sağol canım inşallah alınır işe:Saruboceq:
zuzumm şekerin normal çıkmış sevindim canım gerek kalmamış ne güzel gittim canım gitmez olurmuyum saat 2 gibi dediğin mağazaya girdim bende fazla kalmadım başka yerleride gezdim o mağazadan burdada var evime yakın 2 katlı kızımın bir çok kıyafetini ordan almıştım:) bende yine baya bişeyler aldım yine artık almıcam dün annem geldi hangi ara aldın diyo baan yeter alma dedi kızdı-tatlicadiarzu-
Anammm ya ne diyosun bende o saatlerde ordaydımm, kız görüp tanımamıs olmayalım birbirimisiii yaaaasenağlama Ben o kadar cılgın gibi dalmıstım ki magazada calısan cocuga durmadan o ne bu ne diye soruyodummmm, bu kaça diye soruyodummm
Bazen görebiliyorum bazen göremiyorum bende anlamadım bu güvenlik ayarını kaydirigubbakcemile3 Sen koy da ben bakmanın bi yolunu bulurummm. Fotosunu cekmeye üşeniyorummm yaaaaa, yoksa koycamda a.s Cok tembelim cook bildigin gibi diil, bu arada bugün bikac adres dah atcam gaydinla sanaa bu konuda ihtisas yapıyorummm :dance:
günaydın
naılsınız
anneceikler.güneşli hafta sonu neler yaptınız bakalım.
şeker tahlilileri nasıl çıktı.
özellikle zuuzuzm senin kini merka ettim hafta sonu hani şekerli şeyelr çok yemiştin ya etkilece mi acaba?
umarım herkes iyidir.bende bria ztutukluk var.
dün sahil havası çarptı herhadle.
boıyunm felan tıutuk biaz burun boğaz rahatsız gibi.ama inşallah bir şey olmadan geçirebilim.
herkeze kocamannn günaydın...............
sağlıklı mutlu huzurlu ve iyi haberlerle dolu bir hafta geçirmenizi diliyorummmm
haftasonu giremedim pek hep dışarrdaydık fırsatım olmadıı çok gezdik bu hafta..dağa falan çıktık çok eylendik.............
şimdi geleyim ayrıntılara............
cumartesi kızımı görmeye gittim çok tatlıydı meleyim 764 gram olmuş kızım..............
bende kilo almışım tabi doğal olarak 26.haftadayız artık.............toplamda 5 kilo almış oldum ..........
ee artık o kadar da almamız lazım 7.ayımıza merdiven dayadık artıkkkkkkkkk
herşey yolunda güzel gidiyoruz dedi doktorum....
şeker yüklememi yaptık..........
ama sonucunu henüz öğrenemedimmm birazdan arar doktorumu öğrenirimmm.çok merak ediyorum......
hayırlısı bakalım..........
birazdan prensesimin resimlerini eklerimmm
Günaydın arkadaslar
dilaracığım eşin ve sizin için hayırlı olur inş .işe baslar biran önce
zuzum afferin sana şeker iyi çıkmış yumul istediğin kadar yemeklere :))
beyaz melek öyküde epey kilo almış annesi zayıf mı diye düşünüyordun birde masallah
ben hastalıktan kilo verdim yüzüm kasık gibim kaldı resmen
dılos ınsallah bu sefer olur canım dualarım senınle:Saruboceq:
günaydın
naılsınız
anneceikler.güneşli hafta sonu neler yaptınız bakalım.
şeker tahlilileri nasıl çıktı.
özellikle zuuzuzm senin kini merka ettim hafta sonu hani şekerli şeyelr çok yemiştin ya etkilece mi acaba?
umarım herkes iyidir.bende bria ztutukluk var.
dün sahil havası çarptı herhadle.
boıyunm felan tıutuk biaz burun boğaz rahatsız gibi.ama inşallah bir şey olmadan geçirebilim.
vallahi üst katta 2 bayan vardı :) adamı eline geçirmişlerdi habire bişeyler sorup duruyolardı hamiş olan bayan saçları uzun ve biraz topik bişeydi haa saçlarını toplamıştı arkdaya ama salık şekildi:) boyuda 1,62 gibi sanırsam göz ayarımcakaydirigubbakcemile3bende eşimle ve küçük cadı kızımla geldim ona yapma etme demekten bişeyde bakamadım fazla durmadık çıktık-tatlicadiarzu-
herkeze kocamannn günaydın...............
sağlıklı mutlu huzurlu ve iyi haberlerle dolu bir hafta geçirmenizi diliyorummmm
haftasonu giremedim pek hep dışarrdaydık fırsatım olmadıı çok gezdik bu hafta..dağa falan çıktık çok eylendik.............
şimdi geleyim ayrıntılara............
cumartesi kızımı görmeye gittim çok tatlıydı meleyim 764 gram olmuş kızım..............
bende kilo almışım tabi doğal olarak 26.haftadayız artık.............toplamda 5 kilo almış oldum ..........
ee artık o kadar da almamız lazım 7.ayımıza merdiven dayadık artıkkkkkkkkk
herşey yolunda güzel gidiyoruz dedi doktorum....
şeker yüklememi yaptık..........
ama sonucunu henüz öğrenemedimmm birazdan arar doktorumu öğrenirimmm.çok merak ediyorum......
hayırlısı bakalım..........
birazdan prensesimin resimlerini eklerimmm
aşkolsun bak biz hiç üşenmiyoruz.üşenme sende koy şekerim.
zuzu maşallah iyi çıkmış şekerin....
maşallah maşallah canım
yerim ben seniin prensesinin cicilerini...ekle çabukkkk tembel teneke
maşallh melekcim.ne güzel hep böyle hepimiz hayırlı haberler alalım.ne güzel kilonda iyi.
Günaydın arkadaslar
dilaracığım eşin ve sizin için hayırlı olur inş .işe baslar biran önce
zuzum afferin sana şeker iyi çıkmış yumul istediğin kadar yemeklere :))
beyaz melek öyküde epey kilo almış annesi zayıf mı diye düşünüyordun birde masallah
ben hastalıktan kilo verdim yüzüm kasık gibim kaldı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?