2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

gözün aydın canım sağlıkla gelsin prensesin inşallahŞeniz

DEMETTTTT, BEYAZZZZ MELEKKKK topalaksınız topaçsınız bana ne lülülülülülü Kovalarım sizi kovalarımmmm tek basma ben mi kalcam topalak surdaaa klava:klava:klava:

ben topalak değilimmmmmmmmmmm:dilcikar:Çok üzgünüm çoook lülülülülülü şişko patitisimmmmm:sm_cool::sm_cool::lepi:

melekcim o anne babaya Allah sabır versin yavrusunu kaybetmeyen anlayamaz ama Allahtan gelene de diyecek hiçbirşeyimiz yok canım aynı olay benim çok yakın bir arkadaşımın başına da geldi.
Fakat sen böyle yaparsan kendini hasta edeceksin dolayısıyla kızını da etkileyecek bu durum lütfen unutma bunu ve ona göre davran.
beterin beteri olduğunu da unutma tatlım şehit düşen askerlerimizi ve onların annelerini düşün ...

toparla kendini ve pozitif ol meleğim Şeniz

Son düzenleme:
maşallah nur süper ya............
ayaktayken o kadar belli değil daha küçük gibi ama oturunca baya kocaman olmuşsunuz...
maşallah ya bayılıyorum bu göbüşlere
sağol canım ayaktada çok belide ben tam yan durunca böyle çıkmış bide tayt var üzerimde azıcık sıktı herhalde
İlk resİmde senİn kİ aŞaĞı yerleŞmİŞ nur ben burdayım dİyo maŞallah sİze annesİ :)

sağol canım aşağıda gii durmuş resimdede yukarda aslında badi uzun ondan

DEMEETTTT BıRRR ŞıŞKOOO PATATıSTıRRRRR, BENDE OYLEYıMMMMM kaydirigubbakcemile2 ben alttamı kalcam ya sen topaçsan ben daha topacım, topalaksan en topalagıyım, e patatisim dersen onda da birimmmmm laelaelaelaelae

delikafadulden ayy ne güzel olur valla bi gün hepimiz topluca görüşsekkk hayali bile güzel...:lepi:
tamam tamam hemencik toparlanıyorummmm:1hug:

fisfisfisannecik link verme tatlım burdan açıkça...........
başka bir sitenin linki vermek yasak kızlar....

DEMEETTTT BİRRR ŞİŞKOOO PATATİSTİRRRRR, BENDE OYLEYİMMMMM kaydirigubbakcemile2 ben alttamı kalcam ya sen topaçsan ben daha topacım, topalaksan en topalagıyım, e patatisim dersen onda da birimmmmm laelaelaelaelae

yarın devam edelim kavgamıza kaldığımız yerden şekerimm güç toplayayım bak nası yolacam seni bugün d.günü çocuğusun acıdım hadiiiiiikaydirigubbakcemile:dilcikar:lülülülülülü

topalak seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:lepi:

evet ben de şişko patatisim :1closedeyes:şakkıdı

öptüm tatlı cadıŞeniz

Sılacım tebrikler canımcım hadi gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim canım:ecrin_bebek:

Tımammm gel bakemmm teker teker gelll, aaaa salon kadını çizgimi anında bozarımmmm lülülülülülü

Şeniz

Hadiiii gızlaaarrrr bende kacıyorum bugünlük benden bu kadar, yarın sabah görüşünceye dek esen kalın kaydirigubbakcemile3 Bu akşam gitcem topaç bebek görcem hastanedeeeee hihoyyyt Kızıma da abi göstercemmmm... Kendinize iyi bakın, teker teker öpüyorum sizi...

Yarından itibaren 1 tane yatcas kalkcas kalcak bakın geliyo cumaaa yavastannnsüprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…