2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

sezeryanla doğum yapanlara pijama takımı daha rahat olur karını pansuman yapıyolar ama normal doğuranlar elbise tarzı daha rahat olur alttan dikişleri pansuman ettikleri için

Bugün bi uyuyasım varki benim ne iş ne insanlar hiçbişeye bakmak istemiyorum.Havada soğuk içimde biraz kapalı galiba hiç enerjik değilim bugün :çok üzgünüm:

Vaooowww nerden buldun bunu şekerim,çok güzelmiş bunuda alabilirsin emzirmede kolaylık olurki kaydirigubbakcemile3

süper ötesi gercekten TEN den buldum canım pijamasını alıcam evet emzırmede kolaylık olur ama ben gecelıgı uzun sevıyorum bu kısa a.s
sıtesınde bıtmıs bunun pijama takımı telefon acıp sorucam bı ara ınsallah vardır:Saruboceq:

Nurcum seninde gözün aydın canım,bebişinin iyi olmasına çok sevindim a.s.

kızlar tünaydın hepinize kaydirigubbakcemile2
nurcum çok sevindim canım sonuçların güzel olmasına
ayrıca kızlar bayıldım hamile pijamalarına ben çok güzellermış

biz çıkıyoruz canım arkadaşlarım benim.............
kendinize iyi bakın çok öptüm sizi................
iyi haftasonları

nurcum çok sevindim canım darısıda bana inşh. birazdan da ben çıkacam kızımı görmeye gidecem ...

iyi günler güzel anneler...
inşallh heiniz iyisinizdir

kayınvalidelerden konuşulmuş allah yardımcınız olsun hüzün yılı derin dilara zor valla benim kayınvalidem melek gibidir zaten ismide melek çok severim nasıl sevmeyim benim canımın annesi
hüzün yılı pjamalar harika
pjama gördümmü dayanamam hemen alırımkaydirigubbakcemile3hastalık benimki hani bayanlar ayakkabı çanta alırya bende gecelik pjama alırımdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…