s.ozozel
bence de başta o kadar yeter herhalde
en nihayetinde bebişlerimiz kaç kilo kaç cm doğacak şimdiden bilemiyoruz
doğduklarında büyüme hızlarına göre alışveriiş en mantıklısı bence
herkese merhaba,
aranıza yenı katıldım.son donemlerdekı yazısmalarınızı takıp etmeye calıstım , elimden geldiği kadarıyla, bundan sonrasında da aranıza katılmaya karar verdım.
29 yasındayım, kısmetse subat son haftası kızımı beklıyorum :) internet sektorunde çalışıyorum, avrupa yakasında oturuyorum. dun 27. haftama girdim ve c.tesi hem seker yuklemem hem de dr. kontrolum var, cok heyecanlıyım..
herkese selam, sevgi ve sağlıklı günler..
cimcimecim o da ne demek
biz burada evet aile gibi değiliz
aileden de öteyiz çünkü
hangimiz burada paylaştığı herşeyi ailesiyle paylaşabiliyor ki
herkese merhaba,
aranıza yenı katıldım.son donemlerdekı yazısmalarınızı takıp etmeye calıstım , elimden geldiği kadarıyla, bundan sonrasında da aranıza katılmaya karar verdım.
29 yasındayım, kısmetse subat son haftası kızımı beklıyorum :) internet sektorunde çalışıyorum, avrupa yakasında oturuyorum. dun 27. haftama girdim ve c.tesi hem seker yuklemem hem de dr. kontrolum var, cok heyecanlıyım..
tabiki aileden öteyiz cnm
ama cok morallerim bozuldu
cirkinsin iyi bir ev kadini degilsin deseydi belki bu kadar üzülmezdim ama bi anneye senin oglunla ilgilendigini sanmiyorum demesi cok kirdi
ben onlar icin tuvalet bile temizlerim her iste calisirim eger simdi kursa baslicaksam okulumu yapiyorsam buda onlara iyi saglam bi gelecek hazirlamak icin
hamilelikten önce gündüzleri zamanimi oglumla gecirip saabahlara kadar ders calisiyordum ,sirf onlara iyi bir gelecek saglamak icin ugrasiyorum ben
tüm annelerde böyle degilmi zaten anlamasi gerekiyordu birazda olsun
size söylemistim bir tane hamilelik panrtalonum var diye 50€ bi pantalona vermiyim ben idare ederim o parayla oglumun ihtiyaclarini aliyim dedigim icin tek bir pantalonum vardi
yemin ederim agmaktan gözlerim kipkirmizi oldu esim disari cikcakti beni böyle görüp üzülmesin diye evde köse bucak kactim
sanirim arkadasin moralleri ilk önüne cikana caticak kadar kötüydü neyse ...
belki o benden iyi bir anne olur
tabiki aileden öteyiz cnm
ama cok morallerim bozuldu
cirkinsin iyi bir ev kadini degilsin deseydi belki bu kadar üzülmezdim ama bi anneye senin oglunla ilgilendigini sanmiyorum demesi cok kirdi
ben onlar icin tuvalet bile temizlerim her iste calisirim eger simdi kursa baslicaksam okulumu yapiyorsam buda onlara iyi saglam bi gelecek hazirlamak icin
hamilelikten önce gündüzleri zamanimi oglumla gecirip saabahlara kadar ders calisiyordum ,sirf onlara iyi bir gelecek saglamak icin ugrasiyorum ben
tüm annelerde böyle degilmi zaten anlamasi gerekiyordu birazda olsun
size söylemistim bir tane hamilelik panrtalonum var diye 50€ bi pantalona vermiyim ben idare ederim o parayla oglumun ihtiyaclarini aliyim dedigim icin tek bir pantalonum vardi
yemin ederim agmaktan gözlerim kipkirmizi oldu esim disari cikcakti beni böyle görüp üzülmesin diye evde köse bucak kactim
sanirim arkadasin moralleri ilk önüne cikana caticak kadar kötüydü neyse ...
belki o benden iyi bir anne olur
herkese merhaba,
selam kızlar bende yeni katıldım aranıza bende 25 haftalık hamileyim ve inşallah subat sonunda kızımıza kavuşcam
kızlar kaç gündür yattım yattım alıştım walla tembelliğe,raporum bugün bitio yrn yine okul var
öğrencilerin notlarını girmem gerekiodu ama 9 gün boyunca yaydım bugüne bıraktım şimdi nasıl da zor geliyor:jeyyar: evde olmaktan heralde hiçbişiy yapmak istemio artık canım sizinde öyle oluyomu ya,ne yemek ne başka bişiy,kokmayacağımı bilsem duşa bile girmicem nerdeyse o derece miskinim:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?