2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

anneannesi kizima bugun bir suru tatli tatli kiyafetler almiss.. keske bende fotolari olsa da koysam ciciler bolumunee. neyse artik bende haziranda toptan koyarim artik:)

KIZLAR HERKESE İYİ AKŞAMLAR... yerimseniben
ŞEKER YÜKLEME TESTİMİN SONUCUNU ALDIM... sonuç 50 gramda 111 çıktı???
SİZCE NASIL? DOKTORUMA YARIN FAXLIYCAMDA...

dilara ayyyyyyyy kızın çok büyümüş maşallah kilosuda süper maşallah ona

BEYAZ MELEK kullanıcısından alıntı

gÜnaydın tatlı anneler..................
Bu sabah Çok gergİn ve uykusuzum....................
Gece saat 3 cİvarııı Şİddetlİ bİ sesle korkarak uyandım uykudan...
Ne gÜrÜltÜsÜ olduĞunu anlayamadım ama sankİ bİrİ bİzİm kapı tokmaĞına vurdu gİbİ Şİddetle..................
EŞİmde bende kalktık ben korkudan aĞlamaya baŞladım eŞİmmm baktı kapıda kİmse yok....
Camdan arabaya baktı acaba bİŞey mİ dÜŞtÜ falan dİye kİmse yok bİŞey yok............
EŞİm yat uyu Çevreden gelmİŞtİr hafİf rÜzgar var bİŞey dÜŞmÜŞtÜr dedİ.......
Ama ben Çok korktum bİ tÜrlÜ uyuyamadım...dÖndÜm durdum.........sonra Çok terledİĞİmİ farkettİm gecenİn bİ yarısı gecelİklerİ Çıkardım ÜstÜmden..........fenalık geldİ bana...........eŞİme dedİmm kalk tÜm balkonları kontrol et...........kalktı baktı bİŞey yok..ama ben Çok huzursuz oldummm.............hala korku kaldı İÇİmde..............

cnm ya bende de oluyor böyle saçma sapan şeyler nie acaba? ben düşünüyorum kendi kendime kötü bişi olmadan önce minişim uyandırırı annensiin babasını diye kabsular görürü oldum bende...öffff uymak gelmez oldu içimden gece bitmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok uzunnnnnnnnnn

MERHABA arkadaslar
moralim cok cok bozuk
dün hastalığımdan ötürü bir hastaneye gittim .boğazım iltihaplanmış malesef .neyse onu bi kenara bırakırsak kan ve idrar tahlili de yaptı
idrarda itihap çıktı ve kanım 7,8 e düşmüş .şoklar geçirdim. demet gibi bana da serum vereceklermiş kendi kadım doğumcumla bi konuşuyum bari içtiğim ilaclar ve yediğim pekmezler hiç bi işe yaramamaış aksine düşmüş epeyce kanım.

günaydın kızlar..çok heyecanlıyım..

birazdan dr a gidiyorum..inş herşey yolundadır, kızımı çok özledim..gelince yazarım bol bol:=)

ilsucum sanada buyuk geçmiş olsun, dr unla muhakkak paylaş bu kan degerini..

hepinizi öpüyorum, hayırlı cumalar diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…