canım resim eklemek için imageshack.us adresine gir.images işareti tıklanmış iken gözat ı tıkla ve yuklemek istediğin resmi seç, sonra upload yazıyo asagıda onu tıkla..kısa b surede 3 url adresi altalta düşcek, ortadaki url adresini kopyala ve buraya yapıştır.resim gözükücektir.
canım öyle düşünme sen kötü beslendiğini düşünsende bebeklerimiz iyi besleniyorlar.bizim depolarımızdan alıyorlar.izne ayrıldığında güzel beslenirsin.ama iş işten geçmez bir gün iyi beslen dahi o da kardır.Ya bu işyeri yüzünden cok kötü besleniyorummmm resmen sinir oluyorum, evden yapıp götürsem sürekli zeytinyaglı yemek zorundayım nerde nasıl ısıtcammmm, allahım yardım etsede sagsalim su işyerinden kurtulsam evimde yesem güzel güzel ama o zamanda zaten iş işten geçmiş olcakkkkk :1no2:
bu arada ben nezle oldum arkadaslar
sabah kalktıgımda bogazlarım kulaklarım ve burnum kasınıyo
sureklı hapsuruyorum ve acayıp öksuruyorum ne yapıcam hıc bılmıyorumsenağlama
geçmiş olsun canım.herkes bu ara grip oluyor havalardan..bol bol c vitamin al.ıhlamur çayı iç o çok rahatlatıyor...
canım öyle düşünme sen kötü beslendiğini düşünsende bebeklerimiz iyi besleniyorlar.bizim depolarımızdan alıyorlar.izne ayrıldığında güzel beslenirsin.ama iş işten geçmez bir gün iyi beslen dahi o da kardır.
Nezle diil sanki sen basbayaaa grip olmuşunnn hüzünnnn :teselli: Bence hemen bi doktora göster kendini ki süreç kısalsınnn yoksa ben 2 gün bekliyim gecer dedimmm sora süründüm hatırlıyosannnn.... Cok gecmiş olsunnnnn.... Bogazını sürekli ıslak tuttttt
canım bi doktora görün sen zaten 1 haftadır çekiyosun öksürük geliyo oklava sanaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?