2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

süleeeeeeeeeee çabukkkkkkkkkk:mymeka:
yersin oklavayıııklava:
zati sinirim bozukkötükedihüso

Valla sölemem Melekimmm :1no2: Nispet yapar gibi olmasın ama bunda bilas kacınmıcammm en azından elimden geldigince kacınmıcammm hepimiz gibi, bakalım almadım zaten daha karar verdim, pazarlık yaparım bilas, 2 tane magaza var satan baska yerde de satılmıyo...Yerlerse artıkkk kaydirigubbakcemile3

yaa kızlar ben birtürlü çanta beğenemiyorum nolur alan-karar veren -beğenen varsa bi fikirrrrrrrrr versinnnnnnhihoyyyt

bu geceliği ve sabahlığı bi arkadaşım almıştı doğumunda özdilek mağzalarından........
ben de ekliyim belki fikir olur benim hoşuma gitmiştiii

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden anladım ben onu canımmmmmmmmmm:lepi::lepi:
peki tamam....teklif var ısrar yokkk:dilcikar:

özdilektede güzel modeller var evet melekcim...

ben sade modelleri seviyorum...

öyle taşlı pullu bol çiçekli allı-güllü modelleri sevmiyorum..

herkesin zevki işte..

aldığım takımların internette resimlerini bulamadım..

ama çok güzeller yani bana göre...
sade ve şık...
marilyn markası..

işlerim vardı toparladım geldim
Gecelikler pijamalar hepsi harika bende site ismine bakcam demetin sayfasından görülüyomuş sanırım bakayım bulamazsam özelden atarsınız bana
Daha karar veremedim ben ya ama bi tane krem bi tanade pastel mavi alıcam bi tanede saten pijama takımım var düğmeli
1 gecelik 2 pijama takımı olmuş oluyo yeter dimi sizler kaçtane dşünüyosunuz

ayyyyyyyyyy kızım öyle bi tekme attıki...........
ayağı dışarı çıkçak zannettim birden korktummmmmmmm

canım geceliklerin olduğu yazıyı alıntı yaparsan resimin adı zaten internet sitesinin adresi oradan bakarsın...

kızlar miğde yanması oluyormu sizde benim çok rahatsız ediyor...

dün gece ölüyorum sandım bi ara...

sanki midemde ateş yanıyodu ve alevi taaa ağzıma kadar geliyodu mahfetti beni

süt rahatlatıyor biraz nilaycım..

kızlar benim aldıklarım bakın...

demetcim bunlar çoook şeker..gulegule kullan tatlım..bende yeniçarşıdan geldim, pijamalara ve geceliklere baktım ama kafama göre bulamadım.bunlar çok ciciymiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…