kızlar iyi geceler yazdıklarınızı okudum ne kadar bilgilisiniz / nst- 20 dakika falan )hamilelikte ki testler konusunda özellikle ssaslan sana teşekkür etmek istiyorum her konuda yardımcı oluyorsun
Bu arada ben daha çantamı hazırlamaya başlamadım daha erken diye düşünmek istiyorum aralık ortası gibi başlasam çok mu geç kalmış oluruz yani yıkanması falan lazım alınanların kirlenmezmi tekrar ?
canım ben bebişe her kıyafet eldıktan snra dolaba yııkayıp kaldırıyorum ama doguma yakın tekrar yıkıcammı onu bende bilmiyorum.ama ütü yapmadıgım için tekrar bidaha yıkayıp ütülersem olur heralde.:CüvCüv:
kızlar bugün şeker yükleme testi sonucumu almaya gittim, 6 kasımda tahlil yaptırmıştım, işlerim dolayısıyla bir de önemsememem nedeniyle sonuçları almaya gitmemiştim, nasıl olsa birşey olmaz diye düşünüyordum, kötü haber,
sonuçlarım yüksek çıkmış!!! senağlama:CüvCüv:doktor bu zamana kadar neden gelip almadın sonuçlarını sağlığından daha önemli ne vardı diye çıkışıtı banaklava:, haklıydıda aslında, yarın 100 gr şeker yüklemesi yapılacak, inşallah ondan bari birşey çıkmaz, onun sonuçlarını cuma günü alacağım
babam yıllardır ağır düzeyde diabet hastası, ben de de görülme riski yüksekmiş yaa
moralim bozuldusenağlamasenağlama
ani bebek ölümlerine sebep olabiliyormuş Allahım sen koru yarabbimsenağlama
bebeklerimizin cicilerini neyle yıkıyorsunuz ben daha yıkamadım makineyle normal dederjanlamıbenneyaptımki
Günaydın güzel anneler kimse yok heralde
Canım günaydın bu saatlerde tüm bebişler ve anneleri uyuyor biz işe geldiğimiz için mecbur erkenden kalkıyoruz :)
Kış geldi kışında sıcak yataktan kalkmak zor oluyor aslındaa :)
Hacışakirin bebek sabunu var ben onunla yıkıcam
marketlerde değişik markaların toz bebek sabunları var onlarla yıkıyabilirsin
sağol
acaba elde mi yıkıcaksın makinedemi
sağol
acaba elde mi yıkıcaksın makinedemi[/QUOTE
elde yıkıcam canım ben zaten çok kirli değiller hepsi yeni ilk etapta sıcak suda bi 5 dk bekleticem daha sonra yıkıcam kıyafetler konfeksiyoda kaç elden bide çok tozlu ortamlarda dikiliyor önemli olan o tozlu mikrobun gitmesi
sakın kıyafetlerin mikropları ölsün diye çam mak 90 dereceye atma sonra mahvolur kıyafetlerin
doğru diyosun kim bilir kimlerin elinden çıkıyor ben hastane takımını yıkamicaktım ama bebeğime kıyamam en iyisi yıkayıp kaldırmak
dünden beri internetyte epidural sezaryan videolarını izliyorum bebeğini hemen yanına bırakıyolar ne güzel bi duygu normal doğum yapamıyanlar için ama şimdiden korku başladı ya uyuşmazsa vücudum aman canlı canlı keserlerse beni ay allahım herşey aklıma geliyo eşim de giricek sezaryana o yüzden biraz cesaretim var aslında ama yinede çok korkuyorum ühü ühü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?