kızlar harika modeller buldum bakın beğenecekmisinizhihoyyyt
çok beğendim ben bu geceliği ama hamile geceliği dimi bu emzirme yeri yok
canım hamile+ lohusa için gizli emzirme yeri var
slm canım
hoşbulduk . bir haftadır bileğim çok ağrıyor incittim yataktan kalkarken sanırm liflerde problem oldu hem de sağ elim sarıyorum falan ama geçme belirtisi yok. niye söylüyorum bunları eşininizden yardım isteyin kalkarken arkadaşlar. doğuma kadar sürebilecğini söyledirler ağrının elimi kullanmamam gerekiyormuşsizinde başınız gelmesinbenneyaptımki
çok geçmiş olsun canım yaaa bende çok zor kalkıyorum ve gece en az 3-4 kere wc e kalkıyorum uyku falan kalmıyor tabi bendebenneyaptımki
Bilmiyorum ki canım ben anlamadım bakıyorum ama...
birdaha bakayım canım
slm canım
hoşbulduk . bir haftadır bileğim çok ağrıyor incittim yataktan kalkarken sanırm liflerde problem oldu hem de sağ elim sarıyorum falan ama geçme belirtisi yok. niye söylüyorum bunları eşininizden yardım isteyin kalkarken arkadaşlar. doğuma kadar sürebilecğini söyledirler ağrının elimi kullanmamam gerekiyormuşsizinde başınız gelmesinbenneyaptımki
canım benimde sağ kolum felaket ağrıyor
iki gün geçiyor tekrar başlıyor
hamilelikle ilgisimi var acaba
ben zorlamadım amaCADIARZU
Dimetttt banada yollasana adresi bende bakıyımmmm... Amatistcim geçmiş olsun cnm, demekki kalkarken tüm agırlıgı verdiysen incinmiştir a.s.
MELEĞİNİZ GELDİİİİİİİİİİİİİİİİİ
sitede sorun olunca bebekle ilgili bi sitede bişeyler baktım kızıma................
dalmışım...bi bakimmm dedim açılmış çok şükür ki...............
nasılsınız bakalım görüşmeyeliii...
demetçim hoşgeldin............
gecelikler çok hoş gerçekten
Soylemicem melekimmm ya, markası yabancı bi marka ama fiyatını imkansız soylemem cok utanırımmmBakalım hem haftasonu bi bakiim de iyice bilas agır gibi sanki, tek derdimiz agırlıgımız onu da halledersek tımamdır... Peg perego da cok güsel bence
kızlar hakkınızı helal edin bakalım başıma neler gelecek alın size adres-tatlicadiarzu-
Bence hemen kaldır Demetcimmm simdi kapattırmayalım konuyu delikafadulden Herkes yolllar birbirine gerekirse, senden cıktı artık kaydirigubbakcemile3
tatlım zaten senin yazdığın mesajlara girince görebiliyorduk adresi ben baktım ordan sen bunu editle istersen nolur nolmaz kaybetmeyelim seni..:)))
bu arada kibeleye ne oldu kızlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?