2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Demet ve Nilay güle güle kullanın ikinizinde çok güzel ve kullanışlı

teşekkürler ilsucummmmŞeniz

nilaycım evet 11 yaşında yakışıklı mı yakışıklı bir oğluşum varrrrr ortanca aşkım benim o:asigim:

kızlarr işte taze taze şişko göbüşümmmmmmmmmmmm:sm_cool::asigim:

ben pijama takımı istiyorum ama sabahlık nasıl olur bilmiyorum.yani ben sabahlık kullanamıyorum, rahat olmalı yane..ya 2 parca pijama takımı yada gecelik..sabahlık ustumde agırlık gibi kalıo..evdekilerde ölece beklio, hiçbirisini kullanmadım.en fazla 1-2 kezdir.

AYYYYYYYYYYY EVE GıDıP PıJAMALARIMI RESMıNı ÇEKESıM GELDı ŞıMDıııı............
ıÇLERıNDE HASTANEDE GıYıLECEK OLANLARI VAR BENıM BAYA..............
AMA HASTANEDE GıYıLMEYECEK OLANLARDAN HıÇ BAHSETMıYEYıM TABı Kı DEMETÇıMMM ONLARDAN DA ÇOKKKKKKKKKKKKKK :jeyyar:

kızlar ben oğlumun bütün kıyafetlerini battaniyelerini yani kısacası herşeyini yıkadım ütüledim öyle kaldırdım dalinin bebek detarjanı ve yumuşatıcısı mis gibi kokuyor onunla yıkadım ben..

demetçim maşallah çoooooooooooook tatlı olmuşsun güzelim benimm...ayyy kuzuma bak nasıl büğümüş yaa

yerim onu demet yaaaa
aybala nekadar da büyümş annesinin karnında öyle
geçen resimine göre epey fark atmış

bende yıkıcam ama daha erken bence ................
kokuları çıkar o zamana kadar bide herkez yine bakmak ister.............
ben işten izine ayrıldığımda halletçem o işleri inşallah

Demet ve Nilay güle güle kullanın ikinizinde çok güzel ve kullanışlı

tatlım bende çok kullanamıyorum sabahlık ama hastanede koridorda yürüyüşler yapacağım için o incecik gecelikle çıkmak istemedim o yüzden sabahlık şarttı benim için :1rolleyes:

demetcim maşallah oğluşuna canım kocaman yapmışsın Allah bağışlasın...
göbişde büyümüş kızında kocaman oldum bende diyor ayy yerim ben onu...

canım bende sabahlık ,saten pijama falan hiç giyemiyorum

eeeeeeeee kızlar artık 6. ayımızı doldurup 7. ayımızdan gün almaya başlıyacağız...göbüşlerimizin büğümesi çok doğal...büğümesse garip olur..........
benimde büğüdü ama dimi belli artık...
çok mutluyum o yüzdennn

hastanede koridora çıkmak şartmı ki...........
odanın içinde dolaşsak olmaz mı................
zaten oda han gibi...............
hatta 2 oda iç içe.........................

canım ben yıkamadan yerleştirdim çünki her gelen bi bakıyo zaten baya bi zaman var illaki yine tozlanır...
sanırım 7. ayda bi kısmını yıkar çantamı hazırlarım 8. ayda da kalanları yıkarım..

birde kızlar sakın bebişlere yumuşatıcı kullanmayın çok zarar veriyormuş:1no2:
ben bebe deterjanlarına bile güvenmiyorum o yüzden sabun tozuyla yıkıycam hem yumuşacık oluyor hem miss gibi kokuyorr hemde güvenli saf olduğu içinnn:1hug:

demetçim maşallah çoooooooooooook tatlı olmuşsun güzelim benimm...ayyy kuzuma bak nasıl büğümüş yaa

yerim onu demet yaaaa
aybala nekadar da büyümş annesinin karnında öyle
geçen resimine göre epey fark atmış

demetcim maşallah oğluşuna canım kocaman yapmışsın Allah bağışlasın...
göbişde büyümüş kızında kocaman oldum bende diyor ayy yerim ben onu...

ayy teşekkürler canlarım valla kocaman oldu göbüşümm aldı başını gidiyorkaydirigubbakcemile3
düşünsenize bu göbüşle her gece3-4 kere wc e kalkıyorum yuvarlanmamak için ne şekillere giriyorum bi gören olsa ölür gülmekten:lepi:

bana 6 aylık diyolar bir türlü kaç aylık hamile olduğunu hesaplayamıyorum benim oğluşum kaç aylık melek teyzesi.

evet ilsucum ne kadar çok yürürsen o kadar çok çabuk iyileşiyorsun tecrübe konuşuyor:lepi:

ben oğlumda 2 gece yattım hastanede 3. gün çıktık birdaha evde hiç yatmadım normal hayata döndüm tabi ki dikişlerden dolayı biraz ağrı oluyor ama inanın bebekle uğraşırken ağrıyı falan unutuyor insan:asigim:

meleğim odan o kadar büyükse tabiki senin tercihin çıkıp çıkmamak ama genelde hastane odaları küçük oluyor ve koridorlarda bir gidip geliyorsun yetiyor bir seferdekaydirigubbakcemile2

evet nilaycım en düşük çeneli tpic bizimkisi sanirim
diğer aylarda bukadar değil ilerleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…