2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bu ne güzellik yarabbim
maşallah size
harikasın melekçim

bu arada dilara80 geçmiş olsun canım

canım çok geçmiş olsun.Çok kötü bir durum yaşamışsın.Hele de aile içinde olması çok kötü.İnşaallah herşey yoluna girer.Huzurun bozulmasın...

ay dilaracım.çok geçmiş olsun.allah insano böyle belalı tiplerden korusun ve en kısa zamanda o terbiyesizinde cezasını versin.ay nasıl sinirlendim.yolucam valla

çok geçmiş olsun dilara ya verilmiş sadakanız varmış yine ucuz atlatmışsınız ALLAH korumuş

emel ve melek sizin göbüşlerde çok şirin çıkmış maşallah

teşekkür ederim tatlımm hepinize:1hug:

benim de artık baya belli oluyor son 1-2 haftadır göbüşüm...
çok mutluyummm o yüzden...........
artık yavaş yavaş hamile olduğumu anlamaya başladılar..çok şükür...............
hiç büğmeyecek sanmıştım ama şimdi çok büğüdü dimiiiiiiiiii

dilaracım sıkma tatlı canını...kendine gel toparlan şimdiiii çek bi göbüş resmini de görelimmmmmmmmm

Dilaracım çok geçmiş olsun canım ya aman ne densiz insanlar var Allah hepimizi korusun insanlık ölmüş gerçekten
aman eşinde muhatap olmasın daha fazla o adamla hukuk yoluyla halledin canım
Tekrar çok geçmiş olsun:1shok:

dilaracım sıkma tatlı canını...kendine gel toparlan şimdiiii çek bi göbüş resmini de görelimmmmmmmmm

çekerim canım bugün baya bi işim var misafirmde gelcek evi topluyorum 2 gündür havasızda kaldı artık yarın eklerim göbüşimi:)

sağol canım benim hukuk yolu başka güvencemiz yok zaten(

Günaydın tatlı anneler gamyoncuiremsu

Dilaracım Çok geçmiş olsun üzme kendini...

:CüvCüv: Bakıyorum da göbekler yine foraaa Maşallah kızlarrr.

canım çok geçmiş olsun çok zor günler geçirmissin ama geçmiş artık kafana takmamaya bak

dilara geçmiş olsun tatlım .. ne kadar medeniyetsiz insanlar var yaa böylelerinin dağda yaşaması lazım..üzme sen kendini Allah korumuş sizide..

eyetkiner canım süpersin sende maşallah kocaman olmuş son dönemlerimizi düşünemiyorumkaydirigubbakcemile3

tşk cnmmm... aynen bende düşünemiyorumm... 3. katta oturuyorum asansör de yok.... şimdi bile zorlanıyorum o zaman napcam bilmem........

Günaydın tatlı anneler gamyoncuiremsu

Dilaracım Çok geçmiş olsun üzme kendini...

:CüvCüv: Bakıyorum da göbekler yine foraaa Maşallah kızlarrr.

canım çok geçmiş olsun çok zor günler geçirmissin ama geçmiş artık kafana takmamaya bak

dilara geçmiş olsun tatlım .. ne kadar medeniyetsiz insanlar var yaa böylelerinin dağda yaşaması lazım..üzme sen kendini Allah korumuş sizide..

teşekkür ederim kızlarr çok şükür geçti inşallah bulaşmazlar

Burdayım Melekcimmm ama keyfim yok kolumu kaldırcak halimde yok, gerekmedikce kaldırmıyorum Göbekleri gördüm yorum bilem yaptım, emelcim seninkini görmemiştim seni de gördümmmm cok komacan olmus oglun masallah allah nazarlardan saklasın

Ay koca göbekli olucaz emin olun yürürken sağa sola sallanıcaz elimiz belimizde bir elimizde göbeğimizin altında hani hep tutarlarya düşücek sankim gibi
zuzum düşün bakam kendini bu halde ama lütfen bıdır bıdır konuştuğunuda ekle sen :roflol:

Günaydın kızlar, hepimiz için bebeklerimiz için güzel bir gün olur insallah...

Göbis resimleri gördüm maasallah size. benimde karnım oyle aman aman büyümedi yanı, aslında 7 kg aldım ama...

Ben kendimi hiç oyle düşünemiyorum valla, hatta 9 mayısta arkadaşımın düğünü var, 14 ünde depeche mode konseri var, oralara gidebilirmiyim diye düşünüyorummm delikafadulden Hatta abartıp dogumumdan 1 hafta oncesinde carlos santana geliyo bugün resmen ciddi ciddi buna gitse nolurki diye düşünürken buldum kendimi, işim gücm gezmek dolasmak benim valla :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…