selam kızlarrr biz geldikkkkkhihoyyyt
prensesimin sizlere selamı var
659 gr ve 30 cm olmuş aşkımm benimmm:asigim:
heryerini inceledi doktor amcası hatta benim damarlarıma bile baktııı-tatlicadiarzu-
herşeyi çok güzel dedi
sizler neler yaptınız ben yokken bi bakayım
anneme gidicemmm beni bekliyor, hava harika yaa insanın evde oturmak istemiyor canı annemi de alayım azcıkın yürüyüş yapalım:lepi:
biraz önce dr umla knuştum cumaya dr da seker yuklemem ve genel kontrolüm var, bebişimi öslemiştim zaten:=)
50 lik yukleme için aç gel dedi bana..ayrıca su sırtusttu yatmayı sordum, bende sadece sırtüsütü rahat edebiliorum. Dr bana sırtüstü yatma dedi sağ ve sol böbregin pozisyonları vucutta azcık farklı oldugu için sola yattıgında kan dolaşımı artar dedi, zaten ilerleyen haftalarda sırtüstü istesen de yatamazsın dedi bebegin agırlıgı vucuda damarlara baskı yaptıgı için haff tıkanır gb olurmuşuz.velhasıl saga ve sola dönmek iyi ama tavsiye edilen sola dönmekmiş.bilginize..
bende arabasını seneye alırım cünkü temmuz sonuna gelyior zaten doğumum
Ben de bayağı birsey aldım kuzuma, hastane çıkısı nevresim takımı ,temizlik setleri,bakım çantası filan...
1-2 battaniye daha alayım diyorum çok lazım oluyor çünkü,birde havlu - bornoz takımı alacağım...
bİzİm İŞ yerİnde tamİzlİk yapan teyzemİz de dÜn tutturmuŞŞ yok ya bence senİn oĞlun olcak kalÇan hİÇ genİŞlemedİ gÖbeyİn yayılmadı hİÇ dİyor...
Yok teyze % 125 kız dİyorum benİ sallamıyo o kendİ bİldİĞİnİ okuyor...
Bak doĞunca gÖrÜrsÜn dİyor................
TÖvbe yarabbİm yaaa sonrada kızma ama napayım gerÇek bu dİyor..............
Şaka gİbİ ya dİmİ.ne İnsanlar var
Öfffffffffffffffffff canım Çok sıkıldı bugÜn nedense
Merhabalar. Sayfa acıkdı ama ben cok yogundum katılamadım takıp de edemedım. Soyl ebır baktım baya sohbet etmıssınız
bademcimm hayirli haberlerini bekliyoruz canimm. cok cok mutlu oldum inann...Arkadaşlar eşim akşam gelirken farklı bir marka gebelik testi almış..Az evvel yaptım onda da silik çizgi çıktı çok fazla beklemeden...:dance:
3 farklı marka gebelik testinde de silik çizgiyi gördük..Cumartesi kan testi yaptırıcam...:asigim:
canim beni merak ettigin icin cok tesekkur ederimm:). buraya verdigim mail adresim aktive edilmediginden dolayi kapsama alani disinda oldum.ayy badana işi varsa mecbur bekleyeceksin canım havalar ısınsın...
bende işimi hiçkimse yapsın istemem..
sadece eşim yapsın...
ama kadın tutuyorum büyük temizliklerde.
yardım edilmesini istemiyorum sadece hasta bile olsam biri ay dur şu işini yapayım dedimi zor da olsa kalkarım yapmak için elimden geldiğince yaptırtmam..
Rabbim kimseye muhtaç etmesinnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:
hoşgeldin canım...
kızlar sıla neden kapsama alanı dışında:1no2:
masaallah canim yaa. kocaman olmus bebisinn:)selam kızlarrr biz geldikkkkkhihoyyyt
prensesimin sizlere selamı var
659 gr ve 30 cm olmuş aşkımm benimmm:asigim:
heryerini inceledi doktor amcası hatta benim damarlarıma bile baktııı-tatlicadiarzu-
herşeyi çok güzel dedi
sizler neler yaptınız ben yokken bi bakayım
anneme gidicemmm beni bekliyor, hava harika yaa insanın evde oturmak istemiyor canı annemi de alayım azcıkın yürüyüş yapalım:lepi:
Benım bu aralar mıdem bulanıyor sıze de oluyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?