2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Anammm ya ne diyosun bende o saatlerde ordaydımm, kız görüp tanımamıs olmayalım birbirimisiii yaaaasenağlama Ben o kadar cılgın gibi dalmıstım ki magazada calısan cocuga durmadan o ne bu ne diye soruyodummmm, bu kaça diye soruyodummm

günaydın
naılsınız
anneceikler.güneşli hafta sonu neler yaptınız bakalım.
şeker tahlilileri nasıl çıktı.
özellikle zuuzuzm senin kini merka ettim hafta sonu hani şekerli şeyelr çok yemiştin ya etkilece mi acaba?
umarım herkes iyidir.bende bria ztutukluk var.
dün sahil havası çarptı herhadle.
boıyunm felan tıutuk biaz burun boğaz rahatsız gibi.ama inşallah bir şey olmadan geçirebilim.

vallahi üst katta 2 bayan vardı :) adamı eline geçirmişlerdi habire bişeyler sorup duruyolardı hamiş olan bayan saçları uzun ve biraz topik bişeydi haa saçlarını toplamıştı arkdaya ama salık şekildi:) boyuda 1,62 gibi sanırsam göz ayarımcakaydirigubbakcemile3bende eşimle ve küçük cadı kızımla geldim ona yapma etme demekten bişeyde bakamadım fazla durmadık çıktık-tatlicadiarzu-

herkeze kocamannn günaydın...............
sağlıklı mutlu huzurlu ve iyi haberlerle dolu bir hafta geçirmenizi diliyorummmm

haftasonu giremedim pek hep dışarrdaydık fırsatım olmadıı çok gezdik bu hafta..dağa falan çıktık çok eylendik.............

şimdi geleyim ayrıntılara............

cumartesi kızımı görmeye gittim çok tatlıydı meleyim 764 gram olmuş kızım..............
bende kilo almışım tabi doğal olarak 26.haftadayız artık.............toplamda 5 kilo almış oldum ..........
ee artık o kadar da almamız lazım 7.ayımıza merdiven dayadık artıkkkkkkkkk

herşey yolunda güzel gidiyoruz dedi doktorum....
şeker yüklememi yaptık..........
ama sonucunu henüz öğrenemedimmm birazdan arar doktorumu öğrenirimmm.çok merak ediyorum......
hayırlısı bakalım..........

birazdan prensesimin resimlerini eklerimmm

aşkolsun bak biz hiç üşenmiyoruz.üşenme sende koy şekerim.

geçmiş olsun canım havalar berbat bi sıcak bi soğuk tam grip e yakalanma havası bende çok korkuyorum yaa hastanlamyım diye duaa ediyorum:Saruboceq:

maşallah canım herşey yolunda güzel gidiyo miniğin kocaman olmuş

diloşummmmmmm inşallah iyi geçer...iş görüşmesi hakkınızda hayırlısı olur inşallah allah yardımcınız olur da eşin işe başlar rahat edersiniz doğum üstü canım...
dualaım sizinle

maşallh melekcim.ne güzel hep böyle hepimiz hayırlı haberler alalım.ne güzel kilonda iyi.

zuzu maşallah iyi çıkmış şekerin....
maşallah maşallah canım
yerim ben seniin prensesinin cicilerini...ekle çabukkkk tembel teneke

Günaydın arkadaslar
dilaracığım eşin ve sizin için hayırlı olur inş .işe baslar biran önce
zuzum afferin sana şeker iyi çıkmış yumul istediğin kadar yemeklere :))
beyaz melek öyküde epey kilo almış annesi zayıf mı diye düşünüyordun birde masallah
ben hastalıktan kilo verdim yüzüm kasık gibim kaldı resmen

dılos ınsallah bu sefer olur canım dualarım senınle:Saruboceq:

sağolun canlarım inşallah bu sefer olurrda işe başlar:Saruboceq:

Benim o kadar lokuma ragmen iyi cıktı şekerimmmmm kaydirigubbakcemile3 Aman dikkt et kendine swetcimmm tam hastalık havaları bu aralarrrr aaaa klava:

Anammm diloş o benim gıııııı :lepi: Kafamda güneş gözlüğü vardı, siyah yakası kadife bi montum vardı, gri de pantolonummm yaaa sen beni gordun tanımadınmı bakemmmm döviyimmi kovalıyımmmı simdi klava: Ben buldumck olmusum zıbınların arasında kaybolmusummmm :sm_cool:

Hey masallah Öyküyeeee komacan kız olmus artıkkkk :lepi: 5 kilo cok iyi melekcimmm Umarım şeker sonucunda cok iyi cıkar tatlım cok sükür bunu da atlattık :smiley-cool:

aşkolsun bak biz hiç üşenmiyoruz.üşenme sende koy şekerim.

zuzu maşallah iyi çıkmış şekerin....
maşallah maşallah canım
yerim ben seniin prensesinin cicilerini...ekle çabukkkk tembel teneke

Ya kıslar cok şişkoyummm winnie the pooh gibiyimmm cok üşeniyorummmm :dance: Ama aksam soyle bi en azından toplucak ceker koyarımmmm sizin içinnn:1hug:

maşallh melekcim.ne güzel hep böyle hepimiz hayırlı haberler alalım.ne güzel kilonda iyi.

teşekkür ederim tatlım sağolasın..
allah herkeze mutlu haberler ala ala doğum yapmayı nasip etsin canım...
gerçi kızım biraz zayıfmış gibime geliyor ama olsun sağlık olsun sağlığı yerinde olsunda varsın 200-300 gram zayıf olsun...
sizin bebişler baya kilosu iyiyidi benim ki onların yanında az geldi gözüme şöyle 900-1000 gr olsaydı iyi olurdu ama olsun...:CüvCüv:
haftasıyla uyumlu sonuçtayerimseniben

canım bende yüzden ve göğüs bacak kısımlarımdan hep vermişim neden acaba anlayamadım bacakları dar gelen pantolonlarımı denedim rahat giriyo içine herhalde sırf göbiş oldu bende doğumdan sonra göbek eritmesi için uğraşcam-tatlicadiarzu-

günaydın kızlar..seker yukleme sonuclarımı ögrendim açlık 67 , tokluk 117 cıkmış, şükür b sorun yok.zuzucum sennde degerler ii çıkmış tatlım, gözünaydın.

diloş hayırlı haberler getrrsin umarım.ılsucum artık toparlar vcudun , b kac gune kalmaz turp gb olcaksın tatlım inş yine..

Melekçim öykünede maşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…