2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bu arada ben de tetanoz aşısının 2.dozunu oldum.kolum hemen ağrımaya başladı yaaa..-tatlicadiarzu-

canım resim eklemek için imageshack.us adresine gir.images işareti tıklanmış iken gözat ı tıkla ve yuklemek istediğin resmi seç, sonra upload yazıyo asagıda onu tıkla..kısa b surede 3 url adresi altalta düşcek, ortadaki url adresini kopyala ve buraya yapıştır.resim gözükücektir.

canım teşekkür ederim bakalım yapabilecek miyim?..

slm kizlar, herkese guzel bir hafta diliyorum...

melekcim gecmis olsun canim dikkat et kendine, resimlerinde cok hos buarada bayildim...
hurremcim hayirli olsun canim bebisinin odasi, bebisin gule gule kullansin;..
gaydincim senin de sonuclarin cok guzel cikmis, cok sevindim...

teŞekkÜr ederım kızlar...saĞolun.............
Ben durdukÇa kÖtÜleŞıyorum...........
Şımdı doktora Çıkıyorum bı muayne olayım boĞazlarım kulaklarım Çok kÖtÜ...
Kendınıze ıyı bakın....
ıŞe dÖnersem yazarım dÖnmezsem haber verırım szlere.................
Hepınızı Çok Çok ÖptÜm

Ya bu işyeri yüzünden cok kötü besleniyorummmm resmen sinir oluyorum, evden yapıp götürsem sürekli zeytinyaglı yemek zorundayım nerde nasıl ısıtcammmm, allahım yardım etsede sagsalim su işyerinden kurtulsam evimde yesem güzel güzel ama o zamanda zaten iş işten geçmiş olcakkkkk :1no2:

bu arada ben nezle oldum arkadaslar
sabah kalktıgımda bogazlarım kulaklarım ve burnum kasınıyo
sureklı hapsuruyorum ve acayıp öksuruyorum ne yapıcam hıc bılmıyorumsenağlama

hürremcim bebişinn karyolası hayırlı olsun, ekledin m resmni ben m kacırdım?

inş serramınkilerde bu hafta içi gelicek b an önce hazırlaıp anneme gidicem inş.

canım öyle düşünme sen kötü beslendiğini düşünsende bebeklerimiz iyi besleniyorlar.bizim depolarımızdan alıyorlar.izne ayrıldığında güzel beslenirsin.ama iş işten geçmez bir gün iyi beslen dahi o da kardır.

geçmiş olsun canım.herkes bu ara grip oluyor havalardan..bol bol c vitamin al.ıhlamur çayı iç o çok rahatlatıyor...

Nezle diil sanki sen basbayaaa grip olmuşunnn hüzünnnn :teselli: Bence hemen bi doktora göster kendini ki süreç kısalsınnn yoksa ben 2 gün bekliyim gecer dedimmm sora süründüm hatırlıyosannnn.... Cok gecmiş olsunnnnn.... Bogazını sürekli ıslak tuttttt

Offf ne biliim doru düzgün beslenemiyomusum gibi geliyo vicdan azabı yapıyorum kendi kendime her yemekten sora, evde olsam etimi kendim pişiririm mis gibi, süt, yumurta yerimmmm burası mahrumiyet bölgesi resmennnnn senağlama

offf zuzum yaaaa kısın ortasında bıle hastalanmamıstım sımdı bahar havası carptı hemde son 3 ay kala annemlerı yolcu edeyım gıdıcem doktora bıkaç gun ıcınde gıdıcekler bı aksılık cıkmazsa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…