bir arkadaşım şu an hastanede ikiz bekliyor biraz sancısı var birkaçgündür hastanede...yaklaşık 8 aylık............
hastanede çok kötü bi olay olmuş...yarın sabah sezeryan olacak bi hastanın yatışı falan yapılmış.......
9 aylık hamile...ağlama feryat sesleri olmuş...bebeğin kalp atışları durmuş anne karnında.............çoooook üzüldüm ya bebeği kaybetmiş düşünsenize..doğuma gidiyor kadıncağız başına gelene bak.............bütün kanım çekildi yine çok kötü oldum bennnnnnnnn
bir arkadaşım şu an hastanede ikiz bekliyor biraz sancısı var birkaçgündür hastanede...yaklaşık 8 aylık............
hastanede çok kötü bi olay olmuş...yarın sabah sezeryan olacak bi hastanın yatışı falan yapılmış.......
9 aylık hamile...ağlama feryat sesleri olmuş...bebeğin kalp atışları durmuş anne karnında.............çoooook üzüldüm ya bebeği kaybetmiş düşünsenize..doğuma gidiyor kadıncağız başına gelene bak.............bütün kanım çekildi yine çok kötü oldum bennnnnnnnn
bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum ya çokk
ben böyle değildim ama bana bişey oldu............
sürekli kötü senaryolar geliyo aklıma..
çok hassas ve duygusalım bu aralar
ben böyle değildim ama bana bişey oldu............
sürekli kötü senaryolar geliyo aklıma..
çok hassas ve duygusalım bu aralar
E hamilesin melekcimmm yürüyen hormonsun sen suan... Ama nolur en kötüsünü getirme aklına, bak sana anlattıgım güzel başlayıp kötü devam eden ama güzel sonuclanan hikayeyi düşün, hersey cok güsel olcak de ki inan oyle olcak, nolur artık üzme kendini :teselli: Bak simdi güsel güsel teselli ediyorum, bir sonraki aşama oklava domates ve :mymeka:
selam gusel temmuz annelerriia.s.
bugun doktora gittim ve nihayet ogrendimmmdelikafadulden benim de '' KIZIM'' olcakmis teyzeleriihihoyyythihoyyythihoyyyt cok mutluyumm.... bebisimin sagligi da cok iyi. 20+6 yiz su an. 467 gr olmus kizim masallahkaydirigubbakcemile3
Allah yardımcısı olsun..bir arkadaşım şu an hastanede ikiz bekliyor biraz sancısı var birkaçgündür hastanede...yaklaşık 8 aylık............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?