2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

eyetkiner

istersen benim aldığım yerin adresini vereyim. karşıyaka sana ters değilse bakarsın çok güzel modeller var hemde indirimde

Dimetttt banada yollasana adresi bende bakıyımmmm... Amatistcim geçmiş olsun cnm, demekki kalkarken tüm agırlıgı verdiysen incinmiştir a.s.

MELEĞİNİZ GELDİİİİİİİİİİİİİİİİİ
sitede sorun olunca bebekle ilgili bi sitede bişeyler baktım kızıma................
dalmışım...bi bakimmm dedim açılmış çok şükür ki...............
nasılsınız bakalım görüşmeyeliii...
demetçim hoşgeldin............
gecelikler çok hoş gerçekten

Dimetttt banada yollasana adresi bende bakıyımmmm... Amatistcim geçmiş olsun cnm, demekki kalkarken tüm agırlıgı verdiysen incinmiştir a.s.

tamam canım..

hoşbuldum canım sende hoşgeldin Şeniz

ayy ne sinir yaa 600 saniye beklemek gerekiyormuş bi özel msj dan sonra tekrar gönderebilmek için:mymeka:

korku belasına kaldırılmıştır adres-tatlicadiarzu-laelaelaelaelae

Son düzenleme:
Soylemicem melekimmm ya, markası yabancı bi marka ama fiyatını imkansız soylemem cok utanırımmm Bakalım hem haftasonu bi bakiim de iyice bilas agır gibi sanki, tek derdimiz agırlıgımız onu da halledersek tımamdır... Peg perego da cok güsel bence

Bence hemen kaldır Demetcimmm simdi kapattırmayalım konuyu delikafadulden Herkes yolllar birbirine gerekirse, senden cıktı artık kaydirigubbakcemile3

süleeeeeeeeeee çabukkkkkkkkkk:mymeka:
yersin oklavayıııklava:
zati sinirim bozukkötükedihüso

kızlar hakkınızı helal edin bakalım başıma neler gelecek alın size adres-tatlicadiarzu-

tatlım zaten senin yazdığın mesajlara girince görebiliyorduk adresi ben baktım ordan sen bunu editle istersen nolur nolmaz kaybetmeyelim seni..:)))

bu arada kibeleye ne oldu kızlar??

Son düzenleme:
tatlım zaten senin yazdığın mesajlara girince görebiliyorduk adresi ben baktım ordan sen bunu editle istersen nolur nolmaz kaybetmeyelim seni..:)))

bu arada kibeleye ne oldu kızlar??

nilayyyyyyyyy hemen sil adresi bacım ben sildimmmmmkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3:dance:

ya kibele kapsama alanı dışında noldu ki bende merak ettim:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…