2009 Şubat Anneleri

ben de iç çamaşırı alacağım o iş basit ama şu ucuz gecelik meselsi beni sinir ediyor, 10 YTL ye bir sürü var ama çok dandik modeller yaa, ,insan giymeye utanıyor, ama almak ta lazım

canım çok üzüldüm olanlara ya. bizler düştük kendi derdimize ama bir yandan herşey hızla değişmeye devam ediyor. teyzen kurtulmuş diyerek teselli bulmaktan başka çare yok. Tanrım sana sabırlar versin. ablanın durumu da moral bozucu. erkekler böyle işte çoğu zaman bencilliklerinin peşinde ince düşünmekten yoksunlar. bebeğin tüm ailenize uğur getirir inşallah.

dediğiniz malzemelerin hepsi bende olduğu için hastane çıkışı almayacağım gerek yok bence,

symslow kız neler gelmiş başına geçmiş olsun canım
Ya ben grip oluyorummmmmmm offfffffffff burnumm akıyo silmekten acıdı valla işteyim halsizlik var üstümde bide oğluş sağolsun kıpır kıpır ayyy izin alırım belki belli olmaz elim kolum zor kalkıyo((((((
Aybukecim doğum için o 10 liralık geceliklerden bi tane lazım ama al derim zaten çok leke oluyomuş atacaksın ama hastanede yada ewde ilk zman giymek içinde gerçekten çok pahalı şeyler almaya gerek yok bence orta halli bişi alabilirsin canım

bugün benim bebiş de aynı durumda, pek kıpırdamıyor sağ tarafımda durup duruyor, çok azıcık tepiklerini hissediyorum,inşallah bişey yoktur

Canım geçmiş olsun yazdıklarını okuyunca şok oldum.Ne insanlar var ya bide hamilesin sen komşunun gelip kendi temizlemesi gerekirdi.Kusura bakma ama yaptığı terbiyesizlik.
Ben olsam ortalığı ayağa kaldırırdım herhalde.Canım paylaşcaksın tabiki burası k.k.
Allahından bulsun komsun o halinle neler etmisler.:mymeka:

Canım bi doktora gitsen iyi olmaz mı madem iyi değilsin.

CIMCIME&VIDI kizlar dogum gununun kutlu ve mutlu olsun.Nice mutlu yillara bebislerinizle...
Aybuke07, gecmis olsun canim insallah kötu bisey yoktur.Sanirim bazi hamileler dogum öncesi sancilari cekebiliyomus, o yuzden cokta sIKMa canini ama doktoruna danismanda fayda var, tekrar gecmis olsun.

evet özlemcim sağlık ocağına yazdırırsan ilacını para ödemezsin eczaneye.

32.haftada dr. doğumöncesi izninin 5 haftasını doğum sonrasında kullanabilmen için doğuma 3 hafta kalana kadar çalışabilir raporu yazıyor. bu raporu işyerine teslim ediyorsun. bir örneğini de kendin saklıyorsun. sanırım doğumdan 90 gün sonra ssk ya giderek 3 aylık maaşını ssk dan alıyorsun. kesintiye uğramış haliyle. bu belge ssk da o zaman lazım olacak.

şaslan yazamadım sana da önce başın sağolsun diyorum canım, hayat böyle bişey canım, acı ama malesef ölüm gerçeğini kabullenmek zorundayız,

ablanların durumuna da üzüldüm belki düzelir yaa, hani insan bazen blöf yapar, kafasını dinlemeye ihtiyacı olur belki öyle bir dinlenme sürecine ihtiyacı vardır, olabilir, inşallah herşey yoluna girer

Günaydın kızlar,ay walla cimcimeye üzüldüm ne kadar acaba cezası,şimdi diğerlerinede baktım onlardanda 3 kişi falan ceza almış,kiminin 1 gün kiminin 1 hafta.inşallah cimcimeninki kısadır

ben bişeyler kaçırdım galiba. cimcime niye ceza almış?

ya kızlar belki karnım hızla büyümeye başladığı içindir diye kendimi avutuyorum, normalde randevum salı günü, olmazsa acile giderim muhakkak sürekli iç çamaşırımı takip ediyorum akıntı ya da kanama var mı diye bir de bebeğimin hareketlerini takip ediyorum hareketli olduğu için içim rahat, doğum nasıl olsa olacak kızlar, doğum olmasından çok bebeğimin sağlıklı olması benim için daha önemli

bir d ebenim kız rahmimin içine tırnak atıyorlarmış gibi tekme atıyor baya acıtıyor, sizinkiler de öyle mi?

aybuke bende iki gündür ağrı çekiyorum karın ağrısı kramp gibi gece bende inleyerek uyandım gitmedim işe bugün dinlenicem cumartesi kontrolüm ozaman sorucam doktora neyin nesiymiş

evet haraketleri artık benimde canımı yakmaya başladı birde acayip iştahsızlık var bende

cimcime hoşgeldin geçmiş olsun öncelikle sonuçalrın iyi olmasına sevindim doğum günün kutlu olsun buarada nice senelere

Günaydın kızlar.............

Cimcime, vidi doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar nice mutlu senelere. a.s.

Benim bebiş yine hıçkırmaya başladı pıt pıt. İçim parçalanıyor ya o pıtlayınca böyle. Sanki rahatsız oluyormuş gibi geliyor. Ama sinir olduğu kesin çünkü sürekli sert sert hareket etmeye başlıyor... acısını benden çıkarıyor valla. Kim anıyorsa oğlumu 15 dk geçmiyoo :icecream:

kızlar ben biraz dinlenicem belim sırtım çok ağrıyor miydemde yanmaya başladı off şikayetler iyice çoğladı napıcaz böyle neyse görüşürüz yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…