2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ekliyebilmişsin canımcım.maşallah göbüşüne kocaman olmuş.benimde senden farkım yok.aynı sayırlır göbekler

E aramızda 5-6 gün var selsinimmm, bi de kız olcak benimki masallah yayıldıkca yayıldı kendileriii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Rahat ve tombulll kızımmm binimmm yirimmmm yirimmmmm cokacimcoook

Bencede sıvrı olduĞu ıÇın daha bÜyÜk Çıkıyor.benım Şahsen yaygın deĞıl gÖbeĞım.sıvrı

benimkide sivrildikçe sivrildi güzelim

Haftasonu fb-gs maçını seyretmeye taksime gidicez bakalım nasıl oturucam hem gidesim var hem sırt ağrımı düşünüyorum gezmedende vazgeçilmiyoki anacımmm bide mezelerden kaydirigubbakcemile3

OOO SÜPER MAŞALLAH AMA SON EKLEDİĞİNN RESİMDEN BENDE İSTİYORUM ÇOK HOŞ NASIL ÇIKÇAK BAKAIM.............
EKLERİM BİRAZDANyerimseniben

Üstten cekiyosunnnn, o gözükenler ayaklarım ama koca gobegimden cıkan 2 kücük dal gibi duruyo kaydirigubbakcemile3 Tam göbek hizandan cekiceksinnnn

Ölçüm cihazlarım yanımda yok gaydınımmm bende onun yerine göbeemi cekip koydum şişirdikce de şişirdimmm tamamı gözüksün diye kaydirigubbakcemile3

Ben en cok bu halini seviyorummm ama delikafadulden

ZUZUMMMMMMMMMMMMdelikafadulden:lepi:

maşallah yaaa göbüşüneeeeeeeeee bi an anlayamadım resmi sonradan çözdüm amaaaaaaaa:lepi:

benimkide sivrildikçe sivrildi güzelim

benim kızım olcak ama benim göbüşümde sivriiiiiiiiiiiiiiidelikafadulden

arkadaşım geldi kahveye tam göbüşümü ölçüyodumkaydirigubbakcemile3

diyoki hayırdır napıyosun-tatlicadiarzu-

dedim kızlarla göbüş ölçüyoz:lepi:

belim 84 göbüşüm 104 benimde kızlarrrrrrrrrr:lepi:

hey gidi heyyyyy bi zamanlar neydim şincik ne oldummmm efkar bastı yafff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…