kızlar bugün kızımı gördüm çok tatlıydı birazcık yandan gösterdi kızım yüzünü elleriyle ceee yapar gibi:) tam 1100 gram olmuş boyu ölçülmüyo kaydirigubbakcemile2 kızımı iyi gördü haftasıyla uyumlu ama doktor beni iyi görmedi çok solgun ve yorgun görünüyosun dedi dinlen ve kan hapımı günde 2 defa alıcam-tatlicadiarzu-
canımmm kızına maşallahhh ohhh 1100 kg demekk ayy ne güzell yaa....
kendine çok dikkat et cnm yorma kendini
ben çıkıyorumm artıkk... geçmişe de bakamadımm... çok yavaş benim pc den de olabilirr.. bana dua edin olur muu yarın oğluşumu görmeye gidicemm güzell haberler alırız ve dr umuzdan ve yeni hastanemizden memnun döneriz inşallahh....
kızlar bugün kızımı gördüm çok tatlıydı birazcık yandan gösterdi kızım yüzünü elleriyle ceee yapar gibi:) tam 1100 gram olmuş boyu ölçülmüyo kaydirigubbakcemile2 kızımı iyi gördü haftasıyla uyumlu ama doktor beni iyi görmedi çok solgun ve yorgun görünüyosun dedi dinlen ve kan hapımı günde 2 defa alıcam-tatlicadiarzu-
Maşallah
Bebekler 1000 gr ı buldular mı yaşama şansları daha garantileniyormuş canım...:1hug:
Celestone iğne olucakmısınız? Ciğer geliştirici iğne.....
canim masallah yaa cok tatli gorunuyosun:CüvCüv:teşekkürler ilsucummmmŞeniz
nilaycım evet 11 yaşında yakışıklı mı yakışıklı bir oğluşum varrrrr ortanca aşkım benim o:asigim:
kızlarr işte taze taze şişko göbüşümmmmmmmmmmmm:sm_cool::asigim:
derincim kocaman olmus kizinn. allah nazardan korusunnkızlar biz geldikkk kızımla dün orada kaldım çünki şeker yüklemesi yapıldı çok şükür bunuda atlattık tertemiz çıktı yalnız enfeksiyonum geçmemiş antibiyotik ve fitil verdi kızım 750 gr olmuş teyzelerihihoyyyt 31 cm boyu drum 1 ay sonra 1.5 kilo olur dedi bundan sonrahızla kilo alacak dedi bizde şimdi geldik duşumuzu aldık hemen haber verelimdedik
canim masallah yaa cok tatli gorunuyosun:CüvCüv:
derincim kocaman olmus kizinn. allah nazardan korusunn
dilara masallah canim yaaa. sen buyutmussun kizinii... ayy ne kadar heyecanlaniyorum boyle duyunca artik grlar bitiyo kilo demey basliyoruzz.. allahimmm saglikla kucagimiza almayi da nasip etsin ins:Saruboceq:
kızlar biz geldikkk kızımla dün orada kaldım çünki şeker yüklemesi yapıldı çok şükür bunuda atlattık tertemiz çıktı yalnız enfeksiyonum geçmemiş antibiyotik ve fitil verdi kızım 750 gr olmuş teyzelerihihoyyyt 31 cm boyu drum 1 ay sonra 1.5 kilo olur dedi bundan sonrahızla kilo alacak dedi bizde şimdi geldik duşumuzu aldık hemen haber verelimdedik
bıss dedıkkkk
dılos masallah bebıs baya kılo almıs kocaman olmus annesı aman nazar degmesın
selam kislar... nasilsiniz bugun bakalim.. biz iyiyiz cok sukur. kk daki sorun nedeniyle gec girebildim. gecmisi oku falan derken oldu bu zmn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?