bende pek bişi bilmiyordum sonuçta ilk cocuk ama istedimi arastırıp buluyorsun herseyi.

cimcimecim o da ne demek
biz burada evet aile gibi değiliz
aileden de öteyiz çünkü
hangimiz burada paylaştığı herşeyi ailesiyle paylaşabiliyor ki

S.ozozel 3- 4 tane çok fazla değilmi 2 takım al onlardan birde birkaç tulum ve ayaklı pantalon üst badi yeter herhalde yaa

s.ozozel
bence de başta o kadar yeter herhalde
en nihayetinde bebişlerimiz kaç kilo kaç cm doğacak şimdiden bilemiyoruz
doğduklarında büyüme hızlarına göre alışveriiş en mantıklısı bence

OOOO kızlar amway deterjan doğal falan dedim de pahalıymış çok 50 ytl 2.5 kilo ben daline karar verdim öğrenince :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…