2009 Şubat Anneleri

cimcimecim bence sen onun yazdıklarıyla tüm kk nın böyle düşündüğünü zannetme sakın biz burda herşeyimizi paylaşıyoruz hem sen beni övün demiyosunki biraz o arkadaşın kafası karışık galiba
biz hala bir aileyiz

bencede çok fazla almaya gerek yok vidinin dediği gibi doğduktan sonra daha iyi anlarız ne daha kullanışlı kullanışsız ama bence en çok alınması gereken alttan çıtçıtlı badi gerisini yaşayarak öğreneceğiz:)

herkese merhaba,
aranıza yenı katıldım.son donemlerdekı yazısmalarınızı takıp etmeye calıstım , elimden geldiği kadarıyla, bundan sonrasında da aranıza katılmaya karar verdım.
29 yasındayım, kısmetse subat son haftası kızımı beklıyorum :) internet sektorunde çalışıyorum, avrupa yakasında oturuyorum. dun 27. haftama girdim ve c.tesi hem seker yuklemem hem de dr. kontrolum var, cok heyecanlıyım..
herkese selam, sevgi ve sağlıklı günler..

s.ozozel
bence de başta o kadar yeter herhalde
en nihayetinde bebişlerimiz kaç kilo kaç cm doğacak şimdiden bilemiyoruz
doğduklarında büyüme hızlarına göre alışveriiş en mantıklısı bence

İşte benim de korkum o valla küçülcek giyemicek diye minnacık kıyafetler bi kucak para en güseli ben h.sonu bi hastane çıkışı daha aliim bi kaçta body falan doğduğunda yetmezse giderim oğluşumla alırım :CüvCüv:

Çikocan hoşgeldin canım allah kucağına almak nasip etsin cinsiyeti nedir bebeğinin

hoşgeldin canım aramıza,allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin bebişini:CüvCüv:

cimcimecim o da ne demek
biz burada evet aile gibi değiliz
aileden de öteyiz çünkü
hangimiz burada paylaştığı herşeyi ailesiyle paylaşabiliyor ki

tabiki aileden öteyiz cnm
ama cok morallerim bozuldu
cirkinsin iyi bir ev kadini degilsin deseydi belki bu kadar üzülmezdim ama bi anneye senin oglunla ilgilendigini sanmiyorum demesi cok kirdi
ben onlar icin tuvalet bile temizlerim her iste calisirim eger simdi kursa baslicaksam okulumu yapiyorsam buda onlara iyi saglam bi gelecek hazirlamak icin
hamilelikten önce gündüzleri zamanimi oglumla gecirip saabahlara kadar ders calisiyordum ,sirf onlara iyi bir gelecek saglamak icin ugrasiyorum ben
tüm annelerde böyle degilmi zaten anlamasi gerekiyordu birazda olsun
size söylemistim bir tane hamilelik panrtalonum var diye 50€ bi pantalona vermiyim ben idare ederim o parayla oglumun ihtiyaclarini aliyim dedigim icin tek bir pantalonum vardi
yemin ederim agmaktan gözlerim kipkirmizi oldu esim disari cikcakti beni böyle görüp üzülmesin diye evde köse bucak kactim

sanirim arkadasin moralleri ilk önüne cikana caticak kadar kötüydü neyse ...
belki o benden iyi bir anne olur

cikocan caanım hosgeldin aramıza.Allah sana ve bebişine sağlık versin.Sağlıcakla doğurursun işallah bebişini cinsiyeti nedir bebişinin.

cnm hosgeldin aramiza :1hug: a.s.

canım benim lütfen canını sıkma,çok iyi anlıyoruz seni,bırak senin moralini bizim bile moralimizi etkiledi bu msj.ama bu aralar gerçekten hepimizin hormonları biraz abartılı çalışıyor ,keşke arkadaşımızda biraz daha düşünceli davransaydı.ne yapalım laf ağızdan çıkış bir kere.hadi artık daha fazla üstünde konuşupta senide germeyelim.eminimki buradaki her hamis çok çok iyi bir anne olacak.zaten bebişlerimizi düşünmesek burada işimiz ne sabah akşam onlar için birşeyler öğrenip,uygulamak için uğraşıyoruz.

Canım üzülme.Sanırım arkadas baska bişilere sinirliydi catacak biri olarak seni buldu.İstemesekte oluyo bazen böyle seyler kafana takma üzme kendini.yasakkelime

cikocan hoşgeldin canım aramıza
hayırlısıyla bebişini zamanında kucağına alıırsın inşallah

haklisiniz kizlar ben unuttum gitti daha fazla konusup o arkadasida üzmek istemiyorum
eminim oda üzmek icin yazmadi o mesaji
alisverise cikmam lazim öpt hepinizi

canım hoşgeldin aramıza..hihoyyyt

cimcimecim morelini hiç bozma, senin yazdıkların gayet normal şeyler, zaten buradaki amacımız gün içerisinde yaşadığımız olayları, duyguları, güzellikleri ya da üzüntümüzü paylaşmak değil mi her şeyiyle. Kaldıki çocuğuna nasıl baktığını kimseye kanıtlamak zorunda değilsin her şeyden önce bir annesin bütün çabalamanda onlar için değil mi zaten. Arkadaşımız da hamilelikten dolayı bugün gergin olabilir, bazen bende çok sebesiz yere tepki gösterebiliyorum (ama sadece eşime bi de anneme yapıyorum:1rolleyes:) onuda anlamaya çalışalım.

Kızlar acaba göğüs uçları için krem kullanmaya başlayan var mı aranızda, artık yavaş yavaş başlanması gerekiyormuş galiba sonradan yara olmaması için, acaba yanlış mı biliyorum-tatlicadiarzu-

kızlar kaç gündür yattım yattım alıştım walla tembelliğe,raporum bugün bitio yrn yine okul var
öğrencilerin notlarını girmem gerekiodu ama 9 gün boyunca yaydım bugüne bıraktım şimdi nasıl da zor geliyor:jeyyar: evde olmaktan heralde hiçbişiy yapmak istemio artık canım sizinde öyle oluyomu ya,ne yemek ne başka bişiy,kokmayacağımı bilsem duşa bile girmicem nerdeyse o derece miskinim:bbo:

selam kızlar bende yeni katıldım aranıza bende 25 haftalık hamileyim ve inşallah subat sonunda kızımıza kavuşcam

yaşasın şubat hamileleri kardeşliğiiiii.......... sen de hoşgeldin tunahanncımm...

Son düzenleme:

herşey zor geliyor bıraksalar bütün gün yatıcam elimde kumanda tüm günüm böyle geçiyor herkes çok alıştın tembelliğe çık dolaş gez diyorlar ama duymamazlıktan geliyorum bulaşık temzilik iileri bile gözümde büyüyor artık yemek biri yapsa getirse ne güzel olurdu :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…