2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Bizimkilerde şu yönden çok ilginç biz 3,5 yıllık evliyiz hep cocuk yapın hekes soruyor gibilerinden konuşuyorlardı.neyse ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı. Sonrasında yine hamile kaldım .sanki bana ısrar eden onlar değil sanki kıskançlık seziyorum her hareketlerinde .geçen hafta diyorlar ki kilo almamış hamile gibi durmuyorsun pek ama sen 6. Aydan sonra görürsün falan diyorlar .nasıl kilo alnıyor .bozuluyormuşsun . Bi masallah demiyorlar :)))

Derincim allah sevincinizi mutluluğunuzu bozmasın tatlım
aminnnnnnnnn canım benim aminnnnnnn
bende bazı ufak tefek şeyleri görmezden geliyorum kimse dört dörtlük değil canım diyorum sürekli sevincinden ağlıyor dün bile izmirden gelince sarıldı boynuma ağladıallah hepimizi mutlu kılsın inş
derıncım ınsallah degışmez demekkı senın hamıle kalmanı beklıyomus ne cahıllık ya....

evt canım inş değişmez çünki küs olduğumuz zaman çok kötü oluyor evimiz dubleks ben üst katta oturuyorum salonumuz oturma odası mutfak bir yatak odamız var birde kocaman terasımız var çok şirin bir ev hatta çocuğuma oda bile yapamayacağım şimdilik aşağıdan giri,şimiz aynı ama eşim böldü birbirimizi hiç görmüyoruz girip çıkarken bakalım artık hayırlısıa.s.

derincim nazar değmesin eşinle sana
kimseciklere nazar değmezsin allah eşlerimizle bir ömür boyu mutlu huzurlu olmayı nasip etsin kızlar eşimi sevmesem bunca kötülüğe katlanmazdım sonuçta sevgi kazandı diye düşünüyorum kendi adıma:asigim:kaydirigubbakcemile3

kızlar ben yavaş yavaş evi toparlayım ve giyinip çıkıcaz fuara gidicez gelince anlatırım neler var fuarda:)

günaydınnnn iyi haftasonlarııı....

akşam çok yoruldum nasıl uyuduğumu bilmiyorumm... ama işimin çoğunu halettim çok şükür allahım yardımcı oluyo walla...

yarın tamamen taşınıyorumm.. oleyyyyyyy bi bitse şu karmaşaa

anneciğim aradı şimdi...........
Bir süredir yapımı çok zor ve uzun bişey canım çekmişti.........
Aslında çok ta çekmemişti ama bahsetmiştik.............
Kuzucum hadi kalkıp gelin yaptım dedi............
Ayy benim canım annem ya...............
Kahvaltıya gelin dedi...ama ben kahvaltı etmiştim...zaten o da kahvaltıda yenmez ki........
öğlen yemeğine geliriz dedimm o da kalırsınız dedi tamam dedim............
Tembel kociş kalksın gideriz anneciğime
anlıycanız bu gün yine pek aranızda olamıyacağım ama zaten haftasonu herkez biyerlerde oluyor pek kimse kalmıyor buralarda

gunaydın guzell anneler
nasılsınız?
pıjamalar cok gzlmıs gercekten bende ıstıyoum yavas yavas almak ama duzce cok pahalı bır yer
bır hamiş pantolonu bıle 80ytl den baslıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…