2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Canım maşallah kızçene çok tatlı çıkmış poz vermiş resmen
Saç tüy gibi şeyler usgde belli olmuyo canım karartı makinenin geçmediği yerlerdir saç belli olmuyo canım ne yazıkki:1hug:
evet canım bencede öyledir..saçları o kadar değildir herhalde..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kahve ödem yapıyormuş ya ondan tavsiye etmiyormuş doktorlar özellikle hamileliğin son dönemlerinde haberlerde çıktı geçen akşam bilginiz olsun

Kıslar biz büyük olasılıkla Eymen Yağız koyucaz oğlumuzun adını Eşim Taha isminide beğeniyor ama bana biraz daha zor geliyor Taha
Eymen Yağız daha hoş oldu sanki ne dersinizz Yorumlarınızı alayım pls...

ooof ya yorgunluktan kaldıramıorum ellerimi..ıhlamur içicem valla..ses de berbt su an bende..evde yapacak işlerim var, dip köşem bitti sadece perdelerim var gitmeden onları da halletmem lazım.

ya benm kızım içime sıgmıo artık..sizdede oluo mu eğildiğimde kaburgalarıma batma şeklinde b sızı giriosag veya soldan .sanırım kendini b tarafta topluyo bebek ve buyuduu için artık zorluo kas ve kemikleri..gecen öle b oldu ki eğilirken,kzıımn b tarafı kırıldı da kemiği bana batıo sandım.Allah korusun.:Saruboceq:

canım kulağa hoş geliyor Taha Eymen Yağız ama çok uzun oluyor.ilerisini düşünmek lazım.ilerde hep sınavlara girecek kodlaması zor olacak onun için..:1hug:

Ayyy Yagız ismine bayılırım bayılırımmm cok sevindimmmmm delikafadulden Hayırlı olsun cnm, ismiyle yaşasın oğluşumusssss, 1200 gr lık patatisiiimmmm

kızlar ben çıkıyorum.gününüzün kalan kısmı en güzel şekilde geçsin.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın..a.s.

ozaman ben bıraz daha beklıyeyım bebıs dogduktan sonra rahat rahat tasınırım hıc rısk almayayım bosuna...

canım bence iyi bi karar verdin annende burda olcak nasılsa rahat rahat helledersiniz tam önemli zamanların dinlenmmye daha çok ihtiyacın var ben bile badana işini yaptığım için seviniyorum günden güne heryerime ağrılar giriyo-tatlicadiarzu-

canım kulağa hoş geliyor Taha Eymen Yağız ama çok uzun oluyor.ilerisini düşünmek lazım.ilerde hep sınavlara girecek kodlaması zor olacak onun için..:1hug:

Canım üçü birlikte değil ya Eymen Yağız yada Yağız Taha olucak benim içime Eymen Yağız daha çok sindi Taha dah azor söyleniyo gibi geldi
üç isim yok canım çok uzun yazık çocuğa kaydirigubbakcemile3

Çok tşkler kıslar fikirlerniz için Eymen Yağız hoşuma gitti gerçekten sizlerinde beğenmesine sevindim inş. sağlıkla vakti zamanında gelsin oğluşum adıyla yaşasın tüm bebekler :Saruboceq:

kızlar herkeze merhaba

hastalara bol bol şifa diliyorum bu havalar çok aldatıcı dikkatli olmak lazım
gaydıncım eymen yağız kulağa çok uyumlu geliyor isimleriyle yaşasınlar bebişlerimiz inşallah.

3 gundur mıdem cok fena ne yaptıysam olmadı gecmıyo bı turlu gecelerı uykudan uyanıyorum...

Canım renue alsan bana biraz iyi geliyo
Mısır patlat evdesin soda iç süt iç bana iyi gelenleri saydım sana mide yanması çok fena bilirim canım ya bende de oluyo sık sık az kaldı dayanıcaz doktorumda hamişliğin getirdikleri normal diyor :teselli:
canım ya senin beşiğini arabanı göremedim ben linklerde sorun vardı sanırım tekrar koyarmısın
Bambu beşiğini bizde fuardan almıştık prens yatağı diyolar ama poşetini çıkarmadık dah ao yüzden çekemedim bakalım benimkinin tarzındamı merak ettim canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…