2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızla rdün test yaptım.
çift çzigi var
ama daha doktora gitmedm.
şimdi ben kan tahlili yaptırıp hemen doktora mı gidecğim.
siz ne yaptınız öğrenince

kızla rdün test yaptım.
çift çzigi var

canım kan tahlilin pozitif çıktıysa eğer tebrik ederim..
ben dün öğrendim hamile olduğumu ama b.hcg 86..
dr adadım 1500 olmadan keseyi göremeyiz dedi 3 kasımda çağırdı beni..
sende dr ara istersen..

nılaycım bunu başka baslık altında ac
yksa karısıklık olur
burada sadece nasıl oldugunuzu paylasın
canım saol tavsiyen için fakat önce bir hayırlı olsun desen ben daha memnun olurdum..
bizzim sayfaları karıstır bak derım sana en guzel lıste temmuz annelerının lıstesıdır herseyı tek başlık altında paylaşmayın bızım konularımıza bak bı ıstersen

2009 temmuz anneleri toplanalım çoğunluğun isteğine göre yaparız..
hem bende başka topiklere baktım ama liste için ayrı topik açan görmedim daha...

kızla rdün test yaptım.
çift çzigi var

tebrik ederim canım..ben daha günüm gelmeden çarşamba günü evde test yaptım. çift çizgi senin gibi. ertesi gün kanda yaptırdm. beta hcg 264 çıktı. haftaiçi doktora gidecem. bugun adetim geçeli 4 gün oldu. Sen de kan testi yapıp sonucu doktora gösterirsin. ya da önce doktora git, o seni yönlendirecektir zaten. adetin gecikti mi?

2009 temmuz anne adayları muhtemel doğum tarihleri

nilayyy....................4 temmuz
Dilara80...................4 temmuz
scaarlet...................3 temmuz

Son düzenleme:
tebrik ederim..
inanılmaz bir 9 aya hazır olun..
her günü doya doya yaşayın...
ve bizim burda kurduğumuz dostluk gibi sımsıkı sarılırsınız inşallah birbirinize..
rahat bir hamilelik dönemi geçirmenizi dilerim..

ben hayatimin anlamiyla neredeyse 4 aydır beraberim..
Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..

çok ama çoook duygulandım.senağlama.

bende çok duygulandım canım sizin yanımıza gelip bize destek olmanız çok hoşuma gitti..
öncelikle düşünceli davranışınızdan dolayı çok teşekkür ederim..
inşallah bebeklerimizi sağ sağlim getiririz dünyaya..
ben önceki hamileliğimde bu mutluluğa erken veda etmiştim..
ama inşallah bu sefer Allahımın izniyle alırım kucağıma..

selam hanımlar bende 22 ekimde öğrendim 3 haftalıktı testte henüz doktora gitmedim kese görünmezmiş daha bi aksilik olmazsa bende temmuz annesi olucam inşallah:CüvCüv:

arkadaşlar bende temmuz annesi olarak hepinizi tebrik ederim allah sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah a.s.

yeni temmuz anneleri hoşgeldiniz.. bebekleriniz sağlıkla sıhhatle gelsinler dünyaya..bi kaç haftaya kalmaz bebişlerinizin keselerini görürsünüz daha sonra her testte ayrı bi heyecan sevinç korku .. sebepli sebepsiz gözyaşlarınıda unutmayalım ama .. her anın özel olduğu dönemde hayat size istediklerinizi getirsin inşallah

merhaba kızlar..daha bugün öğrendim hamile olduğumu çok yeni 4 haftalık ama içim içime sığmıyor...hadi temmuz ayında anne olacak hamişler gelin göbişlerimizi birlikte büyütelim...hihoyyyt

ay canım bennnniiim, bebeğin hayırlı uğurlu olsun, Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsinn. :CüvCüv:
4 günle kaçırdık aynı ayın annesi olcaktııkk.. Allah'ım tüm anne adaylarının bebişlerini kucaklarına almalarını nasip etsin, isteyen herkese en kısa zamanda hamilelik nasip etsinn..
çok sevindim canım tekrar tebrik ediyorum.a.s.

ayy cok duygulandım 2009 temmuz anne adayları geldi ne cabuk gecti yaa daha dün gibi burda hamile oldugumuzu baylaşıyoduk

selamm kızlar nasılsınız ya kızlar ben çok üşüyorum elim ayağım buz giyinsemde zor ısınıyorum herşey çift çift giyiyorum ya sizler sizlerde benim gibimisiniz...

amanın bızım papucumuz damamı atılıyo ne bende 2008 temmuz annesıyım 4 temmuzdu ama 2 temmuzda dogum yaptım haıyrlı ugurlu olsun bakalım bızım sayıyı gececekler mı

ay bı tuhaf oldum

bu yazıyı okumadın herhalde canım bole tepkı verecegını tahmın etmemıstım başaka sayfalara bakmna gerek yok temmuz annelerının kını okusan yeterlı

ay zaman ne çabuk geçiyo.daha biz yeni konuşuyorduk keselerden bhcg değerlerinden şimdi cinsiyetlerinden isimlerinden bahsediyoruz 2009 mart anneleri olarak.zaman geçmiyecek gibi geliyor ama çabucak geçiveriyor.inş sağlıklı bir hamişlik geçirirsiniz kızlar..hepinizi tebrik ediyorum...

2009 temmuz anneleri hoş geldiniz .. şimdididen hayırlı uğurlu olsun , inş. sağ salim bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız .. a.s.

bana internette bir sitede yaşadıklarını çok iyi anlayacağın ve aynı hisleri paylaşacağın dostluklar kuracaksın deselerdi inanmazdım ama oldu.. biz temmuz anneleri (yaklaşık 100 kişi) 9 ay birbirimize kenetlendik birlikte ağladık , güldük, endişelendik , espri yaptık ama asla birbirimizi kırmadık iyi geçindik , hala daha devam ediyoruz.. umarım sizler de çok iyi dostluklar kurarsınız burada .. :içelim:

eeee 2008 temmuz anneleri 2009 anneleri geliyor bize git mi gözüküyor

selam hanımlar bende 22 ekimde öğrendim 3 haftalıktı testte henüz doktora gitmedim kese görünmezmiş daha bi aksilik olmazsa bende temmuz annesi olucam inşallah:CüvCüv:
inşallah canım hayırlı olsun aramıza hoşgeldin...
amin canım benim desteğin için teşekkürler..bebeğini Allahım sana ve babasına bağışlasın..
Amin canım aylinim seninde hayırlı olsun bebişin..Allahım seni ve bebeğini korusun
inşallah aynı zamanlarda alırız bebeklerimizi kucaklarımıza sonra birbirimizi ziyaret edicez unutma canım arkadaşım benim..
ayy cok duygulandım 2009 temmuz anne adayları geldi ne cabuk gecti yaa daha dün gibi burda hamile oldugumuzu baylaşıyoduk
inşallah bizimde zaman çabuk geçer duyarız bebişlerimizin cennet kokularını.
selamm kızlar nasılsınız ya kızlar ben çok üşüyorum elim ayağım buz giyinsemde zor ısınıyorum herşey çift çift giyiyorum ya sizler sizlerde benim gibimisiniz...
aynen canım bende çok üşüyorum lahana gibiyim evde..ama kaloriferler yanmaya başladı daha iyiyim şimdi..
bu yazıyı okumadın herhalde canım bole tepkı verecegını tahmın etmemıstım başaka sayfalara bakmna gerek yok temmuz annelerının kını okusan yeterlı
tamam canım tepki vermek için söylemedim biraz çoğalalım zaten fikirlerinize ihtiyacımız olacak..kusura bakma lütfena.s.
amin canım inşallah sizde sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz...
bende bebeğimi kaybetmeseydim 2009 mart annesi olacaktım ama hayırlısı böyleymiş..
teşekkür ederim tatlım amin inşallah..buradaki dosluklar bir başka oluyor benim 2 tane görüştüğüm canım arkadaşım var ve onları çok seviyorum..aylinim,fundama.s.
inşallah 2009 temmuz aneleride 2008 temmuz anneleri gibi birbirine bağlı olurlar..:1hug:

nilaaaay canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin inş. sağlıcakla kucağına almayıda nasip eder Mevlam. canım yeni topiğinde hayırlı olsun ve bütün temmuz anneleri hoş geldiniz
inş sizlerde bebişinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız.nilay canım belki bende sizlere katılırım hee ne güzel olur dimi canım arkadaşım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…