vidicim seninle aynı haftadayız ben özel okulda çalışıyorum aslında kendim istiyorum çalışmayı en azından aralığı atlatmak istiyorum ne zaman döneceğimide kendim ayarladım haziran istiyorum en azından bebişimiz 5 aylık falan oluyo zaten sonrasında yanımda götürücem sağolsun müdürüm bir oda ayarlayacak ve bakıcı tutucam,yanımda telsizim olacağı içinde sürekli oğlumun yanında olucam ve en önemlisi sütünü verebilicem..bu arada benim iznim ücretsiz olmayacak yarım ücretle devam edicem ve sigortamda devam edicek..
kızlar benim yarın kontrolüm var 25 gün oldu oğlumu görmeyeli çok özlemişim ya...umarım artık 15 günde bir görelim der dr.muz.en son 1.600 gr.dı 30.haftamdı bakalım yarın kilosu ve boyu kaç olucak..bu arada soru listemide hazırladım doktoruma özellikle karnımın altında nabız atışı gibi atım var hıçkırıkmı acaba diye sorucam sizde de oluyomu? ya birde arada bebişin hareketleri ile yada farklı zamanlarda göbişin belirli yerleri sertleşiyo onuda sorucam..
Kızlar bebişlere maşallah
Bana da dr nst yi 35. hafta dedi bakalım vajinal muayene de 35. haftada olcak amma stresli bi muayene olcak hahahaa
Bütün annişlere ve kuzucuklara ii geceler diliyorum oğluşumla öpüyorum teyzelerii
DİLEKcim aynen valla bende bütün gün girmeyipte sonradan okuyunca yazacak halim kalmıyor:)
Kıyama o bebişe ya,hemen taburcu etmişlermi yoksa kaldımı küvezde falan,gerçi 2500 üstünü pek tutmuyorlar küvözde falan ama
cimcimeden haber yok hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?