2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Tabi tabi bak nisan annelerinin birinin suyu kadıköy meydanda gelmiş gezmelerdeymiş oda sende konserde olay olursun artık tvden izleriz seni son dönem çok gezme ayakta durma gibi şeyleri düşünmeyin derim
Benim şimdiden ağrılarım başladı sanmıyorum son dönem rahat olayım senağlama yazda geliyo nasıl durucaz bilmiyorum

kız zuzu sen kesin haberlere falan çıkarsın konserde falan doğurursan :) ALLAH muhafaza

canımm benim sağollll :lepi:
büyüsünlerr büyüsünlerr son zamanlarımda muhtemelen bende yerimden kalkamıcamm delikafadulden

doğumdan 1 hafta önce bir akrabamızın düğünü var
bende o düğüne gidebilirmiyim diye düşünüyorum..............

Hepinize tünaydınnnnnnn,umarım herkes iyidir.Ben doktora gidiyorum oğluşumu göreyim.Annemde gelcek bugün kaydirigubbakcemile3 merak ediyomuş :) .Havada güzel dönüşte az yürürüz belki hepinizi öptüm. Kürkçü nasılsa dükkana dönücek görüşürüzz :1hug:

günaydın kızlar..bugün mayhoş mayhoş kalktım yataktan..uyuyamıyorum geceleri dön saga dön sola...offf...ilerleyen aylarda napıcam göbişle bilmiorum acaba şu hamile yastıklarından mı alsam?

cıcegım guzel haberlerle gel ınsallahŞeniz

Çiçekcim güsel haberlerle gelirsin insallah :CüvCüv: Valla kızlar ben ya düğünde ya konserde dogurcammm aman allah korusunnn gamyoncuiremsu Cok seviyorum gezmeyi havalarda düzeldi, zaten bende hiperaktivite var azcık, koltuk tepelerinde büyümüşüm, kafamı o kadar yarmışım ki hala 3-5 yerimde saç çıkmazzz kaydirigubbakcemile3 Annem ve babanem resmen beddua etmis bana umarım seninde senin gibi bi cocugun olur diye tutarmı dersiniz :smiley-cool:

Hüzünyılı ben almıcam o yüzden yardımcı olamıcam sana canım ya
ama kibelenin koyduğu araba modeli çok güsel ve kullanışlı gözüküyodu ona bi bak istersen

Çiçek hayırlı haberlerle dön canım havanında keyfini çıkar tabi gezin accık mağazalarada bakarsınız kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar hüzün yılı canım sen saraçhaneden mi alacaksın aldıktan sonra fiyatları benimle paylaşabilirsen sevinirim chicconun travel sistemini alacam ama fiyatlar arttı canım şu 1 ay içinde

eee herkes kendini dışarı atıyo artık mis gibi hava var dışarıda bende canım dibinden ayrılamıyorum ışıl ışıl heryer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…