2009 Şubat Anneleri

vidicim seninle aynı haftadayız ben özel okulda çalışıyorum aslında kendim istiyorum çalışmayı en azından aralığı atlatmak istiyorum ne zaman döneceğimide kendim ayarladım haziran istiyorum en azından bebişimiz 5 aylık falan oluyo zaten sonrasında yanımda götürücem sağolsun müdürüm bir oda ayarlayacak ve bakıcı tutucam,yanımda telsizim olacağı içinde sürekli oğlumun yanında olucam ve en önemlisi sütünü verebilicem..bu arada benim iznim ücretsiz olmayacak yarım ücretle devam edicem ve sigortamda devam edicek..

ya kıslar bakıyorumda hepimizin doktoru 35.haftada cağırmış. ne var bu 35. haftada. yoksa alttan kontrol mü edicekler. abowwww ben gitmicem ozaman:):):)

hıım anladım canım,iyi yine Allah razı olsun müdüründen tolarans göstermiş walla,biizmkilerde bebiş erken gelse bile biz senin doğum snrası iznini 10 şubattan snr başlatırız yanmaz iznin diolar sağolsunlar.bakalım hayırlısıyla bi kucağımıza alalımda bi hal yordamına bakıcaz artık

kızlar benim yarın kontrolüm var 25 gün oldu oğlumu görmeyeli çok özlemişim ya...umarım artık 15 günde bir görelim der dr.muz.en son 1.600 gr.dı 30.haftamdı bakalım yarın kilosu ve boyu kaç olucak..bu arada soru listemide hazırladım doktoruma özellikle karnımın altında nabız atışı gibi atım var hıçkırıkmı acaba diye sorucam sizde de oluyomu? ya birde arada bebişin hareketleri ile yada farklı zamanlarda göbişin belirli yerleri sertleşiyo onuda sorucam..

Kızlar bebişlere maşallah
Bana da dr nst yi 35. hafta dedi bakalım vajinal muayene de 35. haftada olcak amma stresli bi muayene olcak hahahaa
Bütün annişlere ve kuzucuklara ii geceler diliyorum oğluşumla öpüyorum teyzelerii

DİLEKcim aynen valla bende bütün gün girmeyipte sonradan okuyunca yazacak halim kalmıyor:)
Kıyama o bebişe ya,hemen taburcu etmişlermi yoksa kaldımı küvezde falan,gerçi 2500 üstünü pek tutmuyorlar küvözde falan ama

kıslar şimdi bi sitede inceledim baktım aynen şöyle diyor 35.hafta hakkında.

Doktorunuz bu haftadan itibaren her kontrolde sizi muayene ederek rahim ağzınızın durumunu, açıklık olup olmadığını incelemek isteyebilir

Aman kıslar tedarikli gidelim. ben teyzeme söyleyimde ağdayı ısıtsın:roflol:

kıslar benim komşumda 8 aylık doğurdu oğlunu 1700 gr doğdu bayramdan sonra 2,040 gr olunca verdiler.
bi görseniz çay tabağı kadar suratı var... bende dedim bunun pipisi görünüyomu kıs düğme kadardır diye. anneside aaaaa oğlumun herşeyi tamam. şimdi bile iş görür dedi. koptum gülmekten.....

kızlar genelde böbrek sorunları sırt üstü yatmaktan oluyormuş, bebek böbreğe baskı yaınca hem su toplayabiliyomuş böbrek hemde bunun gibi sebepler ortaya çıkıyomuş..
bu yüzdende en mantıklısı her doktorun söylediği gibi sola yatalımmm

ESENCEN seninkinin kilosu baya iyiymiş hayatım şimdi 2 yi hayli hayli geçmiştir.
BEBİŞİM09 kız hesaplamayı sordun sonra yazmadın ya boyunu :))
bende sen sorunca hesapladım bizimkide 45 cm olmuş

haberlerini bekliyoruz annesi..
bende sordum bugün dr uma hıçkırıkmış o pıt pıt lar:sm_cool:

vidicim gerek görmedi dr herhalde şikayet de yok ne güzel

esencen ne kadar şanslıymışsın iş açısından
yarınki kontrolden de güzel haberlerini bekliyoruz

he bide şeyi sordum tekmeleri sol tarafıma atmıyo bu kızçe dedim, atamaz bacakları sağ tarafa yerleşmiş dedi içim rahatladı öyle deynce çok korkuyodum walla harekeleri azaldı diye maşallah başladı bugün iyice tekmelemeye..

DRNZLM offff nerden çıkarttın bu yazıyı şimdi yaasenağlamasenağlama
kendi çocukluğum aklıma geldi,benim rahmetli annemde çalışıyordu hemde vardiyalı,öyle bayramı yılbaşısı falan olmazdı yani.ve insanlar bana ne olacaksın diye sorduklarıında ilkokul bitene kadar hep aynı cevabı verdim ÇALIŞMAYAN ANNE olacağımsenağlama
bide kardeşim var benim aramızda 18 ay var annem işe giderken ağlarmış arkasından bende onu teselli edermişim ''üzülme kardeşim benimde hergün annem işe gidio diye'' sanki farklı annelerden bahsediomuşuz gibi:))

ewet çalışan tüm annelerede çocuklarınada Allahım kolaylık versin:Saruboceq:

bencede canım baya stresli bi bi muayene olacak
drumda baya bi genç 32 yaşında :)))
iyi geceler canım sizede öpüyoruz kızımla oğluşunu :)))
sulandık biraz oğluna :))

Yok canım küvözde falan tutmadılar. Dün akşam saat 7de doğdu bu sabah da taburcu edildiler. Valla minicik yaaa, daha emmeyi bile beceremiyor haylaz kuzu teyzeleriiii... Çok heyecanlandım valla.
Kızlar sıra yavaş yavaş bizlere geliyorrrr...:teytey: :teytey:
Hayırlısı olsun inşallah.

kızlar asansör sesi gelmeye başladı eşim geldi herhalde ben kaçtım:))))
Hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar!!!!

cimcimeden haber yok hala

sanırım cimcimeninde hayaletorkanında yrn sabah falan biter cezaları.inşallah o kadardır yani.
Demircolda yazmadı bizim topiğe bu gece protesto edio galiba

bu arada yarın cimcimenin ve benim doğum günümüz:) umarım doğum gününde üzmezler cimcimeyide biter ceza:Saruboceq:

ay bende yatıcam ama bi türlü yerimden kalkıpta yatamıom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…