2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

yaaa... kimse kalmamışş.. neyse o zaman biraz geçmişe bakalımm...

kızlar bugün kızımı gördüm çok tatlıydı birazcık yandan gösterdi kızım yüzünü elleriyle ceee yapar gibi:) tam 1100 gram olmuş boyu ölçülmüyo kaydirigubbakcemile2 kızımı iyi gördü haftasıyla uyumlu ama doktor beni iyi görmedi çok solgun ve yorgun görünüyosun dedi dinlen ve kan hapımı günde 2 defa alıcam-tatlicadiarzu-

canımmm kızına maşallahhh ohhh 1100 kg demekk ayy ne güzell yaa....
kendine çok dikkat et cnm yorma kendini

ben çıkıyorumm artıkk... geçmişe de bakamadımm... çok yavaş benim pc den de olabilirr.. bana dua edin olur muu yarın oğluşumu görmeye gidicemm güzell haberler alırız ve dr umuzdan ve yeni hastanemizden memnun döneriz inşallahh....

güzel haberlere dönersin inşallah canımmkaydirigubbakcemile5

Maşallah

Bebekler 1000 gr ı buldular mı yaşama şansları daha garantileniyormuş canım...:1hug:

Celestone iğne olucakmısınız? Ciğer geliştirici iğne.....

Maşallah

Bebekler 1000 gr ı buldular mı yaşama şansları daha garantileniyormuş canım...:1hug:

Celestone iğne olucakmısınız? Ciğer geliştirici iğne.....

canım doktorum iğneden felan bahsetmedi kullanmalımıyım bende sormadım öyle bişey:1no2: bu arada senin adınada sevindim inşallah allah gönlüne göre verir canım gönderdiğin duaa içinde teşekkür ederim okuyacağım:Saruboceq:

canim masallah yaa cok tatli gorunuyosun:CüvCüv:
derincim kocaman olmus kizinn. allah nazardan korusunn

dilara masallah canim yaaa. sen buyutmussun kizinii... ayy ne kadar heyecanlaniyorum boyle duyunca artik grlar bitiyo kilo demey basliyoruzz.. allahimmm saglikla kucagimiza almayi da nasip etsin ins:Saruboceq:

teşekkür ederim canım büyütüyoruz hep beraberkaydirigubbakcemile5

derin maşallah canım çok güzel gidiyo allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsinna.s.

selam kislar... nasilsiniz bugun bakalim.. biz iyiyiz cok sukur. kk daki sorun nedeniyle gec girebildim. gecmisi oku falan derken oldu bu zmn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…