2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar gunaydın..pijamalar cok guzelmiş ama ben gecen hafta dagi den aldım ve baya indirimleri de var bu aralar..bence oraya da bir bakın, hem kaliteli hemde çok şık modeller var hamilelere..

maşallah canım bebeğinin iyi olmasına çok sevindimm

rüyan hayırlara vesile olsu cnm. sanırım her hamile kadın rüyasında doğum yaparken görüyor kendini :))))

UFF HAYIR OLSUN CANIM.................
İNŞALLAH RÜYAN HAYRA ÇIKAR..........
SENİN RÜYALARIN BENİ ÇOK KORKUTUYOR:çok üzgünüm:

hayır olsun canım fazla üstünde durmucam inşallah güzele yorumlanır rüyam bende korkuyorum ama neyse şuan içimde kötü bişey yok sıkıntı felan iyiyim ama geçenkinde çok büyük bi sıkıntım vardı ertesi gün bademin haberini aldım allah korusun yarabbim:Saruboceq:

amin canım hayır olsun diyelim sende dikkat et kendine hemen evi yerleştircem bi günde diye yorma kendiniŞeniz

yok canımm yapamam zaten mümkün değill tek başıma ilk akşam zaten yatağımı hazırlayıp yatmayı düşünürüm herhaldee.... halılarım yıkamadan gelmedi hala zaten kıyafetler kuru temizlemede onun için bana pek iş düşmüyor aslında tek uğraşacağım yer mutfak sanrıım onu da ben tarif edicem eşim yerleştirecekk :))))))))))))))

gözün aydın nurcuğum , poz vermesin olsun yeterli sağlıklı olsunlar

cnm hayır olsun bende çok doğum yaparken görüyorum kendimi :CüvCüv:

Evet ya penye kaliyesi de çok önemli.............
Bide yaz olacak bunlar kalın gelir mi diye düşündüm...........
Kısa kollu almak lazım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…