2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

slm kızlar

iğrenç 100 gr şeker testinden çıkıp geldim bünyem mahfoldu. sonuçta çıktı. ama ne yazıkki yüksek bütün değerler . akşam 17.30 da endokronoğuma gideceğim bakalım ne olacak

Canımm sen zor olanı atlattın, testlerini yaptırdınnn artık bundan sonrası dikkat ve güzel bi diyettt, karnında şirin bebegin, heyecan büyük geri sayım devam ediyo, kim senin bu heyecanını bozabilirki yada ne öyle düşünnnn delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Tokuştururum ve yere sererim seni çiçekkkkkk sositososito

slm kızlar

iğrenç 100 gr şeker testinden çıkıp geldim bünyem mahfoldu. sonuçta çıktı. ama ne yazıkki yüksek bütün değerler . akşam 17.30 da endokronoğuma gideceğim bakalım ne olacak

Ay canım ya bende kararsızım yaptırmasammı diye düşünüyorum sonuçta 147 çıktı çok değil aşırı fark olursa şeker var demekmiş benimki o kadar yüksek değilkiii

yawww demett bel ve göbeyii kople ölçüyorsun işte....
beline ekli göbek yok mu...ikisini ölç:jeyyar:

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz bi göbüş atarım sanaaaa kaydirigubbakcemile

tabii senin belle göbek aynı demi naniknanik

benim bi göbüş varr en yüksek yeri ölçümü 104 cm laelaelaelaelae

bideee belimin ölçüsü var o da 84 olmuşşşşşşşş-tatlicadiarzu-

senin dediğini anlamadım iştee anlamadımmmmmmmmmmmlülülülülülüdelikafadulden :teytey:

bizim burada birisi hamileydi geçen hafta doğum etti erken doğum .30 haftalıktı sainrsam .tek beklerken ikiz bebek doğurdu:)) herkes şoklara girdi.

bizim burada birisi hamileydi geçen hafta doğum etti erken doğum .30 haftalıktı sainrsam .tek beklerken ikiz bebek doğurdu:)) herkes şoklara girdi.

Waowww nası yane yaa 30 haftaya kadar kimse anlamamış mııı :1shok::1shok::1shok: Cok ilginccc ama süper tabe delikafadulden

zuzu kesinlikle anlamamışlar ,zaten göbüşü küçüktü ya ikiz gibi durmuyordu
diğer bebek öbürünün arkasında gizliymiş

Karencim dal gibisin fıstık çok güzel çıkmışsın resimde

Canım çok sağol, daldım kütük oldum aslındadelikafadulden

albüm herkese açık görebilirsiniz göbüşümü ..

bu arada nilaycığımın göbüşüde maşallah ..7 kilo almışsın ama o bile belli değil bence..tu tu u:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…