2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bademcim hoşgeldin öncelikle ..

o dediğinden bende varmış

oğlumdan sonra bir düşük birde 2.5 aylık öldü bebeklerim...

sonra bana bundan bahsedildi..

sonraki hamileliğimde eşim hocaya bir subyan muskaı yaptırttı bu dua var içinde

16 haftalıktı bebeğim sebepsiz öldü...

ve ben muskayı düşürmüşüm alışveriş ederken..

bilmiyorum belki tesadüftür ama şimdi muskamı sıkı sıkı iğneliyorum çamaşırıma her an kontrol ediyorum.....

rabbim kimseye yaşatmasın...

kızlar ben kaçıyorum dikkat edin kendinize ve bebişlerinize...
öpüldünüz.. bedemcim senide çokk öpüyorum hayatım ...

güle güle tatlım kendine ve oğluşa iyi bakŞeniz

bende kardeşimle görüşücem camdan sayfa açık ama gözüm üzerinizde:jeyyar:

sefiyom sizi heeeeeŞeniz

Herkese merhaba, nihayet nefes aldım azıcık hemen size bakim dedim nasılsınız güzel anneler :1hug:.Deminden beride sayfaya giremiyodum sorun vardı sanırım.Geçmişede göz atıp gelim hemen :1rolleyes:

Meraba Çiçekcimmm bende gidiyodum tam valla hihoyyyt

Bademimmm canım benimmm kopyaladım word e duayı bugün aksam okuycam cnm saolasınnnn yirimmm :1hug:

Demetttttttttttttt o zaman senin herseyin güzel diye ben seni kovalayıp hırpalıyım olarmııı, ama feci atletik vücudummmm biliyosun sora demediii deme ona gore koşşşş klava: lülülülülülü

Meraba Çiçekcimmm bende gidiyodum tam valla hihoyyyt

Bademimmm canım benimmm kopyaladım word e duayı bugün aksam okuycam cnm saolasınnnn yirimmm :1hug:

Demetttttttttttttt o zaman senin herseyin güzel diye ben seni kovalayıp hırpalıyım olarmııı, ama feci atletik vücudummmm biliyosun sora demediii deme ona gore koşşşş klava: lülülülülülü

kızlar ben de korkarım oyle seylerden . ümnü sübyan vs oyle korkutucu seylerden bahsetmezsenız sevınırım. ben de etkılenıp oyle setyler gormekden korkuyorum

Hadi kıslarrrr siteye ulaşana kadar benim çıkış saatim geldi yahuuuu bak sen allahın işine kaydirigubbakcemile3 Oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bugün perşembe ise yarın cuma demektir, bu da ne demek oluyo 1 tane yatcam kalkcam gelcemmmmm insallah cuma olcekkkk inanamıyorummm sayın seyircilerrrr gözlerimmm doluyo sevincimden delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden Yarın sabah insallah görüşünceye dek esen kalınnn sositososito

Hadi hemen yatıyorussss herkes oldugu yee yatsın alsın battaniyeleri ne kadar cabuk yatarsak o kadar cabuk gelcekkkkk delikafadulden

Ben zaten akŞam 9 da yatıyorummm bı bakıyorum sabah olmuŞ kızım bıraz daha bÜĞÜmÜŞ..ve kızıma 1 gÜn daha yaklaŞmıŞım oleyyyyyyyyyyyy

Ben de yaptırıcam muskasını taşıyacam...Allah korusun hepimizi.....:Saruboceq:

kızlar nasılsınız ben arkadaşıma geldim sizlerede bi bakayım napıyorsunuz dedim keyifler iyi değil mi geçmişi okuyamadım kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…