2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Bende eklerdim ama makine bulmam lazım arkadaşım bugün gelmedi o çekiyodu beni ayarlamaya çalışayım canımcım
Sen ekle göbek şow başlasınnnkaydirigubbakcemile2

Günaydın herkesee... Neslicim insallah iyi haberlerle dönersin, sılacım senin ve bebeğin içinde herseyin yolunda olmasına cok sevindimm cnm yerimseniben. Yattım kalktm 2gün kaldı ama bugun nedensiz bi yorgunluk bıkkınlık var üzerimde tamamen psikolojik ve gebelikle alakalı sanırım, kolumu kaldırasımmm yok su mesajı bile zor yazdım resmen fisfisfis

Sılacım ne güsel herşeyin yolunda çıkmış süper maşallah sana kilonda süper bence
Ben 13 kilo almışım haftasonu başka bir doktora göstericem kendimi meraklı ben o ne dicek diye merak ediyorum -tatlicadiarzu-

zuzuzum ama olma zki
2 yatma kalkam kalmış sen yorgunum diyorusn.
ben de de var o yorgunluk aman allahım ,sanki sabaha kadaar oturmuşum da işe gelmişim gibi.
ama 23,15 deuyumuştum :))) bu benim için erken bir saat üstelik.
dün kayınavlideye inmiştim.
eşimin dedesi de oradaydı.rahatsız biraz.
ben gelinimin çocuğunu göremezsem diye ağlıyormuş.
allaha dua ediyormuş, ne olur ben torunumu göreyimde öyle al canımı diye.
dede dedim hiç korkma az kaldı,allah ömür verisn görürsün inşaşşah.ama bir tuhaf oldum.beni kzıalrında bile çok sevdiğini söyler hep .
içim bir tuhaf oldu,bu dünya böyle işte ,
inşallah sağlıkla dünyaya gelir miniğimde büyük dede de görrür o günleri

Dilaracım iyimisin??? Swetcim merak etme insallah büyük dedesi de görür bebegini :teselli: Melekcim senin göbeginde baya belli oluyo artk, Öykü kendini belli etmeye başlamış :1rolleyes:

öff ya benimde nedense bu hafta hiç keyfim yok.içimde bir sıkıntı var.ama nedensiz.hiçbirşey yapmak istemiyoırum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…