2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

takma kafanı canıımm.rahat ol sen canını sıkınca değişiyor mu sanki..

Oylede hüzüncümmm bu haalar cok kötü hasta yapar, hemde bünyen artık ilk aylara gore daha hassas annesiiii Bende bikac gün demistim sora hastaneye kalktım allah korusunnnn :Saruboceq: Cok sürmez ki hemen gidip geliceksin 2 saatini almaz hatta, cabucak atlatırsınnnn, bisi olcaından diil bebişe belki ama olsun tedbir tedbirdirrrr :teselli:

hürremcim bebişinn karyolası hayırlı olsun, ekledin m resmni ben m kacırdım?

inş serramınkilerde bu hafta içi gelicek b an önce hazırlaıp anneme gidicem inş.

YOK CANIM EKLEMEDİM Yatağımız gelmedi henüz karyolasıyla dolap geldi komidin gelmedi onları bekliyorum gelsin hemen eklerim şimdiden çok zor oluyor oda hazırlamak falan ama çok zevkli hazırlıklar hızlanıyor sayılı gün artık :)

kızlar dun aksam esımle konustuk tasınmayı dusunuyoruz en kısa zamanda daıreyı almayı beklemıcez sanırım
ama ben kararsızım ne yapsam hıc bılmıyorum annemlerde gıdıyo nasıl ustesınden gelırım tek basıma bılemıyorum :1no2:

Kıslar accık bakamadım hemen kaçıyo ipin ucu
Güsel dilekleriniz için çok tşkkür ederiz paşam büyüyo bayağı yaaa çok mutluyum
Ben bu hafta doktoruma gece hareketli bizimki diye sordum doğduktan sonra 40 gün bu şekilde devam edebilir sonrasında adapte olur dedi yani gece sık uyanmalar olabilir arkadaşım uykuya hasretim diyo r20si daha dolmadı oğlunun gece gözler açık birbirmizi seyrediyoruz diyor yani herşeye hazırlıklı olun bana her fırsatta dinlen gece uykum sıfır diyor :1shok: gözünüzü korkutmayayım ama uyku olayının düzene girmesi 40ını bulabiliryormuşşş

o zaman yandık desenize..ama bebeklerimiz sağlıklı gelsin de herşeye katlanılır..

kızlar ben arada nescafe içiyorum.gerçi benimkine nescafe denemez ama.bol sütlü ve en fazla 10 tane vardır kahve içinde.bembeyaz rengi.sizce zararı varmıdır

Cnm bence sana yardımcı olacak birileri yoksa hiç kalkışma taşınma filan sen nasıl kalkacaksın altından Allah korusun çok tehlikelii..Ben yatak odası dolabımı değiştirdim onu bile tek başıma düzenleyemedim cnm yaa..

evet ya çok güzel poz verdi kızım.saçlı galiba..benim saçlarım çok gür bana çekti herhalde....:asigim:

Canım maşallah kızçene çok tatlı çıkmış poz vermiş resmen
Saç tüy gibi şeyler usgde belli olmuyo canım karartı makinenin geçmediği yerlerdir saç belli olmuyo canım ne yazıkki:1hug:

kendi başına yapman imkansız canım ya başına iş alırsın bir de birşeye dkunmayayyım desen bile için rahat etmez ucundan tutarsın bişeylerin acil değilse ertele taşınma işini ben bi odanın boyasında öldüm bittim sen koca evle nasıl baş edeceksin

kızlar ben arada nescafe içiyorum.gerçi benimkine nescafe denemez ama.bol sütlü ve en fazla 10 tane vardır kahve içinde.bembeyaz rengi.sizce zararı varmıdır

Bence pek zararı yoktur tatlım çünkü doktorlar günde bir fincanın zarar vermeyeceğini söylüyorlar kaldıki sen hem arad bir içiyormuşsun hemde kahve miktarı yok denecek kadar azz..

hüzünyılı canım bencede hiç kalkışmayın tek başına yapamazsın he ne kadar eşin yardım etsenede çok yorulursun canım bekleyin yıl sonu kendi evinize çıkın en güseli doğumuda yapmış olursun ne güsel rahat rahat çıkarsınız canım

canım bence elinden geldiğince içmemeye çalış.kanı düşürüyor kahve çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…