2009 Şubat Anneleri

kızlar iyi geceler yazdıklarınızı okudum ne kadar bilgilisiniz / nst- 20 dakika falan )hamilelikte ki testler konusunda özellikle ssaslan sana teşekkür etmek istiyorum her konuda yardımcı oluyorsun
Bu arada ben daha çantamı hazırlamaya başlamadım daha erken diye düşünmek istiyorum aralık ortası gibi başlasam çok mu geç kalmış oluruz yani yıkanması falan lazım alınanların kirlenmezmi tekrar ?

canım ben bebişe her kıyafet eldıktan snra dolaba yııkayıp kaldırıyorum ama doguma yakın tekrar yıkıcammı onu bende bilmiyorum.ama ütü yapmadıgım için tekrar bidaha yıkayıp ütülersem olur heralde.:CüvCüv:

bebeklerimizin cicilerini neyle yıkıyorsunuz ben daha yıkamadım makineyle normal dederjanlamıbenneyaptımki

Canım korkma bu kadar, şekerin yüksek çıkması gebelikte görünen bir şey, benimde 50 gr şeker yüklemem sınıra yakın çıktı, sonra 100 gr yaptırdım onda normal gözüktü. Ayrıca yüksekte çıkabilir, sadece tatlı ve şekerli gıdalardan kaçınacaksın. benim arkadaşımında gebelikte şekeri yüksekti ama çok sağlıklı bir oğlu oldu ve hiç bir sorun yaşamadı hamileliğinde. İnşallah 100 gr. şeker yüklemen normal çıkar ama yüksek olsa bile doktorun vereceği listeye uy yeterli, üzme kendini ve bebeğini a.s.

Canım günaydın bu saatlerde tüm bebişler ve anneleri uyuyor biz işe geldiğimiz için mecbur erkenden kalkıyoruz :)
Kış geldi kışında sıcak yataktan kalkmak zor oluyor aslındaa :)

Dersucum ben 10 yıldır çalışıyorum bu yıl saatler alınırken yatak odasındaki saate hiç dokunmadım sabah 7 kalktığım için saat 8 de kalkıyorum psikolojik olarak kendimi iyi hissettim bende birdaha düzeltmedim sabaha karşı uyanıyorum bazen saat 6 yı gösteriyo daha 2 saatim var deyip yine uykuya dalıyorum çok iyi oldu bu yöntem beni rahatlatıyoo sizde deniyin çok iyi oluyo 7 de çıkıcama 8 de evden çıkıyorum hihoyyyt:sm_cool::dance:

doğru diyosun kim bilir kimlerin elinden çıkıyor ben hastane takımını yıkamicaktım ama bebeğime kıyamam en iyisi yıkayıp kaldırmak

kizlar hepinize günaydin tesekkür ederim sorumu yanitladiginiz icin :1hug:

bende genelde erken kalkarim oglum icin ama simdi dahada erken kalkmam gerekiyor kursa yazildim kizlar hihoyyyt gitcegim yer allahtan yakin yaklasik 1 km yürümem gerek kursa gidene kadar
18 ocaga kadar kurs devam ediyor
31 ocakta sinavim var ayni anda aralik basindada yaklasik 14 kitap geliyor nisan ayinda sinav var tüm kitaplardan
bu arada kendi istegimle kurstan cikamiyorum bisey olursa artik doktorum hasta raporu yazicak :CüvCüv:
saat 8:30 da basliyor kursum öglen 12:30 a kadar devam edicek
anca sabah 6:30 kalkip dusumu alirim oglumun kahvaltisi onu hazirlamak falan derken zaman gecer umarim zor olmaz
18 ocakta bu kursum bittiginde ilk yardim kursunada yazilmak istiyorum aama o uzun sürmüyor sanirim bu kadar kaydirigubbakcemile5

ben saat 13 :00 de eve gelsem oglumda 13:30 eve gelicek
onunla ilgilenip ev isleri yemek derken saat 20:00 oglumun uyku saati gelicek
2 saatte ders calisiyorum saat 22:00 olucak
sabah yorgun kalkmamam icin saat 22:00 de uyumam yeterli olur dimi kizlar :uhm:

doğru diyosun kim bilir kimlerin elinden çıkıyor ben hastane takımını yıkamicaktım ama bebeğime kıyamam en iyisi yıkayıp kaldırmak

Daha çok tazeler mutlaka yıkamak gerekiyor insan yeni kıyafeti yıkayınca ilk özelliği gidiyor tabi belki birazdaha büyüyünce yaşına falan girince gerek kalmaz heralde

dünden beri internetyte epidural sezaryan videolarını izliyorum bebeğini hemen yanına bırakıyolar ne güzel bi duygu normal doğum yapamıyanlar için ama şimdiden korku başladı ya uyuşmazsa vücudum aman canlı canlı keserlerse beni ay allahım herşey aklıma geliyo eşim de giricek sezaryana o yüzden biraz cesaretim var aslında ama yinede çok korkuyorum ühü ühü

Bende korkuyorum onun için internetten doğum videolarına hiç bakmadım.İyice kendimi de korkutmak istemiyorum.Henüz nasıl bir doğum yapacağım konusunda da kararı son zamanlar doktorumla birlikte vermek istiyorum.Doğum olayı başlı başına zor bir iş.Allah yardımcımız olsun.:Saruboceq:

50 mg şeker yükleme değeri yüksek çıkan arkadaşlar lütfen endişe etmeyin. benimde sınırın çok çok üstünde çıkmıştı ama 100 mglık yüklemede hiçbişey çıkmadı. bir gün önce yediğiniz birşey bile o gün testinizin yüksek çıkmasına neden olabiliyormuş. o yüzden teste gitmeden önce üzüm, muz gibi şekeri fazla yüksek şeylerden kaçınmanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…