iç çamaşırı alıcam bende hastane için bide gecelik alıcam ucuz bi tane, bebeğin küveti hazır file alıcam üstüne..
nerde bu millet yaaa herkez yatıştamı???
üzülüyom valla böyle olunca millet 2 günde 50 sayfa dolduruyo biz anca 10((
kızlar ne o dün fazla yazmak yordu sizi galiba
dün çok kötü bir gece geçirdim kızlar
allah sanırım benim dayanma gücümü test ediyor
sizleri de üzmek istemiyorum ama
ay başında bahsetmiştim size teyzemin durumundan
beni yoğun bakımda diye oyalıyorlardı bişeyler hisssediyordum ama bir türlü konduramıyordum sanki
akşam konuşurlarken aradan bişey yakaladım mecbur kaldılar söylemeye meğer aralık 3 akşamı vefat etmiş
hatta benim dr kontrolünde olduğum gün cenazesi varmış
üstüne yetmiyormuş gibi ablamın eşiyle arası açık hatta kopmuş eşi boşanmak istiyorum diye çıkmış karşısına
hayır 6 senelik evliler şurada 1 ay daha böyle bir kargaşa ortamında böyle bişeyi ertelese sanki ölecekti
dün bunlarla geceyi geçireceğim diye yatakta döndüm durdum sabah 6 dan sonra 1 saat kadar sızmışım sanki
Canım bende baktım dün hastane cıkıslarına bende kararsız kaldım alsam mı almasam mı diye.:1closedeyes:Uyku tulumu aldım.Zıbın takımları var onlar yeterli olur gibi geldi.Birde hastane cıkısı pusetler var elde tasıyosun çanta şeklinde onu da alsammı diyorum hastaneden bebişi cıkarırken onda da kararsız kalıyorum.:sm_confused:
kızlar bişi sorcam benım uc gundur ağrı ve sıskınlık coktu bugun sabahtan berıde benım yumurcak karnımın sol tarafında sankı olece duruyo normalde cok tepınır oturtmazdı bıle benı ama bgun sadece karnımın sol trafında olece duruyo arada cok hafıf hıssedıyorum ama eskısı gıbı dııl bısey olmaz dımı ya korkmaya basladım
KIZLAR HERKESE MERHABA,YAKLAŞIK BİR HAFTADIR GİREMİYORDUM BİLİYORSUNUZ BAYRAMDA YORULDUĞUM YETMİYORMUŞ GİBİ BAYRAMIN 4.GÜNÜYDÜ AŞAĞI KOMŞUM KENDİ BACASINI TEMİZLİYORUM DİYE BENİM BACAYI VURMUŞ KIRMIŞ TEMİZLEMİŞ Kİ BEN SOBA YAKMIYORUM PİSLİĞİYLE UĞRAŞMIYAYIM DİYE.EVE GELDİĞİMDE 2 ODANIN İÇİ MAHVOLMUŞ DURUMDAYDI O AN SANKİ ŞOK YAŞADIM AĞLAMAYA BAŞLADIM BİLGİSAYAR,YAZICILAR KİTAPLIK KİTAPLAR DOLAP HALI KİLİM PERDE TÜL CAM NE VARSA AKLINIZA NE GELİYORSA SİMSİYAHTI FARAŞ FARAŞ KURUM ATTIK NE KADAR ÜZÜLDÜYSEM VE YORULDUYSAM ERTESİ GÜN KANAMAM OLDU MAKATIMDAN ŞRIL ŞIRIL KAN GELDİ TUVALETE GİTTİĞİMDE.BİR DE BEN FİBROMİYALJİ HASTASIYIM O STRESLE BÜTÜN KASLARIM KASILDI MI BUGÜN BİRAZ KENDİME GELDİM DİYEBİLRİM HA BİR DE DİŞİM ÇOKAĞRIDI İKİ DİŞİM KIRILDI DEMİŞTİM YA BİRİ BENİ ÖLDÜRDÜ AĞRIDAN ÇOK YORULDUM ÇOK ÜZÜLDÜM KAFANIZI ŞİŞİRDİM VALLAHİ AMA BOŞALMAYA DERTLEŞMEYE İHTİYACIM VARMIŞ.İNSANLARI ANLAMAK ÇOK GÜÇ KOMŞUM SADECE ÖZÜR DİLEDİ ADAM ÇOK UTANDI AMA KARISI BUGÜN OLMUŞ DAHA YUKARI ÇIKIPTA GEÇMİŞ OLSUN KUSURA BAKMAYIN YARDIMA İHTİYACINIZ VARMI DEMEDİ HERŞEY BİR YANA O İLK ANDA BİLE GELMEDİ NE OLMUŞ DİYE OYSA BEN TAM BİR HAFTADIR EVDE YIKANMADIK SİLİNMEDİK BİR ŞEY BIRAKMADIM İŞTE BÖYLE KIZLAR.SİZDEKİ GELİŞMELER NASIL DOKTORA GİDEN BEBİŞİNİN DURUMUNU ÖĞRENEN VARMI NASILLAR BIZDIKLAR BEN 104 KİLO OLDUM BU ARADA :roflol:AMA HERKESE 94 DİYORRUM :roflol:ZATEN ÇOK ALMADIN DİYOLAR 110 A KADAR YOLU VAR NE YAPYIM YA DİKKAT EDİYOZ NE YAPALIM 88LE HAMİLE KALIRSAN BÖYLE OLUR HEPİNİZİ ÖPÜYORUM ŞİMDİ DERSE GİRECEĞİM GÖRÜŞMEK ÜZEREŞeniz
günaydın herkese kızlar baya konuşmuşsunuz kıskanıyorum vallahi ben yokum artık arada bir girebiliyorum malesef hala internetimiz yok, bu gidişle de gelmeyecek gibi
ben çok kötüyüm kızlar yaaa
bu ağrıya dayanamıyorum artık, erken doğum olacak diye çok korkuyorum
sürekli ağrım olmaya başladı dün gece ağrıyla uyandım düşünün artık resmen inliyorum yaaa
bacaklarıma da vuruyor bu ağrı aynı adet sancısı yaaa
Eeee hayatım ben şimdi özel bi şirkette çalışanım ssk lıyım ama direk özel hastaneye gidiyorum yanlış mı yapıyorum şaşırdım ilk defa duyuyorum oyüzden mi her ilaç almada muayene parası da ödüyoruz yoksa :sm_confused:
kızlar bişiy danışıcaktım size ben 32,hafta raporumu aldım muhasebecimiz şimdi mali müşavirimize sordu şuan ben bir işlem yapmıyacakmışım.muhasebecimiz internetten istirahatli diye bildiricekmiş.doğumdan sonra diğer evraklarımla ssk ya gidicekmişim bilgisi olan varmı bu konuda.
Günaydın kızlar,ay walla cimcimeye üzüldüm ne kadar acaba cezası,şimdi diğerlerinede baktım onlardanda 3 kişi falan ceza almış,kiminin 1 gün kiminin 1 hafta.inşallah cimcimeninki kısadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?