bende kıskandım hemen çekip koydum göbüşümü ev kıyafetlerimle
[/URL]
selam gusel temmuz annelerriia.s.
bugun doktora gittim ve nihayet ogrendimmmdelikafadulden benim de '' KIZIM'' olcakmis teyzeleriihihoyyythihoyyythihoyyyt cok mutluyumm.... bebisimin sagligi da cok iyi. 20+6 yiz su an. 467 gr olmus kizim masallahkaydirigubbakcemile3
DEMETTTTT, BEYAZZZZ MELEKKKK topalaksınız topaçsınız bana ne lülülülülülü Kovalarım sizi kovalarımmmm tek basma ben mi kalcam topalak surdaaaklava: klava: klava:
bir arkadaşım şu an hastanede ikiz bekliyor biraz sancısı var birkaçgündür hastanede...yaklaşık 8 aylık............
hastanede çok kötü bi olay olmuş...yarın sabah sezeryan olacak bi hastanın yatışı falan yapılmış.......
9 aylık hamile...ağlama feryat sesleri olmuş...bebeğin kalp atışları durmuş anne karnında.............çoooook üzüldüm ya bebeği kaybetmiş düşünsenize..doğuma gidiyor kadıncağız başına gelene bak.............bütün kanım çekildi yine çok kötü oldum bennnnnnnnn
sağol canım ayaktada çok belide ben tam yan durunca böyle çıkmış bide tayt var üzerimde azıcık sıktı herhaldemaşallah nur süper ya............
ayaktayken o kadar belli değil daha küçük gibi ama oturunca baya kocaman olmuşsunuz...
maşallah ya bayılıyorum bu göbüşlere
İlk resİmde senİn kİ aŞaĞı yerleŞmİŞ nur ben burdayım dİyo maŞallah sİze annesİ :)
maşallah canım..a.s.
negüzel yaa gün geçtıkçe dahada buyuyor karnımızzzzzzzzzz hihoyyythihoyyythihoyyyt
kızlar melek bizi topluca bursaya getirtecek herhalde dayak atmamız için...
canım benim kendini üzme böyle şeylerle allahtan gelen bunlar sen böyle yaparak miniğimizi çok üzüyorsun,,,, annesi onu düşünürken korumaya çalışırken ona zarar veriyorsun....
kendini ve öykümüzü üzme tamam mı tatlım benim...
maşallah canım yaa çok şeker göbüşün:1hug:
kızlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum tatlı anneler ve kuzucukları Allah a emanetsinizŞeniz
DEMEETTTT BİRRR ŞİŞKOOO PATATİSTİRRRRR, BENDE OYLEYİMMMMM kaydirigubbakcemile2 ben alttamı kalcam ya sen topaçsan ben daha topacım, topalaksan en topalagıyım, e patatisim dersen onda da birimmmmm laelaelaelaelae
delikafadulden ayy ne güzel olur valla bi gün hepimiz topluca görüşsekkk hayali bile güzel...:lepi:
tamam tamam hemencik toparlanıyorummmm:1hug:
yarın devam edelim kavgamıza kaldığımız yerden şekerimm güç toplayayım bak nası yolacam seni bugün d.günü çocuğusun acıdım hadiiiiiikaydirigubbakcemile:dilcikar:lülülülülülü
topalak seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:lepi:
evet ben de şişko patatisim :1closedeyes:şakkıdı
öptüm tatlı cadıŞeniz
Nur göbişin çok tatlı maşallah sana ve kuzuna canım ne güsel ya süper süperşakkıdı
nur 84 maşallah göbişine
NUR maşallah göbişine ve bebişimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?