2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

aslında saysan evde benim birsürü gecelik ve pijama takımım vardır 10 tane en az..........
ben çok sevdiğim için çeyizimde bol bol almıştım..içlerinde hiç kullanmadıklarım da var.1 kez giydiklerimde............
akşama çekerim fotoğraflarını eklerim..........
ama insan yeni almak istiyor işte

çok şık demettçiğim.güle güle giy. bu arada oda da hazır galiba gözümden kaçmadı. çok güzel hihoyyyt

çok güzellermiş demetcim zevkli hatunsun valla:)))
geceliği nereden aldın tatlım çok beğendim?

doktorumu aradım gaviscon şurup al dedi miğde yanması için geçirir inşallah...

nilay ben 1 kez gaviskon şuruptan 1 kaşık içtim............
içmez olaydım hala adını duyunca felaket midem bulanır..............
bi kaşık almamla tüm içimdekileri çıkartmam bir olmuştu..............
tadı 1 hafta çıkmadı ağzımdan...........
inşallah sende aynı etkiyi yapmaz

nilaycım sennkide çok guzel, güle güle kullan canım.
özellikle alt pijamasının cıtcıtlı olması cok hoş..ben daha begenemedim, bakıcas artık..

çok güzelmiş nilaycım yaaa...........çok beğendim nerden aldın bakimmm
hem onlar pembe bana ver çabuk.. yerimsenibenyerimseniben
sen mavisini allllllllllll delikafadulden

ya deme şimdiden pisikolojik tadı geldi ağzımakaydirigubbakcemile3
abimde kullanıyordu eskiden inşallah kötü gelmez bana...

demet seni kokoşşşşş çok güsel hele gecelik ama bu biraz fazla kısa gündüz giyemezsin sanırım misafirler geldiğinde pijamamı giyceksin
Arkadaşım sezeryan olmuştu o gecelikleydi gittiğimde

nilaycım sennkide çok guzel, güle güle kullan canım.
özellikle alt pijamasının cıtcıtlı olması cok hoş..ben daha begenemedim, bakıcas artık..
evet tatlım üzerindede emzirme yeri var çiçekde çıtçıtlı açıyosun gögüs fora bebiş emsin:)))
nilay ve demet gecelik be pijamalarınız çok güzell..Güle güle kullanın
saol canım benim:))
çok güzelmiş nilaycım yaaa...........çok beğendim nerden aldın bakimmm
hem onlar pembe bana ver çabuk.. yerimsenibenyerimseniben
sen mavisini allllllllllll delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kız ben pembe hastasıyım ama geceliğimi mavi almayı düşünüyorum...
üsküdardan aldım tatlişkom beğendinmi yerim seni alıyım sanada güzelim:1hug:

demet seni kokoşşşşş çok güsel hele gecelik ama bu biraz fazla kısa gündüz giyemezsin sanırım misafirler geldiğinde pijamamı giyceksin

sezeryanda genelde gecelik giyiyorlar pijamanın lastiği dikişleri acıtıyormuş gecelik rahat oluyor tabi..

canım benim sağolasın............
tam bi gecelik tutkunuyummm bayılıyorum dantelli ve şık ama aynı zamanda sade geceliklere.......
beğendim geceliğini...
istanbulda hoş modeller var
istanbula her gittiğimde alıyorum birkaçtane.........
c&a da da hoş modeller var....
ben de bakacağım evde tonlarca ama yine de yeni almak istiyorum..pembiş pembişşş

WAWWWWWWWWW delikafadulden
2. EKLEDİĞİNE BAYILDIMMMMMMMM SÜPER................

demetcim bunlar çoook şeker..gulegule kullan tatlım..bende yeniçarşıdan geldim, pijamalara ve geceliklere baktım ama kafama göre bulamadım.bunlar çok ciciymiş..

teşekkürler kızlarrrrrŞeniz
severek aldımmı döve döve kullanıyorum ama acabalarla aldım mı atıyorum bi kenara kalıyo..

bunları gerçekten severek aldım malları çok güzel tiril tiril..
pijamalarım resimde parlamış ama normalde parlamıyoo hiç sevmem öyle parlak kaydirigubbakcemile3

canım benimde evde çokk varr hatta o kadar çok ki eskimiyolar ama hastanede giyilecek gibi değiller

çok şık demettçiğim.güle güle giy. bu arada oda da hazır galiba gözümden kaçmadı. çok güzel hihoyyyt

canım cicilere eklemiştim odamızı bitirdiğimde gözünden kaçtı heralde bak bu sayfada tatlımkaydirigubbakcemile5

http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...erimize-aldigimiz-cicileri-paylasalim-86.html

çok güzellermiş demetcim zevkli hatunsun valla:)))
geceliği nereden aldın tatlım çok beğendim?

doktorumu aradım gaviscon şurup al dedi miğde yanması için geçirir inşallah...

buda benim aldığım pijama

canım sende zevkini konuşturmuşsun valla çok güzel takımın Rabbim sağlıkla giymeyi nasib etsinŞeniz

valla adapazarını bilirmisin bilmem biliyorsan tarif ederim aldığım yerikaydirigubbakcemile5

nilay ve demet gecelik be pijamalarınız çok güzell..Güle güle kullanın

teşekkürler canımmm:1hug:

evett kokoşum bennnnnn:sm_cool:

canım yatakta kim görecek kısalığını hastane için ilk gün ideal olur bu çünkü benim sezeryan olacak tatlım...zaten birde şal alıcam incecik pembe misafir geldiğinde şal alıcam omuzlarıma ...

teşekkürler canımmŞeniz

yok demetcim bilmiyorum adapazarını((
olsun bulurum artık bende maviş bir pijama ...
senin oğluşunmu vardı tatlım kaç yaşında???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…