gunaydın cıcegım hoşgeldına.s.
a.s., siz bugün fuara gidiyo musunuz bakim,bizim yerimizede gezin gelince anlatırsınız neler var neler yok
ben kararımı verdım bu gecelıgın pijama takımı var beyaz onu alıcam ama resmını bulamadım bı turlu
Vaooowww nerden buldun bunu şekerim,çok güzelmiş bunuda alabilirsin emzirmede kolaylık olurki kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar çok mutluyum güzel haberlerle geldim.
bebeğim çok iyi çok şükür . doktor kalbini, midesini , böbreğini, omuriliğini,beynini heryerini inceledi çok iyi deddi çok şükür yanlız benim bebiş hiç poz vermesini sevmiyo ( annesine hiç çekmemiş) doktoru çok zorladı poz konusunda adam renkli basıcaktı en sonunda bişey yakaladı oda belli belirsiz çok inatçı bi bebek dedi eyvah eyvah yandım desenize dvd çekimde yaptık izlerim artık bol bol , olsun inatçı falan ama bebişim iyi o bana yeter umarım diğer arkadaşlarda güzel haberlerle döner inşallah.
Nurcum seninde gözün aydın canım,bebişinin iyi olmasına çok sevindim a.s.
ya sorma aynı haftadayız bak benimkide inatla göstermiyo yaaa sağlıklı olsun diyoruz ama gel görki meraktanda kuduruyoz işte napalım
nurcum çok sevindim canım darısıda bana inşh. birazdan da ben çıkacam kızımı görmeye gidecem ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?