2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar ne yapıyosunuz ben gezmeğe gitmiştim giyinip süslenip malesef orada yattım gidincxe kasıklarım çok kötü ağrı girdi ödüm patladı eşimi aradım eve getirdi beni şimdi hafifledi sanki biraz

derincim bu haftalarda oluyor sanirim herkes ayni şeyden şikayetci
dinlendiğinde geçtiyse sorun yoktur

merhabalar bende ancak girebildima.s.
geçmişi okuyamadım biz gün içinde bakana kadar kimsecikler kalmıyorrr:çok üzgünüm:
umarım herkes iyidir yarım saat sonra benim mesaide bitiyor çok şükür
oturamıyorum artık gün geçtikçe zor oluyor:CüvCüv:

maşallahhh maşallahh canımm kuzuna....

bende sırtüstü yatınca rahat ediyorumm yaa.. sabah bi kalkıyorumm sırt üstü yatmışımm üzülüyorum ama napimm.... -tatlicadiarzu-
rahatsız olsam zaten yatamam.. 2 gündür sağ kolum çok ağrıyo sağ tarafıma da yatamıyorum...umarım oğluşumu rahatsız etmiyorumdur...o iyi olsun da :Saruboceq:
benim daha şeker testim yapılmadıı bi de ... acaba cuma ya aç mı gitsem????

bende arabasını seneye alırım cünkü temmuz sonuna gelyior zaten doğumum

aynen bende öyle düşünüyorumm.. arabasını seneye alırım gezeriz ayyy ne güzellll

allah en güzel günlerde giymeyi nasip etsin.. inşallahhh:Saruboceq:

aaaaaaa boşverr meleğim salla takma kafana.... -tatlicadiarzu-

Öfffffffffffffffffff canım Çok sıkıldı bugÜn nedense

bende bende bendeeeeee çoook sıkıldımmmm

Merhabalar. Sayfa acıkdı ama ben cok yogundum katılamadım takıp de edemedım. Soyl ebır baktım baya sohbet etmıssınız

aynen sayfam açıktı bi baktım muhabbet ilerlemiş... hemen takılayım dedimm ama kimse kalmamışşşş :sm_confused:

bademcimm hayirli haberlerini bekliyoruz canimm. cok cok mutlu oldum inann...
canim beni merak ettigin icin cok tesekkur ederimm:). buraya verdigim mail adresim aktive edilmediginden dolayi kapsama alani disinda oldum.
masaallah canim yaa. kocaman olmus bebisinn:)
Benım bu aralar mıdem bulanıyor sıze de oluyo mu

benimde oluyo canim arada bi. niye oldugunu cozemedimm. agir yedigimde yada hamur isi falan yedigimde olsa onlari sucliycam da hic alakasi yok. belki usutuyoruzz-tatlicadiarzu-

bu arada beyazmelek kizin yine super pozlar vermis masallahh... allah nazardan korusunn....

stardust gusel haberlerle donmene sevindimm canimm. allah hayirla tamamina erdirsin ins. kendine dikkat et cnmm

bebisim hic uzme kendini hic bisicik cikmayacak bebisinde. bence de gec dollenme buyuk ihtimallee...

dilaracim gecmis olsun canim. allahim kotu insanlarin serrinden korusun hepimizii...

ben seker testimin ve diger tum testlerim sonuclarini bugun aldim. hepsi iyi cikti sukur. dobbler de cekildimm. o da gayet iyi cikti sukurler olsun. kilomu sordum. cok mu 7 kilo die. cok olmaddigini soyledi doktorum. 12-13le bitirisen gayet iyi dedi. biraz rahatladimm. cok kafama takiyodumm:)

Günaydınnnnnnnnn tatlı anneler ve bebişleri............
gününüz çok güzel geçsin...
bol bol tekme atarak bebişleriniz rahatsız etsin sizi inşallahhh(bu rahatsızlığa can kurban)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…