2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

inş kızlar ama hemen düzelecek bir durum değil malesef
Karencim güzel haberlerle bekliyoruz seni

Günaydın kıslar hayırlı Cumalar
Dilara maşallah kızına ne güsel gelişmiş çok güsel canım ya kendine çok dikkat et sen iyi oldukça kızın çok daha iyi olucak lütfen dinlenmeni aksatma ilaçlarınıda düzenli al canım :1hug:
ılsu çok geçmiş olsun bir andamı düşmüş kanın böyle sürekli kontrolmü yaptırmak lazım acaba canım hemen doktorunla paylaş ne gerekiyosa gecikmeden yapılmalı canım.
ıltihaplanma hastalıktanmı oldu acaba :uhm:

Karen hayırlı haberlerle dön inş. canım
Eyetkinerde doktora gidecekti hayırlı haberler getirsin bize haftanın son günü güsel haberler alalım inş.:çok üzgünüm:

çok teşekkürler kızlar..şeker yuklemesi inş iyi çıkar..tek korkum o..

ilsucum benm de 3 hafta önce bogazlarım iltihaplandı ve kan degerim 9 du.antibiyotik verdiler 500 lük..3 tane artı b yarım içtim o haptan..bol su ve meyve suları ilede atmaya çalıştım vucuttan. bebişinde buyudu artık, antibiyotik verrlerse endişelenme, ama senn istirahatin şart 3 gun istirahat verrler sanırım..

neyse kızlar ben kaçar..öpüorum..dr dönüşü görüşmek üzere ..

tahminen gaydıncım ateşleniyorum cünkü
kanım 10 du işte bir ayın içinde bukadar düşmüş .

dılara:tatlımmm maŞallah kızın kocamannn olmuŞŞ allah nazardan korusun kılosu gayet ıyı annesıı allah saĞlık versın...
Bende gıtÇem yarın bakalım ÖykÜ ne kadar olmuŞ teyzesı...
ılsu:ayyy canım ya geÇmıŞ olsun baya bı dÜŞmÜŞ kan deĞerın ama telaŞ etme ıyı kı farkedılmıŞŞ bı Çaresı bulunur ...
karen:gıt gÖr meleyını canım herŞey ıyı olur umarım senın ıÇın

herkese gunaydın bugun annemler gelıyo cok mutluyum cokdelikafadulden

Günaydın hüzüncümmm, gözün aydınnn hihoyyyt

günaydın anneler ve minik masum güzel kuzuları
cumanız mübarek olsun

Swetcimmmm bugün 28.haftana girmişsin süpersinnnnn :lepi:

İlsucummm bugünlerde bebişlerimiz iyice sömürmeye basladılar bisi büyümek için, söyle düşün senin kanın azalıyo ama bebişine yarıyo o büyüyo, cok cok geçmiş olsun cnm ama bence hemencecik düzelicek bu durum, bol bol kan yapıcı seyler yemeye devam et, sakın da moralini bozma üzülme bitanemmmmm :teselli:

Günaydın Karencim, senden de süper güsel haberler bekliyorus, hadi bi kosu git gel

Günaydın Gaydınımmmm sanada hayırlı cumalar sositososito

Bugün herkese teker teker günaydın diyim dedim, yattım kalktım yattım kalktım cuma gününü getirdim hayırlısıyla, cok mutluyummm cokkkkk :lepi: Bugünden itibaren uyumak yok artık pazartesi gelmesin diye -tatlicadiarzu-

Gününüz sağlıklı,huzurlu ve bereket dolu geçsin....
Bu mubarek cuma gününde keşke diyerek dilediğiniz tüm istekleriniz gerçek olsun....
Sağlık lı bebeklere kavuşmak nasip olsun...
Eşimiz,çocuklarımız ve karnımızdaki bebişlerimizle sağlık dolu ,mutlu huzurlu yıllar geçirmemiz nasip olsun....
Cumanız hayırlara vesile olsun

Diloşşş bebişin cok komacannnn ya masallah yerim ben onuuu ya cokacimcoook ılsucum en son inanılmaz bi grip olmustum hastanede yatmıstım hatırlarmısın, virüs kapmısım, bogazım ve cigerlerimde iltihap vardı, tabi idrarımda ve kanımda cıktı ve kan değerim düşmüştü, 1 gün hastanede kaldım, serumlar ve küçük tüp seklinde kan ilaçları verdiler düzeldim bitanemmm, seninki de benzer bi durum olabilir bünyemiz zayıf her türlü duruma cok acıgız, ateşim 39 a yaklasmıstı allah korusun, doktorunla konus o sana gereken en iyi tedaviyi uygular cnm, bi an once iyileşirsin...:Saruboceq:

ilsu çok geçmiş olsun
umarım bir an evvel kanın düzelir ve hafif bir antibiyotik ile geçer bu iltihap ama
tek çare suuuuuuu
su içeceksin
dün ben de doktora idrar kültürr sonucunu göstermeye gittim biliyorusnuz kum ve sancım vardı.
sorun yok.
dedi.her entibiyotiğe duyarlı olduğum için hafif şeyelr ile geçebilirmiş.
birde su şişesini aldı eline işte senin ilacın dedi....
her dakika kendine şart koşacaksın ve suyu sınırısz içeceksin.
dedi
arada kum geçirmemem normalmiş.
bunu vucud yaptığı için benim sudan ve enfeksiyondna su ile korunmam gerekiyormuş.
çok uızun anlattım ama
ilsucuğum demet aşağı yukarı bir haftada sınıra çıkmıştı.
sende inşlalah hemen düzelirisn.
moralini bozma
zaten kuzucuğun kansızlıktan etkilenmiyor.
doktorun ile görüşünce bize haber ver olur mu?
geçmöiş olsun tekrar

dünden beri gecelik araştırıyorum telaş ettim kendime.......
evde ne kadar gecelik varsa çıkarıp baktım............
hatta resimlerini çektim siz de fikir verin diye ama ben doğumda giyecek bişey bulamadım içlerinde...
araştırmaya devammm yeni güzel birkaç gecelik almak istiyorum

zuzuzm eve tmaşallah 28. hafataya ayak bastık bugün kızımla
sabah kuzuma da dedim annem 27. bitti annem büyüdün mü dedim .ses vermedi.
uyudu galiaba.
hani tanıyorlardı artık anne sesiniii:)))))))
ay benim kuzum tanımaz mı tanır ama annesi gibi sakindir oo sakin.......
şafak yaklaşıyorrr hayırlsı

beyaz melek doğumda giyilecek geceleikelrin bebek emzirmeye uygun olması gerekiyor o yzüden evdekiler pek işine yaramaz.diye düşünüyorum.
hayırlsı aliıverişler

fıstığım eklesene geceliklerinin fotoğraflarını hihoyyyt

günaydınlarr hjerkese hayırlı cumalar
ilsu canım geçmiş olsun inş en yakın zamanda düzelirsin
kızlar bebişlerimizin cicilerine biriki bişi ekledim bakarmısınız beğenicekmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…