Amin canım ne kadar anlatamam okurken yazdıklarını sonuçta herşey çocuklarımızın iyiliği için ama çok zor hele bebekken bırakmak :teselli:DRNZLM offff nerden çıkarttın bu yazıyı şimdi yaasenağlamasenağlama
kendi çocukluğum aklıma geldi,benim rahmetli annemde çalışıyordu hemde vardiyalı,öyle bayramı yılbaşısı falan olmazdı yani.ve insanlar bana ne olacaksın diye sorduklarıında ilkokul bitene kadar hep aynı cevabı verdim ÇALIŞMAYAN ANNE olacağımsenağlama
bide kardeşim var benim aramızda 18 ay var annem işe giderken ağlarmış arkasından bende onu teselli edermişim ''üzülme kardeşim benimde hergün annem işe gidio diye'' sanki farklı annelerden bahsediomuşuz gibi:))
ewet çalışan tüm annelerede çocuklarınada Allahım kolaylık versin:Saruboceq:
e o zaman iyi ki doğdun vidicim
malum saat 12yi geçti
en güzel hediyene sahipsin bu doğumgününde
mutlu yıllar
unutmadan bebişinin kilosu ne kadar olmuştu canım
saol cnm peki teyzenin bebeğinde bi anormallik oldumu peki yani sağlıklı mı doğdu
Günaydın kızlar,
Vidinin ve cimcime nin doğum günüymüş bugün.Allah bebişleriyle birlikte sağlıkla işallah nice doğum günleri diliyorum.
Bende dün doktordaydım bebişim 1 700 gr olmuş.İyice büyümüş doktor burnuna özellikle bayıldı oğlumun :)) Bol bol dalga geçti oğlumla tek eli havada duruyordu bu aşık olmuş yandınız siz şimdiden dedi.Gülmekten kırıldım.Ayrıca ultrasonla bakarken bile rahat durmadı göbeğimde cihazın gezindiği yerlere tekmeleri savurdu bolca :)) Haftaya da raporumu alacağım işallah.1 ay daha çalısmayı planlıyorum arkadaslar sağlığım el verirse tabi.Şubat başı gibide izne ayrılacağım artık.3 hafta kalıyo.
günaydin güzel anneler cok özledim hepinizi :1hug: sonunda cezam kalkti cok sürcek diye korkmustum hepinizden ayri kalmak cok zordu :çok üzgünüm:
dün gitti hastaneye 15 tüp kan aldilar hic bir sey yiyip icemeden dis etim agrimaya basladi hemen disciye gittim ... eve geldim hemen uyuyakalmisim
sonuclara gelince hersey yolunda bosu bosuna okadar kan aldilarklava: labor hatasi tekrar bu ikinci oluyor ... kani en fazla 2 saat bekletmeleri gerekmis yada 3 saat ama daha cok beklerse kan laborda test yapilirken daha farkli sonuclar cikabiliyormus ortaya tahminimiz ,benden aldiklari kanlari bir kac saat beklettikten sonra baktilar sonrada sonuc böyle cikti
ilk aksam yemegi yiyebildim ,peynir soslu makarna yaninada ton baligi ve salata cekmisti canim iki saat sonrada demir hapimi aldiktan sonra yogurt yedim sanirim baya agir geldi sabaha karsi inanilmaz bi migde bulantim vardi bi kac defa cikarttim gece saat 2 bucuktan beri ayaktayim anca yeni yeni kendime geliyorum mirmirmirmir
vidicim cnm benim yas günün kutlu olsun bak sözümü tuttum beraber parti yapicaktik sayfada :sm_cool: tabii ben yorgunluktan uyuyakalmazsam mirmirmirmir
Böyle abzürt bi inanç da duymamıştım. Kesin kaynanalar uydurmuştur bunu. Dünür işine karışmasın doğumda istediğini yapabilsin torununu doya doya sevebilsin diye.kaydirigubbakcemile3 valla ben daha sancım tuttuğu gibi önce annemi ararım. zaten ondan cok annem yanımda olsun isterim doğal olarak. biri bişey derse de o sancıyla saçına bi yapışırım görür gününü.kaydirigubbakcemilesonra sorduklarında ayy hatırlamıyorum o acıyla ne yaptığımı biliyomuydum ben deyiveririmnaniknanik
Ablamla konuştum az evvel çantayı ne zaman hazırlıcaksınız diyor bana da daha erken gibi geliyor sanki çantayı hazırlarsam hemen doğuracakmış gibi eşimlede konuştum bu sabah canımın sesini duydum rahatladım biraz Birde bu sabah aynada göbek deliğimin dışarıya doğru çıkamaya başladığını farkettim ay daha ne şekillere girecez acaba(
günaydın herkese kızlar baya konuşmuşsunuz kıskanıyorum vallahi ben yokum artık arada bir girebiliyorum malesef hala internetimiz yok, bu gidişle de gelmeyecek gibi
ben çok kötüyüm kızlar yaaa
bu ağrıya dayanamıyorum artık, erken doğum olacak diye çok korkuyorum
sürekli ağrım olmaya başladı dün gece ağrıyla uyandım düşünün artık resmen inliyorum yaaa
bacaklarıma da vuruyor bu ağrı aynı adet sancısı yaaa
KIZLAR HERKESE MERHABA,YAKLAŞIK BİR HAFTADIR GİREMİYORDUM BİLİYORSUNUZ BAYRAMDA YORULDUĞUM YETMİYORMUŞ GİBİ BAYRAMIN 4.GÜNÜYDÜ AŞAĞI KOMŞUM KENDİ BACASINI TEMİZLİYORUM DİYE BENİM BACAYI VURMUŞ KIRMIŞ TEMİZLEMİŞ Kİ BEN SOBA YAKMIYORUM PİSLİĞİYLE UĞRAŞMIYAYIM DİYE.EVE GELDİĞİMDE 2 ODANIN İÇİ MAHVOLMUŞ DURUMDAYDI O AN SANKİ ŞOK YAŞADIM AĞLAMAYA BAŞLADIM BİLGİSAYAR,YAZICILAR KİTAPLIK KİTAPLAR DOLAP HALI KİLİM PERDE TÜL CAM NE VARSA AKLINIZA NE GELİYORSA SİMSİYAHTI FARAŞ FARAŞ KURUM ATTIK NE KADAR ÜZÜLDÜYSEM VE YORULDUYSAM ERTESİ GÜN KANAMAM OLDU MAKATIMDAN ŞRIL ŞIRIL KAN GELDİ TUVALETE GİTTİĞİMDE.BİR DE BEN FİBROMİYALJİ HASTASIYIM O STRESLE BÜTÜN KASLARIM KASILDI MI BUGÜN BİRAZ KENDİME GELDİM DİYEBİLRİM HA BİR DE DİŞİM ÇOKAĞRIDI İKİ DİŞİM KIRILDI DEMİŞTİM YA BİRİ BENİ ÖLDÜRDÜ AĞRIDAN ÇOK YORULDUM ÇOK ÜZÜLDÜM KAFANIZI ŞİŞİRDİM VALLAHİ AMA BOŞALMAYA DERTLEŞMEYE İHTİYACIM VARMIŞ.İNSANLARI ANLAMAK ÇOK GÜÇ KOMŞUM SADECE ÖZÜR DİLEDİ ADAM ÇOK UTANDI AMA KARISI BUGÜN OLMUŞ DAHA YUKARI ÇIKIPTA GEÇMİŞ OLSUN KUSURA BAKMAYIN YARDIMA İHTİYACINIZ VARMI DEMEDİ HERŞEY BİR YANA O İLK ANDA BİLE GELMEDİ NE OLMUŞ DİYE OYSA BEN TAM BİR HAFTADIR EVDE YIKANMADIK SİLİNMEDİK BİR ŞEY BIRAKMADIM İŞTE BÖYLE KIZLAR.SİZDEKİ GELİŞMELER NASIL DOKTORA GİDEN BEBİŞİNİN DURUMUNU ÖĞRENEN VARMI NASILLAR BIZDIKLAR BEN 104 KİLO OLDUM BU ARADA :roflol:AMA HERKESE 94 DİYORRUM :roflol:ZATEN ÇOK ALMADIN DİYOLAR 110 A KADAR YOLU VAR NE YAPYIM YA DİKKAT EDİYOZ NE YAPALIM 88LE HAMİLE KALIRSAN BÖYLE OLUR HEPİNİZİ ÖPÜYORUM ŞİMDİ DERSE GİRECEĞİM GÖRÜŞMEK ÜZEREŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?